הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תפריט אוכל למסה

• פותח/ת השרשור golangm
  • פורסם בתאריך

golangm

משתמש פעיל
633
79
נק' מוניטין:
124
633
79
שלום,
תגידו מה משני אלה נראה לכם נכון, ובלי קשר מה אתם חושבים על התפריט? (זה לא בדיוק תפריט אלא מה שיוצא שאני אוכל כרגע כל יום פחות או יותר, המנות של אורז+שניצל משתנות לאורז+גולש/קבבים/ספגטי בולונז..
יש אפליקציה myfitnessPal שראיתי שכמה אנשים משתמשמים בה בשביל לעקוב אחרי מה הם אוכלים כל יום, ומה שמוזר זה שהאפליקציה מראה לי נתונים שונים לגמרי ממה שהאתר goleango מראה:

וזה מה שהאפליקציה מראה:
*בתמונה לא רואים את כל מה שרשמתי אבל הכל שם אותו דבר.
הבעיה היא שלדוגמא אורז באחד מהם רשום 676 קלוריות ובאחד 200, באחד אני מגיע ל3200 קלוריות בסופו של דבר ובאחד ל1900.

לגבי האורז
האחד לפני בישול והשני אחריי בישול שים לב בגלל זה הערכים שונים.

• פותח/ת השרשור
לגבי האורז
האחד לפני בישול והשני אחריי בישול שים לב בגלל זה הערכים שונים.
וואלה נכון לא שמתי לב, אבל חוץ מזה יש עוד דברים שונים, למשל הגרם חלבון שרשום בשניצל באפליקציה זה משהו כמו 30 גרם חלבון ל100 גרם, ובאתר 80 גרם שניצל ב12 גרם חלבון, לא נשמע הגיוני.

חוץ מזה מה אומרים על התפריט?

באפליקציה זה ערכים שאנשים מזינים תנסה לרשום באנגלית ואם יש וי ירוק ליד השם זה אומר שזה ערכים מאושרים שעברו בדיקה.

• פותח/ת השרשור
וואלה סבבה תודה, חוץ מזה עצות לשיפור התפריט?

• פותח/ת השרשור
כמה אתה שוקל? ומה ה RMR שלך?

וואי שכחתי לרשום,
גובה 174
משקל 74
Rmr 2650
הוספתי לזה +300, סביבות ה3000 קלוריות, חשבתי לפני כמה חודשים פחות או יותר אותו משקל והכל וזה הערכים שצריך:

144 גרם חלבון
70 גרם שומן
464 גרם פחמימה

• פותח/ת השרשור
זה נראה גבוה מדי. אני 110 קילו על 1.84 והמחשבון rmr מראה לי את המספר שכתבת בערך.
בדקתי שוב וצודק יצא לי סביבות ה2015 משהו כזה, מוזר בדקתי כשפתחתי את האשכול וזה אדם משהו אחר.
אז אם הrmr אומר 2000, להוסיף לזה בוא נגיד 300 קלוריות, אני צריך לאכול 2300 להיות במאזן חיובי? נשמע קצת מדי, בכל מקרה רעיונות לתפריט?

• פותח/ת השרשור
תתחיל מהכמות הזאת ותעקוב אחרי העליה במשקל, לפי הצורך תעלה בהדרגה בהמשך.
סבבה אבל בהתאם ל2300 קלוריות, מה שרשמתי התפריט זה מה שאני אוכל בדרך כלל כל יום, מה אתה חושב על התפריט? הוא לא מדהים אבל זה מה אני אוכל בתכלס ביום יום, יש לך רעיונות לשיפור?
תתחיל מהכמות הזאת ותעקוב אחרי העליה במשקל, לפי הצורך תעלה בהדרגה בהמשך.
סליחה על הדאבל אבל עכשיו ערכתי הכל כמו שצריך מה שאני צריך והכל ודוגמא לתפריט שאני פחות או יותר אוכל כל יום:
חסר לי קצת פחות מ300 קלוריות, חסר 34 גרם שומן ו37 גרם פחמימה, יודע שזה לא מסתדר מבחינת הקלוריות, יש לכם רעיונות?

אתה יכול להוסיף שמן זית, חמאת בוטנים טבעית, טחינה, גבנ"ץ, חמאה, להחליף חלק מהחזה עוף בבשר שמן יותר...

• פותח/ת השרשור
אתה יכול להוסיף שמן זית, חמאת בוטנים טבעית, טחינה, גבנ"ץ, חמאה, להחליף חלק מהחזה עוף בבשר שמן יותר...
אממ אוקי,
וחוץ מזה החלוקה של הארוחות ביום תגיד מה אתה חושב:
*אני בצבא אז פחות או יותר עד 1 אני בצבא וככה חילקתי את הארוחות, מ2 זה כבר בבית ואחרי חדכ והכל
פחות או יותר:
7:10 לחמניה עם שוקולד
9:00 קורנפלקס עם חלב
10:00 גביע קוטג'
12:00 אורז+חזה עוף שניצל
14:00 אורז+שניצל מהסופר כזה קפוא
17:00 טונה בשמן
19:30 אורז+חזה עוף שניצל

וחוץ מזה החלוקה של הארוחות ביום תגיד מה אתה חושב:
אין חשיבות לדרך שבה האוכל מתחלק על פני היום, לא לפי שעות והפרשים. סה"כ הקלוריות שלך (וההרכב שלהן) הוא מה שמשפיע

Back
למעלה תחתית