הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון איך הופכים תחרות פאוורליפטינג ליותר אטרקטיבית לצפייה?

• פותח/ת השרשור hanan
  • פורסם בתאריך

hanan

משתמש על
8,276
5,170
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
13,984
8,276
5,170
לפני ש"קופצים" עליי לא מעט ענפים קטנים שינו את החוקים על מנת להיות יותר אטרקטיביים, בכדורעף שינו את שיטת הניקוד, בטריאתלון הפכו את הרכיבה לכזאת שמותר לרכב אחד אחרי השני (דראפטינג) עכשיו גם מוסיפים מקצה שליחים, בטניס שולחן שינו את הכדור ואת שיטת הניקוד ואפילו במרתון הגדילו את מספר הרצים באולימיפיאדה ע"י הקלת הקריטריון.

הרעיון שלי הוא לבצע את 3 ההרמות בסבב אחד במקום 3 הרמות בכל מקצוע, כלומר סיבוב 1 סקווט-בנץ'-דדליפט ולאחר מכן שוב אותו הדבר.
היתרון בכך זה שהסיבוב השלישי יהיה המעניין ביותר ומי שבא לצפות מקבל "יותר"

רעיונות נוספים?

• פותח/ת השרשור
@MasterSplitter אין כמובן חשיבות למדליה, כל מזכרת מתחרות היא דבר נחמד.
בעיניי מזכרת כזאת היא יותר מכובדת ממדליה על מקום שני מתוך שניים בקטגוריה

אין לי ספק שהנוסחא מחורבנת. העניין הוא שזה תמיד יהיה עניין סובייקטיבי ואף פעם לא יהיה ״נכון / לא נכון״.

(אגב אני מאמין שפדושנקו נתן 750 עם ציוד, לא RAW).

יש בדר״כ בתחרות חולצה ו/או תעודה, זה בהחלט מזכרת ראויה.

לדעתי במצב בארץ, שתחרויות הולכות סביב 50~ איש, הסוד הוא צמצום קטגוריות.
אני רואה כמות אנשים יפה בקט׳ משקל אצל אדטו, אבל אז הם מתפצלים לעוד 2-3 קט׳ גיל, חבל. אבל ככה זה הולך ברוב התחרויות.

הבסיס להצלחה של התחום זה יותר מתחרים. אני חושב שמכון כמו של אושר שמוציא כל תחרות 10~ מתחרים, מאוד תורם, עוד מכונים כאלו יעזרו המון. לאט לאט מכוני קרוספיט גם תורמים... זה הכיוון לדעתי שצריך להשקיע.

לאט לאט מכוני קרוספיט גם תורמים... זה הכיוון לדעתי שצריך להשקיע.
לגמרי: האופן הכי פשוט, שים דוכן של הפדרציה שלך במשחקי קרוספיט באוניברסיטה , תלה שם 2 מסכים עם סרטונים וכמה פליירים עם תמונות מושכות והסברים, תזמין אנשים ותן הנחה של 30% למועדונים שיביאו לפחות 5 מתאמנים, מאמין שתגייס בקלות 20-30 מתחרים נוספים עוד באותו היום.

לחילופין פניה ישירה לבעלים של בוקסים גם תעבוד

אין לי ספק שהנוסחא מחורבנת. העניין הוא שזה תמיד יהיה עניין סובייקטיבי ואף פעם לא יהיה ״נכון / לא נכון״.
מצטער על הבורות, אבל על איזו נוסחא מדובר ?

בלי קשר, דיברתם פה על העניין של המדליות, אני אישית הייתי שחיין 4-5 שנים, ויצא לי להשתתף בכמה תחרויות + סובב כינרת פעמיים, על כל אלו קיבלתי מדליות על השתתפות שרובם לא הגיעו לי ולא שוות יותר מידי (חוץ מתחרות אחת שלקחתי כשבאמת סיימתי ראשון). מדליות על השתתפות לא שוות כלום, הדבר היחיד שאפשר לעשות איתם זה לתלות איפשהו ולאגור אבק עם הזמן

בתחרויות יש זוכים בקטגוריה (מין/משקל/גיל/ציוד) ובנוסף יש זוכה ״אבסולוטי״ לכל התחרות (בדר״כ גביע) שזה הפרס הכי יוקרתי בתחרות.

על מנת להשוות מתחרים מגילאים שונים וקטגוריות משקל שונות יש נוסחאות (סביב 4-5 שונות תלוי באיגוד).

הטענה (הצודקת) של החבר׳ה כאן, שהנוסחא מיטיבה עם ליפטרים בעלי משקל נמוך ואם משקללים גם גיל, אז כמעט תמיד אם יש מתחרה מבוגר מאוד הוא ינצח.

הבעייתיות היא לא שליפטרים קלים / מבוגרים מנצחים, הבעייתיות שהליפטרים החזקים עם המספרים היותר מרשימים (סובייקטיבית) לא מנצחים (לדוגמא ריי וויליאמס עם תצוגת הפאוורליפטינג RAW ככל הנראה המרשימה בהסטוריה).

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית