הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

טיפים איך להתחזק ולגדול

• פותח/ת השרשור moo
  • פורסם בתאריך
ציינתי כבר שאני מאוהב באסאדו?

לפני:
1ily06.jpg

אחרי:
16ggwfo.jpg

כמה עולה כמות כזאתי בערך? איך אתה מכין?

כמה עולה כמות כזאתי בערך? איך אתה מכין?

זה קילו וחצי (ברוטו, יש עצמות). זה 60 שקל לקילו באטליז הפלצני שקניתי בו הפעם. אני חושב שבשופרסל זה עלה 45 אאל"ט. מכין על הגריל גז במרפסת (מסכן עובד שעות נוספות הגריל הזה 😃 אש נמוכה הופך אותו הרבה פעמים עד שזה עשוי מכל הצדדים.

זה קילו וחצי (ברוטו, יש עצמות). זה 60 שקל לקילו באטליז הפלצני שקניתי בו הפעם. אני חושב שבשופרסל זה עלה 45 אאל"ט. מכין על הגריל גז במרפסת (מסכן עובד שעות נוספות הגריל הזה 😃 אש נמוכה הופך אותו הרבה פעמים עד שזה עשוי מכל הצדדים.

החיים הטובים באקדמיה.

החיים הטובים באקדמיה.

זה דווקא מצוין משיקולי תקציב. זה עולה רק קצת יותר מבשר טחון (בערך 40 שקל לקילו) ויש בזה הרבה יותר שומן ככה שאתה מקבל הרבה יותר קלוריות לשקל. וזה טעים בערך פי 70000000.

זה דווקא מצוין משיקולי תקציב. זה עולה רק קצת יותר מבשר טחון (בערך 40 שקל לקילו) ויש בזה הרבה יותר שומן ככה שאתה מקבל הרבה יותר קלוריות לשקל. וזה טעים בערך פי 70000000.

כן אני מסכים, אבל זה מצריך השקעה, ושמנים הם עצלנים.

הוא גם עושה את התוכנית לעצלנים LOL

נראה טעים
איך אתה מכין, וכמה זמן שלא יצא מסטיק ?

נראה טעים
איך אתה מכין, וכמה זמן שלא יצא מסטיק ?

מכין על הגריל גז. להבה הכי נמוכה. סוגר את המכסה כדי שיתבשל מכל הכיוונים. לא מדדתי זמנים (לא עושה קרוספיט) אבל זה לקח לפחות חצי שעה. אני חושב שזה הנתח שיש הכי פחות סיכוי לדפוק כי הוא כל כך שומני וזה מגן מפני התייבשות.

תכלס צודק, לא חשבתי על השומן
אני עושה את החזה א1ף על אש בינונית 2 ד' כל צד, יותר מזה זה נהיה יבש

תכלס צודק, לא חשבתי על השומן
אני עושה את החזה א1ף על אש בינונית 2 ד' כל צד, יותר מזה זה נהיה יבש

חזה עוף זה באמת ביזבוז כסף. סתם יקר ומתייבש בקלות + קלוריות נמוכות כי אין שומן בגרוש. אם כבר א1ף אז כנפיים.

חזה עוף זה באמת ביזבוז כסף. סתם יקר ומתייבש בקלות + קלוריות נמוכות כי אין שומן בגרוש. אם כבר א1ף אז כנפיים.

אני חולה על כנפיים ופרגיות
אבל אני סופר שומן, ומעדיף חזה א1ף ולא להתקע עם החלבי 0% (גבנצ',קוטג',יוגורטים...)
גם ככה זה לשבועיים-שלושה

אסור לו הוא בדאייטת רעב, הטרול אמר שרן כבר 75 קילו.

אני חולה על כנפיים ופרגיות
אבל אני סופר שומן, ומעדיף חזה א1ף ולא להתקע עם החלבי 0% (גבנצ',קוטג',יוגורטים...)
גם ככה זה לשבועיים-שלושה

סבבה, אבל זה לא הת'רד לדבר על דברים כאלה. קצת כבוד לת'רד שאתה ייסדת. 😆

Back
למעלה תחתית