הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

טיפים איך להתחזק ולגדול

• פותח/ת השרשור moo
  • פורסם בתאריך
נראה טוב, מתאים לי עכשיו עם 2 ליטר חלב 😃

POST WORKOUT

81111207.jpg

מתכון של EMZ בבקשה??>

הלו הלו, 10 אחוז מהכמות צריכה להגיע אליי.
איך יצא? 😃

הלו הלו, 10 אחוז מהכמות צריכה להגיע אליי.
איך יצא? 😃
שאלה קטנה במקום החמאה אפשר לשים חמאת בוטנים? (היא די קשה אבל של סקיפי, רציתי לדעת אם זה יכול להשתלב טוב..)

אם אתה רוצה לעשות את זה כדאי לשים חמאת בוטנים אמיתית. כזאת שיש בה המון שמן.
לדעתי זה קצת יהרס עם סקיפי. אתה צריך פה שומן כלשהו שיחזיק. למרות שאני החלפתי את החמאה ברסק תפוחים פעם אחת ויצא סבבה.

ביום רביעי הוצאתי בשר אנטריקוט טחון קפוא מהמקפיא ושמתי במקרר, לא נגעתי בזה עם יום שישי. יום שישי הוצאתי, טיבלתי ושמתי ביצה, ערבבתי טוב טוב ושמתי במקרר עם כיסוי להיום. עכשיו אני מתלבט, האם כדי לי לאכול את זה? אמא התחילה לעשות לי עניים שזה מקולקל יהיה לי שילשולים (התחילה לפתח חושי ריח וראיה פתאום על עד כמה זה לא נראה טוב, למרות שלא נראה שום דבר רע)

יצא מעולה, בעוגיות שהכנתי הפעם שמתי הרבה חמאה, משהו כמו 3/4 חבילה.
אבל בפעם הקודמת שהכנתי הוספתי (בנוסף לרבע חבילת חמאה) גם חמאת בוטנים (בעיקר את השמן שצף למעלה, סוף סוף יש לו שימוש) וגם יצא מעולה.

EMZ אני יכול לעשות את העוגיות ללא האבקת חלבון? אני קמצן

אז מה זה נותן לך?
אם אתה רוצה סתם עוגיות יש מתכונים הרבה יותר טובים.

ביום רביעי הוצאתי בשר אנטריקוט טחון קפוא מהמקפיא ושמתי במקרר, לא נגעתי בזה עם יום שישי. יום שישי הוצאתי, טיבלתי ושמתי ביצה, ערבבתי טוב טוב ושמתי במקרר עם כיסוי להיום. עכשיו אני מתלבט, האם כדי לי לאכול את זה? אמא התחילה לעשות לי עניים שזה מקולקל יהיה לי שילשולים (התחילה לפתח חושי ריח וראיה פתאום על עד כמה זה לא נראה טוב, למרות שלא נראה שום דבר רע)

אני חושב שאמא שלך צודקת

😲 אתמול היינו רעבים אחרי שסיימנו מוקדם בבסיס הלכנו לטייל בז'בוטינסקי
מצאתי מקום שנקרא מפגש בר-לין
המבורגר כבש 300 גרם - 33 שקל.
אחד ההמבורגרים הכי טעימים שאכלתי בחיי, והלחמניה לא לחמניה מגעילה כזאת.. גם אותה שמים על האש כזה מקבלים אותה פריכה וטעימה.
המבורגר כבש 400 גרם גם עלה איזה 38 שקל בערך. קיצור זול רצח וטעים רצח, מומלץ לבקר 😃

יש המבורגר חמוד ברחוב לילינבלום
שכחתי את השם.
משהו עם וולף אולי...
חיסרון, קטן.
יתרון, טעים ויחסית שומני :-P והלחמניה באמת טובה

עוד המבורגר יחסית מיוחד ברחוב פלורנטין זה אנוביס
יש 2 סוגים די מיוחדים. אחד שממולא בפנים בגבינת עזים, ואחד בטעם עגבניות מיובשות שהוא די מיוחד וטעים.

יש המבורגר חמוד ברחוב לילינבלום
שכחתי את השם.
משהו עם וולף אולי...
חיסרון, קטן.
יתרון, טעים ויחסית שומני :-P והלחמניה באמת טובה

אתה מתכוון לוולפנייטס? באמת המבורגר טעים. לוקחים שניים ולא רעבים.

45806_425580926427_224095431427_5465005_4602889_n.jpg

כמה שזה נראה טעים! (מרשמלו ושוקולד חלב/לבן)

אכלתי כזאת...
רק שבמקום מרמשלו זה היה עם בננה מעל ולמטה שוקולד לבן עם שוקולד חום

ושמע זה היה טעים..
אכלתי את זה במקס ברנר לפני שבוע בערך בת"א

😲 אתמול היינו רעבים אחרי שסיימנו מוקדם בבסיס הלכנו לטייל בז'בוטינסקי
מצאתי מקום שנקרא מפגש בר-לין
המבורגר כבש 300 גרם - 33 שקל.
אחד ההמבורגרים הכי טעימים שאכלתי בחיי, והלחמניה לא לחמניה מגעילה כזאת.. גם אותה שמים על האש כזה מקבלים אותה פריכה וטעימה.
המבורגר כבש 400 גרם גם עלה איזה 38 שקל בערך. קיצור זול רצח וטעים רצח, מומלץ לבקר 😃

מוכר, מקום טוב

Back
למעלה תחתית