טיפים איך להתחזק ולגדול

• פותח/ת השרשור moo
  • פורסם בתאריך
עשיתי את המתכון של הבראוניז רק במקום 7 סקופים גיינר 3 סקופים אבקת חלבון בטעם בננה, עם 100 גרם קמח אם לא יותר ובלי קקאו. יצא מאד נחמד, עם גלידה זה יהיה להיט

אתה יכול לפרט בבקשה את כל המצרכים כמויות וזמני אפיה ? אני ממש דביל בנושא וצריך הוראות מדויקות..

3 סקופים אבקת חלבון דימטייז בטעם בננה
כל שאר המצרכים כמו שהבחור שהביא את המתכון, רק בלי קקאו ועם 100 גרם קמח(פשוט שהעיסה לא תהיה דלילה מדי). כדאי שתוסיף הרבה חמאה כי שלי יצאו יבשים לאללה. תוודא שכשאתה מכניס את הנוזל לתבנית הוא שטוח, אחרת חלק יצא לך מבושל וחלק לא(כמו שקרה לי). 15-20 דקות על 200 מעלות בתנור שחומם מראש.

חחחחחחחחחחחחחחח... הם חולים בראש!
ענק!

שוקולד ובשר דווקא יכול ללכת ביחד לא?

גולאש טעים בטירוף לכבוד הגשם שסופסוף הגיע לאשדוד:
בסיר גדול מטגנים 4 בצלים קטנים, מוסיפים 6-8 שיני שום חתוכות ומטגנים עוד קצת.
מוסיפים קילו בשר בקר קפוא (עדיף מס' 5 - כתף) חתוך לקוביות שהופשר מראש, ומטגנים קצת מכל הצדדים.
מוסיפים 2 כפות פפריקה מתוקה, מערבבים ומוסיפים 2 כוסות מים חמים. מוסיפים כפית פלפל שחור גרוס, 2 עלי דפנה, 3/4 כפית מלח, כפית קימל וכל תבלין אחר שרוצים, מערבבים, מכסים ומבשלים שעה על אש קטנה-בינונית.
מוסיפים 5-6 תפו''א חתוכים לקוביות גדולות ומבשלים שעה נוספת.
אנחנו הוספנו עם תפו'א גם פרוסות קבנוס לשדרוג.
טעים!

יצא חזק מאוד, תודה !

קבצים מצורפים

• IMGA0186.JPG
    IMGA0186.JPG
    KB 16.1 · צפיות: 167
  • IMGA0187.JPG
    IMGA0187.JPG
    KB 22.7 · צפיות: 155
בכל שופרסל איפה שהגלידות, אבל במקרר נפרד מצאתי את זה.

או שהמצלמה חרא או שזה לא עשוי ואתה אוהב רייר:nono:

360?? היית כבר הולך לארוחה ברברית בNG, יותר בשר, בירה, חוויה וגם יותר זול.

360?? היית כבר הולך לארוחה ברברית בNG, יותר בשר, בירה, חוויה וגם יותר זול.
כשקראתי על הארוחה הברברית באתר של NG התלהבתי מהרעיון (וכמובן מייד דימיינתי לי ויקינגים חסונים ושריריים 😆) אבל אז ראיתי איזו תמונה משם של חבר'ה בעלי מראה משרדי עם סינרים מניילון ועברה לי ההתלהבות. עאלק ברברים 😃.

יואו איזה ביאוס!

אני בדרכי למכולת השכונתית, כולי מתרגש ועליז כי אני עומד לקנות את הליטר חלב הראשון שלי
אז זהו שלא! הגעתי לדלת הכניסה של המכולת, כולי עומד מיוזע ונרגש, מקריב את היד אל הידית, מושך בידית ולפתע - דקה דומייה.... המכולת סגורה!
במוחי עוברת ההרגשה מאכזבת, כמו כאבי ביצים אחרי שחברה שלך מחרמנת אותך
צריך לחזור הביתה בלי הליטר חלב :(

יואו איזה ביאוס!

אני בדרכי למכולת השכונתית, כולי מתרגש ועליז כי אני עומד לקנות את הליטר חלב הראשון שלי
אז זהו שלא! הגעתי לדלת הכניסה של המכולת, כולי עומד מיוזע ונרגש, מקריב את היד אל הידית, מושך בידית ולפתע - דקה דומייה.... המכולת סגורה!
😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳

יואו איזה ביאוס!

DUDE, WTF 😳

זה כמו קוק בלוק רק עם חלב. מילק בלוק.

Back
למעלה תחתית