טיפים איך להתחזק ולגדול

• פותח/ת השרשור moo
  • פורסם בתאריך
וואוו כולם כאן ילדות קטנות? בגיל שש אכלתי 330 גרם. היום זה אפילו לא מצחיק את הבטן שלי. היא נעלבת!

500 צריך להיות המידה הכי קטנה שמוכרים אותם.

מסכים איתך לגמרי..
במסה אני קונה 2 כאלה.. =P

אני הולך השבוע לקנות את העיסה המוכנה של מיט בול, לנסות להכין את ההמבורגר בבית, למישהו יש טיפים על איך לעשות אותם כמו שצריך? (חשבתי לעשות על גריל חשמלי), ואיזה לחמניות יש שהן לא ג'יפה?
תשאל אותם מה מומלץ.
בקשר ללחמניות, בשופרסל דיל מוכרים אחלה לחמניות להמבורגר.

טוב להיות ולאכול בבית:
מונסטר פינקה אותי בפינוק משובח (בצורת המבורגר אימתני).
והטיפ להיום - 40 גרם וודקה (לאלו מעל גיל 18 😃) יעזרו להפעיל את התיאבון.
אתה בר מזל...

טוב להיות ולאכול בבית:
מונסטר פינקה אותי בפינוק משובח (בצורת המבורגר אימתני).
והטיפ להיום - 40 גרם וודקה (לאלו מעל גיל 18 😃) יעזרו להפעיל את התיאבון.
לא הבנתי למה אתם קוראים אחד לשני בכונויים של הפורום?

כי נ׳ וק׳ זה פחות אטרקטיבי. 😛

נערך לאחרונה:
כי נ' וק' זה פחות אטרקטיבי. 😛
ככה אתה מגלה לכולם את השמות שלנו? 🥷
טוב נו לא נורא.

---------- התגובה התווספה ב 07:50 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 07:31 ----------

תאכלס, זה לא מבוכרית בכלל?
אני לא יודעת בוכרית וכן יודעת רוסית - ועד כמה שידוע לי זו מילה רוסית. אבל לא אומרים חויינה אלא huynia.

נערך לאחרונה:
חויינה ו huynia זה אותו דבר, יש חיריק ב נ' 😃

יש לי היום חצי קילו לחלק לשני המבורגרים
אם הבנתי נכון (מינימונסטר?) התערובת מכילה פלפל, מלח וביצה, מכין שני קציצות, מלטף בשמן זית, שם על תבנית ברזל עם רווחים (מתחת תבנית למיץ) הכי גבוהה שאפשר (לגריל?) על איזה חום? וכמה יספיק על כל צד למדיום-ולל? (את הגבינה לשים על הצד הלא מבושל מיד אחרי שהופכים, נכון?

אני לא רוצה לבזבז את הבשר 😉

יש לי היום חצי קילו לחלק לשני המבורגרים
אם הבנתי נכון (מינימונסטר?) התערובת מכילה פלפל, מלח וביצה, מכין שני קציצות, מלטף בשמן זית, שם על תבנית ברזל עם רווחים (מתחת תבנית למיץ) הכי גבוהה שאפשר (לגריל?) על איזה חום? וכמה יספיק על כל צד למדיום-ולל? (את הגבינה לשים על הצד הלא מבושל מיד אחרי שהופכים, נכון?

אני לא רוצה לבזבז את הבשר 😉
אני עשיתי ככה: 250 גר' בשר+חצי בצל קטן קצוץ+פלפל+מלח. לערבב להכין קציצה ולהחזיק במקפיא 20 דקות (אני לא הברשתי בשמן אבל לא רואה למה לא לעשות את זה). לשים בגריל בחום 180-170 מעלות ולטגן מכל צד 10 דקות בערך (יצא לי מדיום- וול בדיוק למרות שאני רציתי וול דאן) - רק שים עין שלא יישרף ואם צריך - תנמיך חום. כשמשחים מצד אחד תהפוך בזהירות לצד שני. את הגבינה תשים למעלה ממש בסוף כשההמבורגר מוכן ותחזיק עוד חצי דקה עד שהיא מותכת.
אופס סליחה שאיחרתי עם התגובה :(
קרדיט לשטן-שור על המתכון.

נערך לאחרונה:
אני עשיתי ככה: 250 גר' בשר+חצי בצל קטן קצוץ+פלפל+מלח. לערבב להכין קציצה ולהחזיק במקפיא 20 דקות (אני לא הברשתי בשמן אבל לא רואה למה לא לעשות את זה). לשים בגריל בחום 180-170 מעלות ולטגן מכל צד 10 דקות בערך (יצא לי מדיום- וול בדיוק למרות שאני רציתי וול דאן) - רק שים עין שלא יישרף. כשמשחים מצד אחד תהפוך בזהירות לצד שני. את הגבינה תשים למעלה ממש בסוף כשההמבורגר מוכן ותחזיק עוד חצי דקה עד שהיא מותכת.
אופס סליחה שאיחרתי עם התגובה :(
גם מאוחר מדי 😃 בסוף הכנתי את זה בצורה שונה, כשתיגנתי את ההמבורגר במחבת עם שמן ~3 דקות כל צד והכנסתי לתנור, אבל יצאתי מטומטם, והקציצה יחסית הייתה עבה, ונתתי לבשר כ~10 דקות האפות בצד אחד (מיד כששמתי את הבשר שמתי גם את הגבינה) והגבינה יצאה חצי מבושלת, משהו גועל חבל על הזמן, והבשר מבפנים היה ממש לא מבושל

כשאת מתכוונת לגריל, את מתכוונת לשים את זה הכי גבוהה בתנור? או יש אפשרות כזאת?

עריכה: שיט מסתבר שזאת אופציה

גם מאוחר מדי 😃 בסוף הכנתי את זה בצורה שונה, כשתיגנתי את ההמבורגר במחבת עם שמן ~3 דקות כל צד והכנסתי לתנור, אבל יצאתי מטומטם, והקציצה יחסית הייתה עבה, ונתתי לבשר כ~10 דקות האפות בצד אחד (מיד כששמתי את הבשר שמתי גם את הגבינה) והגבינה יצאה חצי מבושלת, משהו גועל חבל על הזמן, והבשר מבפנים היה ממש לא מבושל

כשאת מתכוונת לגריל, את מתכוונת לשים את זה הכי גבוהה בתנור? או יש אפשרות כזאת?
כן גריל זה הכי גבוה וגם התנור מחמם חזק מלמעלה (אצלי בטוסטר אובן גריל זה כשיש חום חזק למעלה והדלת לא סגורה עד הסוף אז יש קצת איוורור).

ככה אתה מגלה לכולם את השמות שלנו? 🥷
טוב נו לא נורא.

---------- התגובה התווספה ב 07:50 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 07:31 ----------

אני לא יודעת בוכרית וכן יודעת רוסית - ועד כמה שידוע לי זו מילה רוסית. אבל לא אומרים חויינה אלא huynia.

סורי..!
לערוך?

אבוד.. לעלום לא אחשוב באותה צורה שוב על מינימונסטר וסטן שור

Back
למעלה תחתית