ייעוץ שאלה לגבי אגירה נגד שריפה של שומן

• פותח/ת השרשור Sonoss
  • פורסם בתאריך

Sonoss

משתמש קבוע
1,448
391
נק' מוניטין:
768
1,448
391
שלום לקורא, תודה לעונים.
האם הגוף ישרוף שומן בקלות כמו שהוא אוגר שומן?
לדוגמא: אני צורך בארוחה לא מעט פחמימות ואז מקנח בדבר מתוק סביר להניח שהגוף שלי אוגר חלק מעודפי הפחמימות כשומן, נכון? השאלה היא, אם עדיין הגעתי לאותו סך קלורי כל היום, האם התוצאות עדיין יהיו זהות? אז האם הגוף ישרוף שומן בקלות כמו שהוא אוגר שומן? אני יודע שהטענה הרווחת תלויה בסך הקלורי אבל האם זה הדבר היחיד שמשפיע?.

נערך לאחרונה:
קשה להגיד, כי אתה מדבר על אגירה ושריפה של כמויות קטנות מאוד של שומן, אם באמת מתרחשת האגירה של השומן
אם אתה בגירעון יכול מאוד להיות שהכמויות של העודפים פשוט ילכו למלא את המאגרים החסרים שלך, ושומן לא תצבור מעבר לנורמה, וגם אם יש אגירה, רוב הסיכויים שאם לא תסיים את הגירעון באותו הרגע, אז אתה תשרוף את אותה כמות קטנה של שומן אם לא בטווח הקצר, אז בטוח בטווח הארוך

• פותח/ת השרשור
קשה להגיד, כי אתה מדבר על אגירה ושריפה של כמויות קטנות מאוד של שומן, אם באמת מתרחשת האגירה של השומן
אם אתה בגירעון יכול מאוד להיות שהכמויות של העודפים פשוט ילכו למלא את המאגרים החסרים שלך, ושומן לא תצבור מעבר לנורמה, וגם אם יש אגירה, רוב הסיכויים שאם לא תסיים את הגירעון באותו הרגע, אז אתה תשרוף את אותה כמות קטנה של שומן אם לא בטווח הקצר, אז בטוח בטווח הארוך

נשמע הגיוני אם אתה בחיטוב אבל נראה לי שבמסה כשהגוף מתוחזק במספיק קלוריות ולכן לא ישרוף את השומן שהצטבר וכתוצאה מכך אתה תצבור יותר שומן אם תרבה לאכול ארוחות לא מאוזנות, זה מה שעלה לי לראש אבל לא יכול לדעת אם זה באמת נכון, רק נשמע הגיוני..

נשמע הגיוני אם אתה בחיטוב אבל נראה לי שבמסה כשהגוף מתוחזק במספיק קלוריות ולכן לא ישרוף את השומן שהצטבר וכתוצאה מכך אתה תצבור יותר שומן אם תרבה לאכול ארוחות לא מאוזנות, זה מה שעלה לי לראש אבל לא יכול לדעת אם זה באמת נכון, רק נשמע הגיוני..
במסה אתה תמיד תהיה בפלוס קלורי, אז תהיה תמיד אגירה, הגוף לא ימהר לשרוף שומן
אבל כן כדאי לדאוג לאיכות של הקלוריות, כדי לאפשר אגירה מינימלית של שומן בגוף (למרות שכן תהיה)

• פותח/ת השרשור
במסה אתה תמיד תהיה בפלוס קלורי, אז תהיה תמיד אגירה, הגוף לא ימהר לשרוף שומן
אבל כן כדאי לדאוג לאיכות של הקלוריות, כדי לאפשר אגירה מינימלית של שומן בגוף (למרות שכן תהיה)

ערכתי: לא משנה הבנתי (;. תודה

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית