עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
גם אף אחת מאלה לא נראתה טוב..(חוץ מגול מטורף של סאנה)סיטי/ליברפול/בארסה
בארסה תנצח את ליון בבית,סיטי סבירה ואני מאוד מקווה בשביל יובנטוס שיצליחו להכניס 3 בטורינו למרות שאני בספק אתלטיקו קבוצה מאוד הגנתית ויובנטוס זאת לא בדיוק ריאל מדריד.הם יתנו 3 בטורינו..הכל טוב
גם אף אחת מאלה לא נראתה טוב..(חוץ מגול מטורף של סאנה)
לא השנה חביביההימור שלי - באיירן
קשה להגיד על יונייטד שניצחו כי זה הרבה הרבה יותר הפסד של פריז מאשר ניצחון של יונייטד. פשוט שלושה שערים מכלום.לא יודע מה ראיתי לפני שעתיים, אני עדיין בהלם, אקסטזה ואדרנלין של החיים שלי.
חבורה של ילדים באה לפארק דה פראנס, משחקת נגד אחת הקבוצות הטובות ביבשת, ומנצחת אותה למרות שיש לה 10 שחקני הרכב פצועים ומעלה 2 ילדים מהנוער כדי להסתכן ולנצח את המשחק.
קשה להגיד על יונייטד שניצחו כי זה הרבה הרבה יותר הפסד של פריז מאשר ניצחון של יונייטד. פשוט שלושה שערים מכלום.
העיקר שהפריזאים הלוזרים האלה עפו. מה שווה כל הכסף אם הם שנה שלישית ברצף לא עוברים את השמינית?
מעניין יהיה לראות את יונייטד בהמשך כשיחזרו הפצועים. ככה או ככה, סולשיאר קרוב לוודאי סידר לעצמו חוזה גם לעונה הבאה.
שערים שצריך לדעת לנצל, מזה "מכלום"...
הרי אתה לא באמת חושב שיונייטד הייתה צריכה לבוא לפארק דה פראנס, עם היעדרויות של 10 שחקני הרכב בפיגור של 2-0 מהמשחק הראשון נגד פריז סן ז'רמן, עם הרכב 3 וילדים על הספסל ולשחק טיקי טאקה. עשינו מה שצריך בהתחשב הסיטואציה שהייתה.
אמן. לא סובל את אתלטיקו.כל המהפכים האלה רק גורמים לי לחשוב שאולי גם יובה תתן 3 באתלטיקו
ישששששששששששכל המהפכים האלה רק גורמים לי לחשוב שאולי גם יובה תתן 3 באתלטיקו
יששששששששששש
לא האמנתי בחיים שקבוצה כזאת לוזרית תעשה מהפך כזה. זה אפקט רונאלדויששששששששששש