הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון דדליפט סינגלים עם 160ק"ג

• פותח/ת השרשור קפטן קקי
  • פורסם בתאריך
ק

קפטן קקי

אורח
0
0
נק' מוניטין:
0
0
0
ראשון:

שני:

שלישי שכחתי להעביר לוידאו :/

רביעי:

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
היה לך קהל בסינגל השני עד שהפחדת אותו עם הצעקות. יופי של ביצוע, באחרון באמת התעגלת אבל כל השאר נראים מצוין.

סחטיין!
זכור לי משהו שהתבכיינת על זה שב150 ק"ג לא הצלחת להחזיק את הגב, ממש לא רואים את זה ב160 חחח כל הכבוד 😃

• פותח/ת השרשור
היה לך קהל בסינגל השני עד שהפחדת אותו עם הצעקות. יופי של ביצוע, באחרון באמת התעגלת אבל כל השאר נראים מצוין.
היה לי קהל בכל הסטים, המרימי משקולות היו שם. המאמן שלהם אחרי 130 לא רצה שאני אוסיף משקל הוא פחד שאני אפצע 🤡✌️🤡🤡✌️🤡

קורן, אתה תולעת חסרת תועלת, אבל באמת שאפו. אני חייב להיות כן, ההתקדמות שלך איטית, לרוב האנשים זה היה מזמן מוריד את המוטיבציה וברוב המקרים לפרוש בכלל. אני מעריך מאוד אנשים שלא מוותרים, רואים שיש לך נחישות וזה מוכיח שאם באמת רוצים אפשר להשיג כל דבר. אני באמת אוהב לראות אנשים מהסוג שלך מתקדמים.
כל הכבוד על הנחישות והתמדה !

מחזק את מה שמישל אמר ואף על פי שלא בורכת בגנטיקה של גורילה אתה מתקדם לאט אבל מתקדם ולא מתייאש וזה ראוי להערכה הרבה יותר ממי שזה בא לו בקלות:s13:

יפה מאוד, לא הבנתי מה המטרה שלך עכשיו, הבנתי שאתה עובד בשביל להשתפר בפוטבול.
אבל אתה רוצה בעיקר להשיג כוח, גודל או שניהם יחד שנראה לי קצת קשה לך עם כל האימונים מסביב?

• פותח/ת השרשור
יפה מאוד, לא הבנתי מה המטרה שלך עכשיו, הבנתי שאתה עובד בשביל להשתפר בפוטבול.
אבל אתה רוצה בעיקר להשיג כוח, גודל או שניהם יחד שנראה לי קצת קשה לך עם כל האימונים מסביב?
תודה לך וגם לטל

אני מתחזק ומשתדל לאכול מספיק, ועל הדרך לגדול

כל הכבוד לאלכס שהצליח לעשות ממך בן אדם- התחלת לשים חולצה.

רק שאלה, מה הבעיה ללחוץ על ההקלט אחרי ששמת מגנזיום? 20 שניות בכל תחילת סירטון, שלושה סירטונים, דקה שלמה מהחיים שלי שאני כבר לא אקבל חזרה.

כל הכבוד שחיף.

• פותח/ת השרשור
כל הכבוד לאלכס שהצליח לעשות ממך בן אדם- התחלת לשים חולצה.

רק שאלה, מה הבעיה ללחוץ על ההקלט אחרי ששמת מגנזיום? 20 שניות בכל תחילת סירטון, שלושה סירטונים, דקה שלמה מהחיים שלי שאני כבר לא אקבל חזרה.

כל הכבוד שחיף.
המגנזיום יורד אם אני מתעסק בפלאפון ונוגע בפלטות על הדרך ודברים כאלה, אם לא מוצא חן בעינייך את מוזמנת לעבור לפילאטיס 🤡

באוניברסיטה יש מזגן! בהדר יוסף אין! כוסעומו.

בואנה מתקדם טוב אתה, סחטיין
בסט האחרון בקושי היתעגלת, ייחסית די נקי לעבודת סינגלים.

מתי נראה 200? 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית