הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

טיפים איך להתחזק ולגדול

• פותח/ת השרשור moo
  • פורסם בתאריך
מישהו ניסה את התוסף תזונה המהפכני החדש? במבה במילוי חלבה? אחד הטעימים

עוד מעט ימכרו במבה במילוי חלב, מה הקטע שתוקעים בתוך במבה כל מיני שטויות זה סתם מעפן

עוד מעט ימכרו במבה במילוי חלב, מה הקטע שתוקעים בתוך במבה כל מיני שטויות זה סתם מעפן

אתה סתם מקנא כי אין לך אפשרות לקנות :D

עזבו אותכם, אין כמו עמבה

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
ראיתי את הבמבה החדשה הזאת בסופר לפני יומיים ולא ידעתי אם זה שווה משהו. אני אקנה פעם הבאה ואדווח.

אני יכול לקנות כל מה שאתה יכול ועוד אקסטרה יש פה מיליון חנויות של מוצרים ישראלים ב LA זה רק עולה פי 3

נכון יש את אילת מרקט ברחוב הראשי שם נראה לי קוראים לו פיקו או משהו כזה אני כבר לא זוכר.... יש שם מילקי וכל מיני מוצרים מישראל רק שמילקי עולה שם איזה 4 דולר אחד...
חחחחחחחחחחחח......

כן יש שם הרבה חנויות ישראליות, איפה שאנחנו קונים זה גלאט מארקט

עוגיות חלבון (רק חלבון ושומן)
ננסה ונראה איך זה יוצא

ביצה
2 כפיות חמאת בוטנים טבעית (אפשר רגילה למי שלא סופר פחמימות)
סקופ חלבון

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
למי שצריך נעלי אולסטאר גבוהות ב 150 ש"ח - ספורט דיפו ירקונים
http://www.sportdepot.co.il/index.h...,213,,,נעלי+אולסטאר+גבוהות+ALL+STAR+HI,,.html

מי שמכיר יותר זול שיביא לינק לפה

רשום "הצעות החל מ150₪", אתה בטוח שזה המחיר?
יש חנות בהרצליה שמוכרת ב180₪.
מי שמעוניין אני אסביר לו בפרטי איפה היא נמצאת.

The key is to pound the bag before your brain tells you that you’re full. Some will say this happens in 20 minutes. I say screw that! Try for a PR every time. This isn’t max effort stuff here. This is about nailing down the most calories in the shortest time possible.

3. Kill one row right from the start. Just dig in and go. This is easy to do and can be thought of as the warm*up set, the first lap, the first go around, or whatever you like.

חחח אני מת

צריך לעשות תחרות אכילת אוריאו ולבדוק מי 3L173.

חחחחחחחח ציטוט החודש
If every Oreo cookie ever made were stacked on top of each other, the pile would reach to the moon and back more than five times. If you can’t add a mile or two, you aren’t even in the game.

Back
למעלה תחתית