הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ליגת אלופות 2019

• פותח/ת השרשור frozen
  • פורסם בתאריך
יובנטוס מועמדת רצינית אבל המשחק השוטף שלה פשוט מטריד לעין, יכול להיות שזה יספיק לה השנה אבל יש גם את סיטי/ליברפול/בארסה ולמרות שריאל עם סגל לא כשרוני במיוחד ועונה על הפנים אי אפשר להוריד את אלופת אירופה 3 פעמים ברצף מהמועמדות לזכות בתואר.

• פותח/ת השרשור
ליברפול נכנסים היום לשמינית מול באיירן בלי 2 בלמים וחלוץ.. אבל גם באיירן מחסירים את ריברי ובואטנג.

סיטי נראית הכי טוב באירופה אין ספק אבל חסר שם אופי. זאת לא קבוצה שאנחנו רגילים לראות קאמבקים היסטוריים והקרבה של כל שחקני הקבוצה כמו למשל דורטומנד ואתלטיקו בעונות הטובות שלהם.

בארסה אני שונא אותם,תמיד שנאתי. אין לי משהו אחר להגיד.

אסור לעולם להספיד את ריאל אבל נראה שהעונה ראמוס לא שולט ברגשות שלו.. הוא מסוגל לקבל אדום דקה שלישית בגמר

ויובה.. הם לא צריכים כדורגל שוטף..אתה בטח מדבר על נצחונות של 1-0 מול קבוצות חלשות,אבל וואלה זה מספיק..אפשר להוריד הילוך ולנצח וגם להרוויח קצת מנוחה.
להזכירך למילאן הם נתנו 2
לנאפולי נתנו 3
סהכ 8 או 9 שערים בשלושה משחקים אחרונים..
רונאלדו מבקיע כבר משחק חוץ עשירי ברצף ודיבאלה התעורר בדיוק לפני הנוקאווט מחר.

הם יתנו 3 בטורינו..הכל טוב

גם אף אחת מאלה לא נראתה טוב..(חוץ מגול מטורף של סאנה)
בארסה תנצח את ליון בבית,סיטי סבירה ואני מאוד מקווה בשביל יובנטוס שיצליחו להכניס 3 בטורינו למרות שאני בספק אתלטיקו קבוצה מאוד הגנתית ויובנטוס זאת לא בדיוק ריאל מדריד.
בגביעים רואים כמה ניסיון ואופי חשובים לפעמים יותר מאיכות הקבוצה,הדוגמא הכי טובה לכך היא ריאל.
האם ריאל מדריד הקבוצה הכי טובה באירופה בשנים האחרונות?בתור אוהד של ריאל אני יכול להגיד לך בוודאות שלא, זה שילוב של שחקנים עם ניסיון(ראמוס,מרסלו,מודריץ,כריסטאנו,בנזמה למרות הבדיחות) ואופי ווינרי.

• פותח/ת השרשור
רק למנדזוקיץ ורונאלדו יש את האופי הזה שם.. מקווה שזה יספיק בשביל 2-0 והארכה

לא יודע מה ראיתי לפני שעתיים, אני עדיין בהלם, אקסטזה ואדרנלין של החיים שלי.

חבורה של ילדים באה לפארק דה פראנס, משחקת נגד אחת הקבוצות הטובות ביבשת, ומנצחת אותה למרות שיש לה 10 שחקני הרכב פצועים ומעלה 2 ילדים מהנוער כדי להסתכן ולנצח את המשחק.

לא יודע מה ראיתי לפני שעתיים, אני עדיין בהלם, אקסטזה ואדרנלין של החיים שלי.

חבורה של ילדים באה לפארק דה פראנס, משחקת נגד אחת הקבוצות הטובות ביבשת, ומנצחת אותה למרות שיש לה 10 שחקני הרכב פצועים ומעלה 2 ילדים מהנוער כדי להסתכן ולנצח את המשחק.
קשה להגיד על יונייטד שניצחו כי זה הרבה הרבה יותר הפסד של פריז מאשר ניצחון של יונייטד. פשוט שלושה שערים מכלום.
העיקר שהפריזאים הלוזרים האלה עפו. מה שווה כל הכסף אם הם שנה שלישית ברצף לא עוברים את השמינית?

מעניין יהיה לראות את יונייטד בהמשך כשיחזרו הפצועים. ככה או ככה, סולשיאר קרוב לוודאי סידר לעצמו חוזה גם לעונה הבאה.

קשה להגיד על יונייטד שניצחו כי זה הרבה הרבה יותר הפסד של פריז מאשר ניצחון של יונייטד. פשוט שלושה שערים מכלום.
העיקר שהפריזאים הלוזרים האלה עפו. מה שווה כל הכסף אם הם שנה שלישית ברצף לא עוברים את השמינית?

מעניין יהיה לראות את יונייטד בהמשך כשיחזרו הפצועים. ככה או ככה, סולשיאר קרוב לוודאי סידר לעצמו חוזה גם לעונה הבאה.

שערים שצריך לדעת לנצל, מזה "מכלום"...

הרי אתה לא באמת חושב שיונייטד הייתה צריכה לבוא לפארק דה פראנס, עם היעדרויות של 10 שחקני הרכב בפיגור של 2-0 מהמשחק הראשון נגד פריז סן ז'רמן, עם הרכב 3 וילדים על הספסל ולשחק טיקי טאקה. עשינו מה שצריך בהתחשב הסיטואציה שהייתה.

שערים שצריך לדעת לנצל, מזה "מכלום"...

הרי אתה לא באמת חושב שיונייטד הייתה צריכה לבוא לפארק דה פראנס, עם היעדרויות של 10 שחקני הרכב בפיגור של 2-0 מהמשחק הראשון נגד פריז סן ז'רמן, עם הרכב 3 וילדים על הספסל ולשחק טיקי טאקה. עשינו מה שצריך בהתחשב הסיטואציה שהייתה.

יונייטד שיחקה מצויין ועשו בדיוק את מה שהם צריכים לעשות - לנצל הזדמנויות ולהבקיע בהן.

את זה אפשר לומר שהיא עשתה נהדר, פשוט ניצלה כל הזדמנות עד הסוף, ויש לשבח את לוקאקו על המשחק הזה.

• פותח/ת השרשור
כל המהפכים האלה רק גורמים לי לחשוב שאולי גם יובה תתן 3 באתלטיקו

כל המהפכים האלה רק גורמים לי לחשוב שאולי גם יובה תתן 3 באתלטיקו
אמן. לא סובל את אתלטיקו.
רק שהם אלופים בלעקוץ. תסריט בו יובה מובילה 2-0 ופתאום אתלטיקו מקבלת פנדל מהvar מנפילה של גריזמן ועולה לרבע נשמע לי מאוד מציאותי ואופייני.

מספיק אתלטיקו מבקיעה גול אחד ויובנטוס כבר צריכה להבקיע 4 גולים, תסריט הגיוני מאוד.
תסריט פחות הגיוני: יובנטוס מהקיעה יותר מגול אחד נגד קבוצת ההגנה הטובה בעולם בשנים האחרונות

לא יודע מה יותר מפתיע, השלישייה של יובה או 4 אנגליות ברבע לראשונה מזה עשור.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית