הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ליגת אלופות 2019

• פותח/ת השרשור frozen
  • פורסם בתאריך
pWymiUU3co5IoXAUhI8yXV3D-uzO7C31oWSsJaJkonR3Bz0SfuB3EgIAVnfd5lBeM-5zihuhgwPxxxOmIAOx51g=w540-h301-pa-n-k-no-nu

הגרלה סבירה מאוד כי תכלס בכל המפגשים יש פייבוריטית ברורה. לפחות בחצי יהיו מפגשים מטורפים וסיכוי לרונאלדו-מסי בגמר!

הגרלה סבירה מאוד כי תכלס בכל המפגשים יש פייבוריטית ברורה. לפחות בחצי יהיו מפגשים מטורפים וסיכוי לרונאלדו-מסי בגמר!

פייי אם רונאלדו מנצח את ברצלונה (אהמ מסי) בקבוצה החדשה....זה כבר יהיה טירוף

אוהד יונייטד מבטן ולידה,

לא היו לי ציפיות מהעונה הזאת, עצם זה שהגענו עד לשלב הזה מבחינתי זה בונוס אחד גדול.

גם אם נפסיד זה בסדר גמור. אני דווקא אקח מהמשחק הזה את האומדן של היכן אנחנו "עומדים" בכדורגל האירופאי ואילו שחקנים באילו עמדות אנחנו צריכים להביא על מנת להגיע ללבל שאנחנו רוצים להיות בו.

יונייטד ניצלה את הלוזריות והחוסר ניסיון של פריז בשילוב של מזל גדול ועברה. מול ברצלונה זה לא יספיק כי היא פשוט גדולה עליה.
אז הפתעה נוספת - שום מצב.

עם כל האהבה לנבחרת אני "יודע" בדיוק מה יקרה כמו שתמיד קורה.

הנבחרת מנצחת משחק אחד, מעלה את הציפייה של כול האוהדים ואז מקבלת בראש משחק אחר כך מנבחרת אחרת שמורידה אותנו לגודל הטבעי שלנו.

היום מהללים את "מסי" זהבי ומחר מקללים אותו, בואו נרד לקרקע.

כולה ניצחון אחד על נבחרת שבעזרת אריאל הרוש לא הביסו אותנו כי ההגנה בטח לא עשתה את התפקיד שלה כמו שקורה בכל משחק של הנבחרת.

המשחק הבא נגד לטביה ביוני, נקווה שעד אז נראה יותר טוב כי מעבר לזהבי והרוש לא שיחקנו בכלל כמו קבוצה, עקצנו במתפרצות עם 2 וחצי שחקנים ולא בהתקפות מסודרות(גם מתפרצות צריך לדעת לעשות).

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית