עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
עם הזמן נדע אם מה שאצלי מזוייף או לאחחחחח
הוא נתן תיאור מאוד מדוייק של דיבול.
עניין הוא שגם עם דיבול אתה תראה תוצאות , שונות מאנאבר , אבל תוצאות.עם הזמן נדע אם מה שאצלי מזוייף או לא
כרגע אני מרוצה ממה שזה לא יהיה ,הפאמפ פשוט כואב כל חזרה ,נראה עוד מספר ימים שאעדכן שוב .
מה שאתה מתאר יכול להיות רלוונטי ל-90% מהאוראלים. גם אפילו לויני או טיבולסבבה אז היום זה היום הרביעי ,קיים רייג' מטורף ,הפאמפ מפגר,מרגיש שאני מצליח למשוך עוד כמה חזרות בתרגילים ופשוט לא רוצה שייגמר אימון .יש מצב שאנאבר גורם לקשיחות בגב תחתון?
מבחינת תפריט אני על פלוס קלורי קטן 300-400 .
עלייה של קילו וחצי מראשון .
כרגע אני כן מרגיש יותר קשיח ולא נוזלי .. אמשיך לעדכן נראה איך מתקדמים .זו אחת הדרכים להבדיל בין אנאבר לדיבול או כל אוראלי שמעלה קיצונית אסטרוגן
חח גבר זה ממש לא אנבר , נשמע לי כמו 5 מג דיבול אני מקווה שלא שילמת על זה יותר מידי אחרת יצאת פיתה כי שילמת על 5מג דיבול לכדור פי 4 מהמחיר בשוקאוקיי אז היום זה היום התשיעי .
שישי שבת לא הרגשתי כל כך טוב (עצירות ואז שלשולים ,אימון בשבת היה צולע)
הייתי אומר שאני בשייפ הרבה יותר טוב מלפני שבוע ,עלתה הקשיחות ,קצת הכוח והאימונים ממש טובים .
לפני יומיים הייתה לי מן דקירה בגב תחתון עם כאב עז .כרגע כואב הגב תחתון מאוד (מאמין שמהפאמפ ) יש משהו לעשות?אולי לתסף משהו ?זה מפריע מאוד לאימונים אבל אני ממש לא רוצה לעזוב את האנאבר(או מה שזה לא יהיה)
על סמך מה אתה אומר ?חח גבר זה ממש לא אנבר , נשמע לי כמו 5 מג דיבול אני מקווה שלא שילמת על זה יותר מידי אחרת יצאת פיתה כי שילמת על 5מג דיבול לכדור פי 4 מהמחיר בשוק
האנאבר אינו עושה ממש באק פאמפ אז אני מאמין שהדקירה בגב זה משהו מהאימוניםאוקיי אז היום זה היום התשיעי .
שישי שבת לא הרגשתי כל כך טוב (עצירות ואז שלשולים ,אימון בשבת היה צולע)
הייתי אומר שאני בשייפ הרבה יותר טוב מלפני שבוע ,עלתה הקשיחות ,קצת הכוח והאימונים ממש טובים .
לפני יומיים הייתה לי מן דקירה בגב תחתון עם כאב עז .כרגע כואב הגב תחתון מאוד (מאמין שמהפאמפ ) יש משהו לעשות?אולי לתסף משהו ?זה מפריע מאוד לאימונים אבל אני ממש לא רוצה לעזוב את האנאבר(או מה שזה לא יהיה)
חברה לא מוכרת מה יש להגיד חח
למה אתה הולך על חברות לא מוכרות שיש לך כמה טובות בארץ
להמליץ - אפשרהאם אתה יכול להמליץ על סוג של חברה טובה וזמינה שאפשר לקנות בבטחה
והאם יש לך כיוון מאיפה אני יכול להשיג ממקור אמין וטוב בצפון הארץ
תודה מראש
בסייקל מאסה אל תחפש שלא לעלות בנוזלים או שומןאני בסייקל ראשון של טסט איננטט נשאר לי עוד 6 שבועות לסיים האם
כדאי לקחת את האנבר עכשיועכשיו למשך 5 או 4 שבועות ? ואם כן באיזה מינון ?
אני גובה 187
גיל 31
משקל 82
לפני הסייקל הייתי שוקל 76
ואני לא מעוניין בדיבול או משו שיספוג נוזלים לגוף מספיק שהטסט סופג נוזלים לגוף .
רוצה לעלות כמה שיותר מסה נקייה
מה אתה ממליץ בבקשה ?
בסייקל מאסה אל תחפש שלא לעלות בנוזלים או שומן
ודרך אגב, נתוני הפתיחה שלך 76 קילו על 187 (!!) מאוד לא מרשימים ומצדיקים שימוש בחומרים
בסייקל מאסה אל תחפש שלא לעלות בנוזלים או שומן
ודרך אגב, נתוני הפתיחה שלך 76 קילו על 187 (!!) מאוד לא מרשימים ומצדיקים שימוש בחומרים