הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

טיפים איך להתחזק ולגדול

• פותח/ת השרשור moo
  • פורסם בתאריך
אחלה, ומאיפה הקביעה ששיבולת שועל זה בריא וסניקרס זה קלוריות ריקות?

תקרא את מה שרשמתי שתי הודעות למעלה.., אין קביעה נתתי הסבר לפי ההיגיון הבריא כיוון שאני לא עברתי על הרכיבים של הסניקרס אחד אחד ואין לי מושג מה יש או אין שם..
כמו שאמרתי מקודם יש אנשים שאם בצדק או לא מעדיפים שמה שהם מכניסים לגוף יהיה עם כמה שפחות עיבוד תעשייתי אם זה טעות או לא כנראה שאף פעם לא נדע

תקרא את מה שרשמתי שתי הודעות למעלה.., אין קביעה נתתי הסבר לפי ההיגיון הבריא כיוון שאני לא עברתי על הרכיבים של הסניקרס אחד אחד ואין לי מושג מה יש או אין שם..
כמו שאמרתי מקודם יש אנשים שאם בצדק או לא מעדיפים שמה שהם מכניסים לגוף יהיה עם כמה שפחות עיבוד תעשייתי אם זה טעות או לא כנראה שאף פעם לא נדע
סבבה, אז ההעדפה של אנשים מסויימים זה עניין שלהם.
מכיוון שזה אשכול טיפים למי שרוצה להתחזק, ההמלצה של פותחי האשכול (אני ורן moo) היא שאם אתה בחור שחיף ( < 90 קילו) אז אתה צריך לאכול הכל מהכל. אחרי זה מותר להתחשבן.

דיברת על אוכל אורגני. איך בשר אורגני עדיף על בשר רגיל?
לא יודע עם יש מישהו בעולם שיכול לענות על זה בוודאות אבל לפי ההיגיון כמה שפחות כימיקלים עדיף
ואם מאכילים את הפרה באוכל יותר מזין זה בטח לא יכול להזיק..
אם המחיר היה זהה אני מאמין שגם אתה היית מעדיף את האורגני רק בשביל להיות בטוח..

סבבה, אז ההעדפה של אנשים מסויימים זה עניין שלהם.
מכיוון שזה אשכול טיפים למי שרוצה להתחזק, ההמלצה של פותחי האשכול (אני ורן moo) היא שאם אתה בחור שחיף ( < 90 קילו) אז אתה צריך לאכול הכל מהכל. אחרי זה מותר להתחשבן.

90 קילו זה טיפה מכליל מידי .. אתה מוזמן להסתכל בקטגורית 202 באולימפיה.... האנשים שם שוקלים 90 קילו ולא נראה לי שאתה יכול לקרוא להם שחיפים

90 קילו זה טיפה מכליל מידי .. אתה מוזמן להסתכל בקטגורית 202 באולימפיה.... האנשים שם שוקלים 90 קילו ולא נראה לי שאתה יכול לקרוא להם שחיפים
אתה מכניס פה עוד משתנה למשוואה

אתה מכניס פה עוד משתנה למשוואה

זה היה הקצנה אבל הכוונה מובנת... 90 קילו על 165 זה בנאדם עצום שאי אפשר להגיע לזה באופן טבעי וכמובן שלא מדובר על מעל 15% שומן..
לעומת זאת 90 קילו על 195 זה שחיף

אני לא כאן כדי להתווכח, הטיפ הראשון של האשכול הזה הוא לאכול הכל מהכל עד שתגיע ל200 פאונד (או 90 קילו) ומשם תעשה מה שבא לך. אדם שיוסיף על עצמו מאסת שריר יהיה חזק יותר.

**חוץ מצ'יפס, חמודי אמר שזה לא נקי ובתור המאמן של חוסיין רזזדה אני מקשיב לו

אם הניטראלי שלי + אימונים עצימים 3300 קלוריות ואני צריך להיות בפלוס של 1000 קלוריות כדי להתאושש בצורה אופטימאלית אני לא רואה בעיה בלאכול סניקרס (כשהיעד 4000-5000 קלוריות)

חומוס זה אוכל בריא, הרבה שומן חלבון ופחמימה

אני מתכוון האם זה באמת "תורם" להתאוששות כמו לחם/אורז וכו'?

עוד פעם, לא מעניין אותי כרגע מה ההשלכות על אחוז השומן / בריאות וכו'.

• פותח/ת השרשור
אני מתכוון האם זה באמת "תורם" להתאוששות כמו לחם/אורז וכו'?

עוד פעם, לא מעניין אותי כרגע מה ההשלכות על אחוז השומן / בריאות וכו'.

אם הגוף שלך צריך 5000 קלוריות כדי להתאושש ואתה מכניס נקי 4000
אז כדאי מאוד שאת ה1000 הנותרים תכניס מג'אנק

או בקצרה כן, קלוריה=קלוריה

אם הגוף שלך צריך 5000 קלוריות כדי להתאושש ואתה מכניס נקי 4000
אז כדאי מאוד שאת ה1000 הנותרים תכניס מג'אנק

או בקצרה כן, קלוריה=קלוריה

סבבה הבנתי.

אבל לא עדיף חלב? 🤩

• פותח/ת השרשור
סבבה הבנתי.

אבל לא עדיף חלב? 🤩

אני כבר שותה 2-3 ליטר חלב, נמאס
ואני גם אוכל הרבה פירות

סניקרס זה שאני שוכב במיטה ומרגיש שחסר לי עוד 300-600 קלוריות ככה ואני אוכל אחד או שניים
זה לא אוכל קבוע בתפריט

יוצא לי 6 בערך בשבוע

אני כבר שותה 2-3 ליטר חלב, נמאס
ואני גם אוכל הרבה פירות

סניקרס זה שאני שוכב במיטה ומרגיש שחסר לי עוד 300-600 קלוריות ככה ואני אוכל אחד או שניים
זה לא אוכל קבוע בתפריט

יוצא לי 6 בערך בשבוע
אתה שוכב במיטה ומרגיש שחסר לך קלוריות..? מה הסוד?

• פותח/ת השרשור
רעב ואין לי כח לקום

אז בעצם אפשר לשתות סתם ככה מים עם סוכר ולהתאושש מהאימון..
כי הרי סניקרס זה קקאו וסוכר אם אני לא טועה...

• פותח/ת השרשור
לא הייתי שותה סוכר
בסניקרס יש עוד דברים וזה לא חלק מהתפריט זה נועד להשלמות ובשביל הכיף

טוב שיהיה 😃
תודה על התשובות

Back
למעלה תחתית