הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כאב כתפיים בסקוואט

theprozyzz

משתמש מתחיל
37
0
נק' מוניטין:
0
37
0
היי,
יש לי כבר המון שנים שאני מתאמן כאב כתפיים בסקוואט, מה שמונע ממני להתקדם במשקלים ולהתרכז בסט כי הכל זה כאב
הכאב הוא מין כאב של מתיחה, כלומר ברגע שאני נכנס מתחת למוט אני מרגיש אותו (עוד לפני שאני מרים את המשקל, כלומר רק נכנס מתחתיו אני מרגיש מתיחה של כאב נוראי)
עכשיו, ככל שאני אוחז רחב יותר זה פחות כואב, אבל גם אם אני אוחז בסוף המוט יש לי את הכאבים האלו. בנוסף לכך גם לפרונט סקוואט אני לא יכול להיכנס בגלל שהשריר לא נותן לי, כאילו הוא לא גמיש מספיק
איך אפשר לתקן את זה? יש מתיחות מסוימות? תודה

היי,
יש לי כבר המון שנים שאני מתאמן כאב כתפיים בסקוואט, מה שמונע ממני להתקדם במשקלים ולהתרכז בסט כי הכל זה כאב
הכאב הוא מין כאב של מתיחה, כלומר ברגע שאני נכנס מתחת למוט אני מרגיש אותו (עוד לפני שאני מרים את המשקל, כלומר רק נכנס מתחתיו אני מרגיש מתיחה של כאב נוראי)
עכשיו, ככל שאני אוחז רחב יותר זה פחות כואב, אבל גם אם אני אוחז בסוף המוט יש לי את הכאבים האלו. בנוסף לכך גם לפרונט סקוואט אני לא יכול להיכנס בגלל שהשריר לא נותן לי, כאילו הוא לא גמיש מספיק
איך אפשר לתקן את זה? יש מתיחות מסוימות? תודה
עד שלא תצלם אף אחד לא יוכל לעזור לך, הכל השערות בלבד

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית