הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

טיפים איך להתחזק ולגדול

• פותח/ת השרשור moo
  • פורסם בתאריך
לשים חזה עוף במיקרו+חמאת בוטנים עליו, מחממים עד שהחמאת בוטנים הופכת לנוזלית= מעדן

יש כאן אשכרה מין רוטב שמשלב את שנייהם, בחיים לא חשבתי לשלב אותם בישראל

נערך לאחרונה:
מה אוראו עם חלב, זה אוכל:
2a5wshe.png

28bbsis.png

דניאל, אוריאו עם חלב זה תוסף תזונה. קרא כמו שצריך את הכותרות.

מה שיש לך שם זה בהחלט מזון איכותי, כעת, בהיותך שחצן עליך להביא מס לכל אחד מחברי הפורום הבכירים (מועדון 4 פלטות ומעלה)

מה שיש לך שם זה בהחלט מזון איכותי, כעת, בהיותך שחצן עליך להביא מס לכל אחד מחברי הפורום הבכירים (מועדון 4 פלטות ומעלה)

תודה שאתה דואג לנו
(המועדון זה 4 פלטות בסקוואט)

קבל את שלי
19152_319964552371_844327371_3544990_7548722_n.jpg

נערך לאחרונה:
יש לי 4 פלטות של קילו וחצי נחשב?

תודה שאתה דואג לנו
(המועדון זה 4 פלטות בסקוואט)
המועדון 4 פלטות זה 4 פלטות בלי קשר להרמה
נירן יד 60 למשל עושה עם זה קרלס.

ואתה בחיטוב ----------> עלה על ההליכון ומהר

הבט, בהיותך שלד, אין לך סקוואט של 4 פלטות, ככה שמאד נחמד מצידך לדאוג לרן,עידן,הבחור ששוקל 150 ואלכס(?) 😃

רן, אחלה מנגל. זו מריצה?
בכלל אמרת שאתה מעדיף המברגר על סטייק, ככה שאם תרצה להיפטר מהם אני אשמח לעזור לך.

נ.ב: מה זה מס, מה אנחנו קומוניסטים? יש כאן טרול קפיטלסט שאמור לפקח על אנשים כמוך.

נערך לאחרונה:
הבט, בהיותך שלד, אין לך סקוואט של 4 פלטות, ככה שמאד נחמד מצידך לדאוג לרן,עידן,הבחור ששוקל 150 ואלכס(?) 😃

רן, אחלה מנגל. זו מריצה?
בכלל אמרת שאתה מעדיף המברגר על סטייק, ככה שאם תרצה להיפטר מהם אני אשמח לעזור לך.
הבט, בהיותך שחצן אתה מוכרח להבין שמדובר על פלטות בלי קשר להרמה, ולכן עליך לספק מזון לכל מי שבבעלותו סרט שלו מרים 4 פלטות.

הפורום הוא לא דמוקרטי.

רן, אחלה מנגל. זו מריצה?

נ.ב: מה זה מס, מה אנחנו קומוניסטים? יש כאן טרול קפיטלסט שאמור לפקח על אנשים כמוך.

לפקח? מה אתה קומוניסט?

היה גם בשר על המנגל השני
פשוט הייתי רעב אז פתחתי עוד מנגל

לפקח? מה אתה קומוניסט?
my bad.
הייתי צריך לכתוב "לבקר", או בעצם "להטריל".

הבט, בהיותך שחצן אתה מוכרח להבין שמדובר על פלטות בלי קשר להרמה, ולכן עליך לספק מזון לכל מי שבבעלותו סרט שלו מרים 4 פלטות.

הפורום הוא לא דמוקרטי.
הפורום טרוליסטי.
פעם הבאה שאהיה באוזר המרכז אני אשלם את חובתיי.
אגב, לפי חוק ה4 פלטות לא משנה באיזו הרמה, רן חייב לחברי המועדון(גם לי מגיע) מס מהאנטרקוט שעל המנגל שלו.

אין ספק שגם רן מחוייב.

שמעו, עוגת בראוניז זה ה-דבר.
חיסלתי שלמה בקלות וזה איזה 1700 קלוריות.
(לא זוכר חברה, 380 גרם ו450+ קלוריות ל100 גרם)
הדבר הכי טעים בעולם.

דניש תדאג לספק לנו סרטון או תמונה של העוגיות כדי שנדע על מה מדובר, וגם מחיר

:( ניגמר כבר.
אבל זה מוכר לאללה, זה לא עוגיות אלה עוגה, מהמוכנות של הסופר.
פעם הבאה שאני בסופר אני אצלם.

עקב התחזקותו של השלד , המועדון עלה כיתה , להתראות 4 שלום מועדון 5 פלטות .

Back
למעלה תחתית