הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

הבחור הזה טבעי?

• פותח/ת השרשור Sonoss
  • פורסם בתאריך

Sonoss

משתמש קבוע
1,448
391
נק' מוניטין:
768
1,448
391
בדר"כ לא מעניין אותי מי טבעי ומי לא אבל בתור אחד שצופה בסרטונים שלו כל הזמן שדרך אגב מעולים, חשוב לי לדעת אם הוא אכן טבעי. אשמח להערכה.
ד"א אין לי נתונים עליו אני עדיין מחפש...
Jeff Nippard

נערך לאחרונה:
לא נראה לי שמישהו תפס אותו עם מזרק בתחת. בלי זה אי אפשר להגיד כלום בוודאות

• פותח/ת השרשור
גבולי למה?
אם זה חשוב לך שיהיה טבעי אז תאמין שהוא טבעי, מי מפריע לך?

בתור מתאמן טבעי אני מעדיף לדעת אם ממי שאני לומד ממנו טבעי או לא מן הסתם.. בדר"כ הוא נותן בסיס מדעי בסרטונים שלו אבל גם שופך ניסיון אישי, ואם הוא לא טבעי הניסיון האישי שלו זה לא בהכרך משהו שיעזור לי..
99 אחוז שכן מוזרק

אשמח להסבר.. דרך אגב הוא נמוך 5.5 גובהה אם זה משנה

בתור מתאמן טבעי אני מעדיף לדעת אם ממי שאני לומד ממנו טבעי או לא מן הסתם.. בדר"כ הוא נותן בסיס מדעי בסרטונים שלו אבל גם שופך ניסיון אישי, ואם הוא לא טבעי הניסיון האישי שלו זה לא בהכרך משהו שיעזור לי..
ניסיון שלו לא יעזור לך בשום דבר חוץ מטכניקות ביצוע תרגילים

אז לדעתך אין הבדל בין שיטות התקדמות עם חומרים להתקדמות בלי? או שלא לזה התכוונת?.
מה שמתאים לבחור עם עשור של ניסיון בחדר כושר לא מתאים לך בתור מתאמן מתחיל.
לא שיטות אימון לא שיטות התקדמות ולא שום דבר אחר.

• פותח/ת השרשור
מה שמתאים לבחור עם עשור של ניסיון בחדר כושר לא מתאים לך בתור מתאמן מתחיל.
לא שיטות אימון לא שיטות התקדמות ולא שום דבר אחר.

זה בטוח אבל אם כל שנו תהניסיון שלו היו בתור טבעי, הוא גם ידע מה טוב יותר לטבעי או יודע מה עדיף בתור מתחיל טבעי כי הוא עשה את כל הדרך לשם הרי לא ככה?

זה בטוח אבל אם כל שנו תהניסיון שלו היו בתור טבעי, הוא גם ידע מה טוב יותר לטבעי כי הוא עשה את כל הדרך לשם הרי לא ככה?
הדרך שלו לא בהכרח תתאים לך. ניסיון של מתאמן אחד לא בהכרח ישוכפל לנסיון של מתאמן אחר.
תלמד תזונה ואימונים ותעשה את הדרך שלך.

לא תמיד ניתן לזהות
יש כאלה שמזריקים ונראים עדיין בגדר הטבעי ויש שלא
הבחור בתמונה בעל מאסת שריר לא קטנה וגם אחוז שומן די נמוך
בנוסף, בעיקר מבנה הטרוסו - הכתפיים העגולות והבולטות החוצה, צורת היד (טריי-ביי) וקצת אולי גם מידת הואסקולריות מסגירים את זה שכנראה יש פה שימוש בחומרים

אין קסמים בחור.
יש בפורום ובפורטל מספיק מידע איך להביא את הגוף לרמה סבירה פלוס, לא צריך לעשות משהו מיוחד ( מודה שאין לי מושג מה הדעה שלו ומה הוא ממליץ). פשוט תאכל כמו שצריך , אם זה חיטוב או מסה, תתאמן כמו שצריך, ותראה תוצאות.

בהצלחה

עוד דרך לדעת אם מישהו מורק או לא היא הגובה של אותו בחור.
אם אותו מתאמן התחיל להזריק בגיל ההתבגרות, הדבר מאיץ את ההפיכה של סחוס הגדילה לעצם (שמושפע מהורמוני המין) ולכן יגיע לגובה סופי נמוך יותר. ככל שמישהו התחיל להזריק בגיל עצמות צעיר יותר, ככה הוא יותר פגע לעצמו בגדילה.
למשל, אם מישהו נגיד מגיל 15 עד 21 כמעט ולא גבה ונראה כמו סוס, סביר להניח שהזריק (ולצערו נדפק אם הוא היה נמוך או יחסית נמוך באותו גיל).

זה למה הרבה מהבאדיבילדרים הסופר מנופחים ביוטיוב נמוכים יחסית או אפילו מאוד יחסית לארץ מוצאם.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית