הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ עזרה בחיטוב ראשון

• פותח/ת השרשור doom
  • פורסם בתאריך

doom

משתמש מתחיל
193
22
נק' מוניטין:
38
193
22
שלום לכולם,
לפני חודשיים החלטתי לחטב לראשונה אחרי הרבה שנים של חוסר תשומת לב ממשית למה שאני מכניס לפה.
קצת עליי:
בן 28
1.96
משקל לפני חיטוב 123 קג 18%שומן משוער,הייתי יחסית בסדר לפני החיטוב אבל הרגשתי כבד מדי.
משקל היום :116

אני אוכל ביום 2500 קל(שלילי של 600 בערך) ויורד 0.8-1 קילו בשבוע.
התםריט שלי מורכב מ300 גרם חלבון ,150 פחמימה,80 שומן.
על החלבון אני מקפיד תמיד,היחס של הפחמימה והשומן קצת משתנים מדי פעם אבל לא משהו קיצוני.
פעם ב10 ימים בערך יום העמסת פחמימות נקי יחסית.
הגעתי לנקודה שבה התחטבתי וירדתי,אבל עכשיו זה שלב מםחיד כי אני יורד למשקלים שלא הכרתי והייתי רוצה לקבל הערות לקראת השלב הזה כדי להמנע מטעות.

התםריט מורכב מחלבוני ביצה,הרבה עוף,אורז ואבקת חלבון שצריך.

הייתי שמח לדעת אם יש צורך בהורדה של הפחמימה או של השומן בשלב הזה של החיטוב?
תודה לעוזרים

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
ביום? מקווה שהתכוונת לשבוע.

בכל מקרה לדעתי אפשר להוריד בכמות החלבון לבערך 250 גרם, ולעלות שומן ופחמימות, עם עדיפות לעוד בערך 20 גרם שומן.

כן בשבוע,סליחה.
מה הנזק שיכול להגרם מצריכה נמוכה של שומן?יש ימים שאני צורך 50 גרם ומעלה בפחמימה

כן בשבוע,סליחה.
מה הנזק שיכול להגרם מצריכה נמוכה של שומן?יש ימים שאני צורך 50 גרם ומעלה בפחמימה
עדיף לא להגיע לכמות נמוכה של שומן, אבל אין צורך בהרבה, בערך 0.8-1 גרם לקילו
בכל מקרה אל תשנה את מה שעובד, אם אתה רוצה שאתה מצליח לרדת בקצב טוב, לא מרגיש חלש או רע, אז אין סיבה שתשנה בינתיים שום דבר, רק תדאג כל כמה זמן להתאים את הקלוריות למשקל הנוכחי שלך

• פותח/ת השרשור
עדיף לא להגיע לכמות נמוכה של שומן, אבל אין צורך בהרבה, בערך 0.8-1 גרם לקילו
בכל מקרה אל תשנה את מה שעובד, אם אתה רוצה שאתה מצליח לרדת בקצב טוב, לא מרגיש חלש או רע, אז אין סיבה שתשנה בינתיים שום דבר, רק תדאג כל כמה זמן להתאים את הקלוריות למשקל הנוכחי שלך

תודה.
עשיתי חישובים לפי המדריכים והגעתי ל3000 קלוריות לנייטרלי.אני לא עושה אירובי רק 4 אימוני כוח שחושבו כ800 קל שבועיות.החלטתי על 500-600 גרעון.מספר אנשים שאני מכיר טוענים שאני אוכל מעט מדי. יחסית לגודל הפיזי שלי,לכן היה לי חשוב להבין שהכל בסדר

תודה.
עשיתי חישובים לפי המדריכים והגעתי ל3000 קלוריות לנייטרלי.אני לא עושה אירובי רק 4 אימוני כוח שחושבו כ800 קל שבועיות.החלטתי על 500-600 גרעון.מספר אנשים שאני מכיר טוענים שאני אוכל מעט מדי. יחסית לגודל הפיזי שלי,לכן היה לי חשוב להבין שהכל בסדר

יש מצב אתה רושם לי את התפריט שלך בערך ואיך אתה מגיע למספר כל כך גבוה של חלבון?

תודה.
נראה כך למול הנתונים שלך, אך בטח חילוף החומרים שלך הואט, ולכן כמות הקלוריות המועטה הזו, יחסית, מספיקה לך לירידה של קילו בשבוע.
האם אתה מבצע העמסת פחמימות?

• פותח/ת השרשור
נראה כך למול הנתונים שלך, אך בטח חילוף החומרים שלך הואט, ולכן כמות הקלוריות המועטה הזו, יחסית, מספיקה לך לירידה של קילו בשבוע.
האם אתה מבצע העמסת פחמימות?
כן,אבל לא באופן מסודר,עשיתי 3 ב8 שבועות.פשוט לא הרגשתי צורך כל כך,גם פיזי וגם מנטלי.
אתה אומר בעצם שללא אירובי,3000 נייטרלי זה מעט?בהתחשב במשקל פתיחה.עקבתי אחרי המדריך
יש מצב אתה רושם לי את התפריט שלך בערך ואיך אתה מגיע למספר כל כך גבוה של חלבון?

8 חלבוני ביצה,700 גרם עוף אחרי בישול,טונה,סקופ או שניים חלבון .
זה בערך מה שאני צורך כל יום מבחינת חלבון עם שינויים פה ושם

כן,אבל לא באופן מסודר,עשיתי 3 ב8 שבועות.פשוט לא הרגשתי צורך כל כך,גם פיזי וגם מנטלי.
אתה אומר בעצם שללא אירובי,3000 נייטרלי זה מעט?בהתחשב במשקל פתיחה.עקבתי אחרי המדריך

8 חלבוני ביצה,700 גרם עוף אחרי בישול,טונה,סקופ או שניים חלבון .
זה בערך מה שאני צורך כל יום מבחינת חלבון עם שינויים פה ושם
זה מעט אולי למול הנתונים היבשים שלך
אבל כל עוד אתה לא ממש רעב, לא חלש ועייף - זה בסדר מה שאתה אוכל כיום

• פותח/ת השרשור
זה מעט אולי למול הנתונים היבשים שלך
אבל כל עוד אתה לא ממש רעב, לא חלש ועייף - זה בסדר מה שאתה אוכל כיום
האמת שחוץ מרעב לנשנושים אני בסדר,אפילו התקדמתי בדדליפט.ממש מפחד לאבד שריר(כמו כולם),ולא הבנתי למה חברים שמנוסים בתהליך אמרו לי שאני חייב לאכול יותר.תודה על התשובות

האמת שחוץ מרעב לנשנושים אני בסדר,אפילו התקדמתי בדדליפט.ממש מפחד לאבד שריר(כמו כולם),ולא הבנתי למה חברים שמנוסים בתהליך אמרו לי שאני חייב לאכול יותר.תודה על התשובות
כנראה כי לא ממש רגילים לראות אדם במימדייך או משקלך שאוכל כמות כזו של אוכל, גם בחיטוב. אבל זה בסדר, כל עוד אתה מתחטב איכותית

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית