הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ טסט ראשון - ייעוץ קליל

anotherONE

משתמש מתחיל
5
1
נק' מוניטין:
1
5
1
מעט מרתיע לכתוב בפורום - אני משתדל לא להעיק עם שאלות לא במקום, אבל סייקל ראשון - זה סייקל ראשון, תמיד אעדיף לשאול עוד שאלה מאשר לא לשאול בכלל.

התחלתי אנאבר לפני כשבוע ויומיים (אני לא גדל כרגע ואין לי כאבים בפרקים אז למרות חוסר האמונה, זה אנאבר איכותי וטוב - חבר הביא לי אותו עד לבית מדילר שלו באיטליה - ממנו הוא קונה כבר שנים)
אני לוקח חמישה כדורים ביום של 10 מ"ג, לבנתיים - מרגיש מעט שזה שרף מעט שומן שהיה לי, מעט כוח בחדכ אבל זה מינורי - אני מניח שזמן יעשה את שלו (זמן לקיחת האנאבר - 8 שבועות)

התחלתי היום טסט פרופ, החלטתי על טסט קצר של 8 שבועות.
יום כן, יום לא, 1 מ"ל - כל פעם בצד אחר של הישבן.
היום הייתה הזריקה הראשונה, טסט של נובה פארם (כן אני יודע שהדעות חלוקות לפה ולשם - זה הטסט שהיה לדילר פה בארץ ו4 חברים מהחדכ שעשו לאחרונה טסטים של נובה פארם אמרו שהם מאוד מרוצים) - לא כואב לי ולא מרגיש ממש משהו באזור ההזרקה.

מתי צריך להתחיל את הפרגניל? לאחר כמה ימים? באיזו כמות?
בכל המאמרים כתוב על טסט אנתת בהקשר של הפרגניל ולא על פרופ ולכן אני שואל.

בסוף אעשה PCT - הבנתי נכון שבטסט פרופ צריך לעשות את זה כשבוע ימים אחרי הזריקה האחרונה? (טמוקסיפן וכלומיד) מה המינון לPCT בטסט פרופ?

בנוסף - האם יש צורך בפרווירון? (השגתי מרשם מהרופא, 100 כדורים ויש לי עוד לחודש הבא אם אצטרך) (אציין שלאבא שלי יש קרחת קטנה במרכז הראש חח)
אני אומנם רק שבוע וכמה ימים עם אנאבר, אני מרגיש מעט שהליבדו דעך - אולי זה סתם בראש, אני יכול להעמיד אותו, אבל אין לי ממש חשק, הייתכן?

1. העדיפות לסייקל, ובכלל סייקל ראשון, היא שימוש בטסט אנתת. תדירות הזרקות גבוהה (נאמר כל יומיים או 3 פעמים בשבוע) לא תמיד תתאים למתחיל.
2. פרגניל התחל לאחר שבוע של שימוש בטסט, בדיוק באותו מינון ואופן כמו אם הסייקל היה טסט אנתת. ההבדל היחידי הוא שאת הפרגניל יש לחדול בעת הזריקה האחרונה של הטסט
3. PCT התחל כ9 ימים לאחר סיום הטסט (והפרגניל). הPCT יהיה זהה לזה שעושים במקרה של טסט אנתת
4. אנאבר הוא חומר מאוד נוח וקל לגוף. אני לא יודע אם האנאבר שלך מקורי והכל טוב, אבל אם נצא מנקודת הנחה שכן - הוא אמור מעט לעזור בכוח, ויכול להיות שעד שיצטרף טסט לעסק הוא מעט יוריד את החשק המיני. אבל עדיין ההרגשה היא סובייקטיבית ועשויה להיות מושפעת מהרבה גורמים

• פותח/ת השרשור
תודה רבה דניאל.
מה לגבי הפרווירון? האם אני צריך את זה? על פי הסייקל שאני עושה והממצאים? (לאבא שלי קרחת קטנה במרכז הראש).
פשוט באלפי הדיונים פה כתוב לכאן ולכאן...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית