הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

טיפים איך להתחזק ולגדול

• פותח/ת השרשור moo
  • פורסם בתאריך
כמה אתה שוקל אוראל? ואיך זה שאתה בחיטוב כל חודשיים בערך?
70
חיטוב כי לא מוצא חן בעיניי להיות על 14-15 אחוז שומן..
אם לאחרים כיף בכיף שלהם..
וקורן קיצר אל תשגע אותי, אם בא לך לראות שאני אוכל פי 100 ממך ומסוגל לאכול פי 100 ממך אז תשלם ותראה, מה יצא לי מסתם לאכול שתי מגשי פיצה ולשלם על זה בעצמי עוד?(80 שקל?)...
🤫

🤩 שירים בכיף שלו אבל שלא יגיד שאני לא יכול לסיים מגש פיצה כי נאי יכול לאכול פי 5 ממנו ואם הוא מזמין אין לי בעיה להוכיח את זה גם 🙌 קורן השתנה רק בגודל לא בתזונה
תזונה של שחיף 😘
תאכלס אתה צודק, למי איכפת ממשקלי עבודה, כל עוד אני יכול להעמיס אוכל אני מסודר..
במקום להתעסק במי אוכל יותר אולי הגיע הזמן שתתחיל להתקדם במשקלי עבודה..

תאכלס אתה צודק, למי איכפת ממשקלי עבודה, כל עוד אני יכול להעמיס אוכל אני מסודר..
במקום להתעסק במי אוכל יותר אולי הגיע הזמן שתתחיל להתקדם במשקלי עבודה..
אני לא מתאמן כבר חודש בגלל פציעה בכתף, אבל תאמין לי שגם בכל מה שקשור לרגליים לא חסר לי כוח 👹

אני מוכן לשים כסף שמבחינת CAPCITY אני יכול לאכול פי 10 מ90 אחוז כאן מבחינת נפח וכו..
לא שזה עוזר אבל jus sayin
כן...
אני לא אתפלא, כי אתה מרעיב את עצמך, אז ברור שתיהיה רעב יותר מ-90% מהפורום פה.
כשתאכל 3000 קלוריות מעל הנטראלי, תדבר.

אני לא מתאמן כבר חודש בגלל פציעה בכתף, אבל תאמין לי שגם בכל מה שקשור לרגליים לא חסר לי כוח 👹
החלמה מהירה..
אם לא חסר לך כוח אז אני מניח שלא יהיה איכפת לך לעלות סרטון לפורום כשתחלים להוכיח כמה אתה חזק.
ואני במקומך לא הייתי מתחיל חיטוב כשאני פצוע ולא מתאמן.

החלמה מהירה..
אם לא חסר לך כוח אז אני מניח שלא יהיה איכפת לך לעלות סרטון לפורום כשתחלים להוכיח כמה אתה חזק.
ואני במקומך לא הייתי מתחיל חיטוב כשאני פצוע ולא מתאמן.
כן, אין לי בעיה לעלות סקאווט וכל מה שבקשור ברגליים..
למעלה אני עלונקה עדיף לא לפדח את עצמי..
ובלי קשר, לא קשור לכמה אוכל בן אדם מסוגל לאכול, סתם אמרתי שאני מסוגל לאכול הרבה יותר מחצי פה, לא בקטע של להעליב את קורן או משהו, סתם הוא התעצבן
שיהיה לו בכיף אבל אם הוא אוכל לאפה ונחנק אחרי זה

כן, אין לי בעיה לעלות סקאווט וכל מה שבקשור ברגליים..
למעלה אני עלונקה עדיף לא לפדח את עצמי..
ובלי קשר, לא קשור לכמה אוכל בן אדם מסוגל לאכול, סתם אמרתי שאני מסוגל לאכול הרבה יותר מחצי פה, לא בקטע של להעליב את קורן או משהו, סתם הוא התעצבן
שיהיה לו בכיף אבל אם הוא אוכל לאפה ונחנק אחרי זה
סבבה אני אחכה לסרטון ..
איך אתה יודע שאתה מסוגל לאכול יותר מחצי פורום?עברת אחד אחד ובדקת כמה הוא אוכל?
יש פה אנשים במשקל של יותר מ100 קילו, אם היית אוכל יותר מהם היית שוקל כמוהם או יותר לא?

