מתחיל במשקלים הגבוהים יותר בערך מ 80% rm1 .יכול להיות מחולשה בגו תחתון?
למרות שלא מורגש בסקוואט,או שאולי חוסר גמישות?
@MikeRozner @PowerLifting
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
הישבן עולה ראשון ולאחר מכן מתחילה תנועת המשיכה של הגב-שוב קורה רק במשקלים היחסית גבוהים יותראין כזה דבר באט וינק בדדליפט, בגלל שאין שלב אקצנטרי
תנסה לתאר אולי את הבעיה, ונצליח להבין על מה אתה מדבר
זה בכלל לא נקרא באט ווינק, אתה פשוט מתחיל עם האגן גבוה מדי.הישבן עולה ראשון ולאחר מכן מתחילה תנועת המשיכה של הגב-שוב קורה רק במשקלים היחסית גבוהים יותר
הכניסה טובה-ואז בתחילת התנועה קורה ״ההתרחקות מהמוט״זה בכלל לא נקרא באט ווינק, אתה פשוט מתחיל עם האגן גבוה מדי.
טוב הצלחת לבלבל אותי עוד יותר אפילו, לדעתי תעלה לפה סרטון שלך (מהצד) וככה אפשר באמת לדעת אם יש בעיה ומה היא.הכניסה טובה-ואז בתחילת התנועה קורה ״ההתרחקות מהמוט״
אתה לא משתמש ברגליים כמו שצריך, אתה צריך לדחוף, ולא רק למשוךהישבן עולה ראשון ולאחר מכן מתחילה תנועת המשיכה של הגב-שוב קורה רק במשקלים היחסית גבוהים יותר
סרטון - 5*5 200 קילו @75 דדליפטטוב הצלחת לבלבל אותי עוד יותר אפילו, לדעתי תעלה לפה סרטון שלך (מהצד) וככה אפשר באמת לדעת אם יש בעיה ומה היא.
אתה פשוט לא משתמש ממש ברגליים, אתה משתמש בכל שריר אפשרי שהוא לא הרגליים לדחיפהסרטון - 5*5 200 קילו @75 דדליפט
סרטון ישן מלפני כמה חודשים לא בדיוק מהצד אבל רואים.חייב לציין שהמצב היום יותר טוב יותר ״קרוב למוט״ אבל עדיין אותה בעיה
@PowerLifting
לצערי היום זה משקל חימום למה שעובד היום בטכניקה הלא טובה הזו ובגלל זה נתקע ורוצה לשפר.מה חושב שצריך לשנות/לתת דגש?אתה פשוט לא משתמש ממש ברגליים, אתה משתמש בכל שריר אפשרי שהוא לא הרגליים לדחיפה
ובסרטון ההוא המשקל פשוט כבד מדי לטכניקה שלך
תראה, טכניקה פגומה אולי תעזור לך בטווח הקצר, אבל היא לא תביא אותך רחוקלצערי היום זה משקל חימום למה שעובד היום בטכניקה הלא טובה הזו ובגלל זה נתקע ורוצה לשפר.מה חושב שצריך לשנות/לתת דגש?
התחלתי משקלים נמוכים ככה..תראה, טכניקה פגומה אולי תעזור לך בטווח הקצר, אבל היא לא תביא אותך רחוק
מציע לך לקחת צעד אחורה, ולתרגל טכניקה נכונה עם משקלים נמוכים יותר
מה שרואים בסירטון זה נראה כמו דדליפט של ניסיון שלישי בתחרות, כלומר גם אם אתה עובד לא נכון, העיקר להעלות את המשקל
לדעתי הרגליים, אבל בעיקר הטכניקההתחלתי משקלים נמוכים ככה..
בגלל זה פתחתי פוסט מה נראה לך מגביל/לא טוב בטכניקה כדי שאוכל לעבוד עליו.חולשת גו תחתון /גמישות?
בלי סרטון אין לי איך להגיבמתחיל במשקלים הגבוהים יותר בערך מ 80% rm1 .יכול להיות מחולשה בגו תחתון?
לא עולה לך הסרטון?בלי סרטון אין לי איך להגיב