עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לא.אני מוסיף, קלוריות בחינם, ולפי מה שידוע לי הזמן הכי טוב לצרוך פחמימה פשוטה זה אחרי אימון [לא בגלל סינטוז מוגבר וכו'] פשוט בגלל שברוב היום (ואני מקווה שאיני טועה כאן) מומלץ לצרוך פחמימות מורכבות ולא לחיות על מאות גרמים של גלוקוז, יגרום לסוכרת בסוף לא?.
אז אם מישהו יחייה רק על גלוקוז לא יגדל הסיכוי לסוכרת? [סוג2]
סכרת יכולה להיות גורם של המון דברים ולא רק אכילה של סוכר תגרום לסכרת.
השמנה, גנטיקה, חוסר פעילות גופנית, בחירת מזונות "לא בריאים", ועוד.
אף אחד בעולם הזה לא אוכל רק סוכר, זה בד"כ מגיע עם כמות נכבדה של שומן (עוגות, בורקסים וכדומה), כך שהאינדקס הגליקמי לא גבוה יחסית וזה לא קשור לסכרת.
תקרא את המאמר ארוחה לפני ואחרי אימון בפורטל קילוגרם ותבין למה סוכר ענבים או כל פחמימה אחרי אימון במצבים מסויימים (כמעט כל המצבים) תהיה מיותרת למתאמן הממוצע.
מסביב לאימון יהיה "אידיאלי" אם זה מה שאתה מחפש.ברור שיש מלא גורמים לסוכרת וברור שלא כולם חיים על גלוקוז נטו.
אבל אם אני לוקח גלוקוז מתי יהיה הזמן האידיאלי? מבחינתי זה אחלה דרך להוסיף 400קל ליום לשים קצת סוכר בשייקים שאני שותה, יש עם זאת בעיה?.
פחמימה אחרי אימון לא תהיה מיותרת למאזן הקלורי זה הכל..
פשוט זכור לי טוב מאוד שלא מומלץ להקפיץ אינסולין באופן קבוע כלומר לחיות על גלוקוז מבחינה בריאותית, ושהתוצאה תהיה בהגדלת הסיכון לסבול מסוכרת.
אם זה לא נכון איתך הסליחה..