סבבה אני אחכה לסרטון ..
איך אתה יודע שאתה מסוגל לאכול יותר מחצי פורום?עברת אחד אחד ובדקת כמה הוא אוכל?
יש פה אנשים במשקל של יותר מ100 קילו, אם היית אוכל יותר מהם היית שוקל כמוהם או יותר לא?
שקלתי ככה. אני עדיין מסוגל לאכול ככה. אני מסוגל לאכול גם 10K ביום, מי שרוצה להאמין שיאמין, מי שלא שלא.. הייתי שמן, הקיבה שלי נשארה בדיוק אותו דבר ואני יכול לאכול אותה כמות(נבדק)😵

תאכל ככה תקופה.
ניראה איזה גיבור אתה

70
חיטוב כי לא מוצא חן בעיניי להיות על 14-15 אחוז שומן..
אם לאחרים כיף בכיף שלהם..
וקורן קיצר אל תשגע אותי, אם בא לך לראות שאני אוכל פי 100 ממך ומסוגל לאכול פי 100 ממך אז תשלם ותראה, מה יצא לי מסתם לאכול שתי מגשי פיצה ולשלם על זה בעצמי עוד?(80 שקל?)...
🤫

😵

תאכל לאפה כדי לסגור 4000 קלוריות לא כדי לסגור 2500 יא מסכן

orel, יש לך שבוע לעלות סרטון שלך אוכל המבורגר של קילו, וממשיך לצלם את עצמך במשך 24 שעות אחרי זה ברצף שנראה שלא רצת להקיא אותו.

זה ייכנס היום לחובות לראק.

עזבו את הילד, מה שפסיכולוגים לא מצליחים לפתור גם אתם לא תצליחו.

orel, יש לך שבוע לעלות סרטון שלך אוכל המבורגר של קילו, וממשיך לצלם את עצמך במשך 24 שעות אחרי זה ברצף שנראה שלא רצת להקיא אותו.​

זה ייכנס היום לחובות לראק.​
אני חייב משהו למישהו? כפי שאמרתי, בוא אתה\קורן תזמינו אותי, ואני יאכל מולכם בכיף.
(דרך אגב המבורגרים לא עושה לי את זה עדיף פיצה \ או כמה PINTS של גלידה)

כן, אתה חייב לא לחרטט בפורום. ברגע שאתה מחרטט, תצטרך לעמוד מאחורי המילים שלך.
לא מעניין אותי מה עושה לך את זה, מצידי תאכל שני מגשי פיצה.

הפורום פה יתרום לך את הכסף על הנזקים.

כן, אתה חייב לא לחרטט בפורום. ברגע שאתה מחרטט, תצטרך לעמוד מאחורי המילים שלך.

לא מעניין אותי מה עושה לך את זה, מצידי תאכל שני מגשי פיצה.​

הפורום פה יתרום לך את הכסף על הנזקים.​
הא ואתה חושב שאכילה של 10K זה חירטוט ? זה בהחלט אפשרי ולא דורש יותר מדי מאמץ, תקבעו מקום \ שעה \ מסעדה \ WHAT-EVER ואני יעשה את זה מולכם, אין שום בעיה..

אתה מגביל את עצמך לכמות מסויימת של קלוריות כבר הרבה זמן, מה אתה מצפה שיהיה לך קשה לאכול?
אני עכשיו בחיטוב, מסוגל לאכול 20 אלף קלוריות ביום, אז מה?
בחיים לא ניסית לאכול 10K יותר משבוע. אל תזיין לנו ת'מוח.

orel, כשאתה תאכל 10K ביום, אני אהיה חטוב על 110 קילו.

Back
למעלה תחתית