שלום, אשמח שתעזרו . מודה מראש!
קודם כל והכי חשוב ודחוף לי כרגע,
אני בחיטוב כבר 4 שבועות והיום עשיתי יום העמסה ראשון(מעכשיו אעשה כל שבועיים).
בכללי הגירעון הקלורי שלי עומד על 700 קלוריות מתחת לrmr שלי.
והיום רציתי להעמיס פחמימות ולהגיע לפלוס לא גדול מדי.
בגלל חוסר תשומת לב ובכל זאת, אחרי 4 שבועות של אורז וחזה עוף כל יום
העמסתי בערך 2500 מעל הrmr שלי.
עכשיו השאלה שלי,
1.כמה זה נורא? ומה יש לי לעשות כרגע? אם בשבוע הקרוב אגדיל את כמות האירובי וכל יום אשרוף 500 קלוריות רק מאירובי במשך 7 ימים, האם זה בעצם יעזור? וחוץ מזה מה עוד ניתן לעשות?
ועוד כמה שאלות שעלו וחבל לפתוח עליהן כל פעם הודעה חדשה:
2.מלח ביום העמסה- בכל החיטוב אני נמנע ממלח לגמרי, האם ביום העמסה מותר?
3.מלח אסור הרי בגלל נתרן- שסופח נוזלים, אז השאלה.. למה אומרים שמותר קולי זירו וממתיקים סוכרלוז וכו למיניהם? הרי הם מכילים רק נתרן ובכמויות.
4.כמה אימוני בטן מומלץ לעשות בחיטוב? אני כרגע עושה כל יום 8 דקות בטן אחרי אימון. וגם בימי מנוחה. האם זה יותר מדי? האם אפשר להוסיף עוד? יותר זמן? להעלות עומס?
5.שמעתי שקינמון עוזר בשריפת השומן- מיתוס או אמת?
6.באיזה שלב בחיטוב אדע שהזמן לעבור לדל פחמימה? אני כרגע על 90 פחמימה ביום.
7.נפח האימונים שלי ממש גדול.abc שעתיים בערך כל אימון, לכל קבוצת איברים לוקח בערך שעה כי אני לא רוצה לוותר על תרגילים שנראים לי חיוניים וטובים. גב רגליים וחזה וגם כתפיים בערך שעה של 5 תרגילים כפול 3-4 סטים, יד אחורית וקדמית בערך 35 דקות 4 תרגילים. האם ככל שהחיטוב מתקדם אני צריך להוריד עצימות? או שמה להמשיך כמו שאני?
8. הבנתי שלא צריך לספור בספירה הכללית שלי את הגרם חלבון שאני מפיר מחלבונים לא מלאים, כמו חלבון של פרכיות או אורז או ירקות. אז האם אני צריך לספור את הפחמימות שאני מפיק ממקורות חלבון או אחרים, לדוגמא יוגורט? או אפילו ירקות?
ממש אודה למי שיקדיש מזמנו לקרוא ולענות ולעזור!! תודה!
@kotzer אשמח לשמוע את דעתך
קודם כל והכי חשוב ודחוף לי כרגע,
אני בחיטוב כבר 4 שבועות והיום עשיתי יום העמסה ראשון(מעכשיו אעשה כל שבועיים).
בכללי הגירעון הקלורי שלי עומד על 700 קלוריות מתחת לrmr שלי.
והיום רציתי להעמיס פחמימות ולהגיע לפלוס לא גדול מדי.
בגלל חוסר תשומת לב ובכל זאת, אחרי 4 שבועות של אורז וחזה עוף כל יום
העמסתי בערך 2500 מעל הrmr שלי.
עכשיו השאלה שלי,
1.כמה זה נורא? ומה יש לי לעשות כרגע? אם בשבוע הקרוב אגדיל את כמות האירובי וכל יום אשרוף 500 קלוריות רק מאירובי במשך 7 ימים, האם זה בעצם יעזור? וחוץ מזה מה עוד ניתן לעשות?
ועוד כמה שאלות שעלו וחבל לפתוח עליהן כל פעם הודעה חדשה:
2.מלח ביום העמסה- בכל החיטוב אני נמנע ממלח לגמרי, האם ביום העמסה מותר?
3.מלח אסור הרי בגלל נתרן- שסופח נוזלים, אז השאלה.. למה אומרים שמותר קולי זירו וממתיקים סוכרלוז וכו למיניהם? הרי הם מכילים רק נתרן ובכמויות.
4.כמה אימוני בטן מומלץ לעשות בחיטוב? אני כרגע עושה כל יום 8 דקות בטן אחרי אימון. וגם בימי מנוחה. האם זה יותר מדי? האם אפשר להוסיף עוד? יותר זמן? להעלות עומס?
5.שמעתי שקינמון עוזר בשריפת השומן- מיתוס או אמת?
6.באיזה שלב בחיטוב אדע שהזמן לעבור לדל פחמימה? אני כרגע על 90 פחמימה ביום.
7.נפח האימונים שלי ממש גדול.abc שעתיים בערך כל אימון, לכל קבוצת איברים לוקח בערך שעה כי אני לא רוצה לוותר על תרגילים שנראים לי חיוניים וטובים. גב רגליים וחזה וגם כתפיים בערך שעה של 5 תרגילים כפול 3-4 סטים, יד אחורית וקדמית בערך 35 דקות 4 תרגילים. האם ככל שהחיטוב מתקדם אני צריך להוריד עצימות? או שמה להמשיך כמו שאני?
8. הבנתי שלא צריך לספור בספירה הכללית שלי את הגרם חלבון שאני מפיר מחלבונים לא מלאים, כמו חלבון של פרכיות או אורז או ירקות. אז האם אני צריך לספור את הפחמימות שאני מפיק ממקורות חלבון או אחרים, לדוגמא יוגורט? או אפילו ירקות?
ממש אודה למי שיקדיש מזמנו לקרוא ולענות ולעזור!! תודה!
@kotzer אשמח לשמוע את דעתך