הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

טיפים איך להתחזק ולגדול

• פותח/ת השרשור moo
  • פורסם בתאריך
לא הבנתי, אתה עושה חיטוב אבל אוכל פחמימות? או מה זה שמתחת לביצים

סתם שאלה שקצת מטרידה אותי...לאחרונה יוצא שאני דוחף המון שמן זית לוכל בשביל לקבל שומן...יוצא לפעמים שיש לי נגיד בתפו"א שאני מכין רבע כוס שמן, זה בסדר ואני לא מגזים? (מסה כמובן)
אני אוכל הרבה פחמימות (אורז, תפו"א פסטה מכיוון שאין לי כל כך הרבה אפשרויות לסגור קלוריות)

מה שמעניין אותך כעיקרון זה האם אתה בגבולות התפריט, זה הכל.
חוצמזה ששמן זית זה אחלה מקור שומן

לא הבנתי, אתה עושה חיטוב אבל אוכל פחמימות? או מה זה שמתחת לביצים

סתם שאלה שקצת מטרידה אותי...לאחרונה יוצא שאני דוחף המון שמן זית לוכל בשביל לקבל שומן...יוצא לפעמים שיש לי נגיד בתפו"א שאני מכין רבע כוס שמן, זה בסדר ואני לא מגזים? (מסה כמובן)
אני אוכל הרבה פחמימות (אורז, תפו"א פסטה מכיוון שאין לי כל כך הרבה אפשרויות לסגור קלוריות)
אני עושה "חיטוב" ואוכל פחמימות בימים מסויימים מבלי להתכוון, זה פשוט מה שזמין לי באותו הרגע.
מתחת לביצים זה גבינה והמבורגר.
בקשר לשמן זית, זה לא משנה העיקר המאזן הקלורי, אם אתה עולה יותר מדי במשקל, תחתוך.

כי יומולדת לאח הקטן יש רק פעם בשנה,אז מה אם אני בחיטוב!

המוס הכי טעים שאכלתי!

3jmdjyzmnyky.jpg

אני באמת לא רוצה להשמע ***** אבל להוצי מצלמה ולהתחיל לצלם את האוכל שלך באמצע מסעדה זה די סטלני :X

היה יומולדת אז צילמנו הכל ואת המשפחה אז בקטנה..🚬🤪🚬

אני באמת לא רוצה להשמע ***** אבל להוצי מצלמה ולהתחיל לצלם את האוכל שלך באמצע מסעדה זה די סטלני :X
למה?
זה סבבה לגמרי.
בשביל דברים כאלה המציאו את המצלמה בפלאפון.

OREO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111111111111111111111

פאק האוראו הענקי.. אני חושב שאם היה לי כזה הייתי גומר אותו בישיבה אחת.

עוגה שראיתי שעשו למישהי שאני מכיר ליום הולדת
fasfasfasfasf.jpg

קיבלתי מחו"ל חבילה של 6 כאלה:

SnickersNutcracker2.jpg

לא ידעתי שיש בכלל דבר כזה..

תגידו אין פה אחד ששומר כשרות?

Back
למעלה תחתית