הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בקשר ליום העמסה

Ori12396

משתמש מתחיל
8
0
נק' מוניטין:
0
8
0
אני כרגע בחיטוב, בערך בין 13-14 אחוז שומן שוקל 73 גובה 181.
התחלתי לקרוא באינטרנט וראיתי שיש דבר שנקרא יום העמסה ושזה חובה או ציט מיל.
רציתי לדעת מה עדיף, ציט מיל או יום ההעמסה ? או ששתיהם ביחד או אף אחד מהם?
איך בדיוק עובד כל היום הזה? הבנתי שהוא צריך להיות בשליטה אז השאלה שלי עד כמה מותר לי לחרוג? כמה קלוריות להוסיף ומהיכן להוסיף אותם? מותר לאכול גם גאנק? כמו המבורגר ופיצה או לא מומלץ?
התפריט שלי כרגע הוא כזה:
1600 קלוריות
150 גרם חלבון
100-110 גרם פחממה
השאר שומן

האם זה תפריט טוב לנתונים שלי? איפה אפשר לשפר?
וביום העמסה לכמה מותר לעלות ? וממה? חלבון, פחממה ? מאיפה?

תודה מראש וסליחה אם יש מילים לא מובנות נכתב מהפלאפון.

העמסה הכוונה להעמסת פחמימות:
העמסת פחמימות למען איבוד שומן מקסימלי - קילוגרם - כושר ופיתוח הגוף
תקרא את המאמר ותבין מה זה בעצם, אמור לענות לך על רוב השאלות.
לגבי ארוחת צ'יט, זה בעצם כשאתה ביום מסויים מוריד ארוחה גדולה מהתפריט ובמקומה מכניס ארוחה של משהו שממש בא לך ולא בתפריט (המבורגר, שווארמה וכו'). אין שום צורך פיזי לעשות ארוחות צ'יט, זה רק נועד בקטע פסיכולוגי אם קשה לך בלי מאכל מסויים.

• פותח/ת השרשור
העמסה הכוונה להעמסת פחמימות:
העמסת פחמימות למען איבוד שומן מקסימלי - קילוגרם - כושר ופיתוח הגוף
תקרא את המאמר ותבין מה זה בעצם, אמור לענות לך על רוב השאלות.
לגבי ארוחת צ'יט, זה בעצם כשאתה ביום מסויים מוריד ארוחה גדולה מהתפריט ובמקומה מכניס ארוחה של משהו שממש בא לך ולא בתפריט (המבורגר, שווארמה וכו'). אין שום צורך פיזי לעשות ארוחות צ'יט, זה רק נועד בקטע פסיכולוגי אם קשה לך בלי מאכל מסויים.
קודם כל תודה על התשןבה המהירה, ממאמר אחר שלכם שקראתי רשום שצריך 8-10 גרם פחממה על כל קג מגוף רזה, אבל זה יוצא לי עליה של יותר מפי2 מסהכ הקלוריות שלי ביום דיאטה? הגיוני? זה מפחיד אותי לעלות בכזאת חדות, קראתי במקום אחר שמספיק להגיע למאזן הניטרלי או קצת מעבר על ידי העלאת הפחממה וזה מסםיק כדי למלא כמעט הכל, האם זה נכון?
מה עדיף? ממש אבוג בנושא הזה.

ממאמר אחר שלכם שקראתי רשום שצריך 8-10 גרם פחממה על כל קג מגוף רזה
נשמע לי המון.
תגיע לדעתי לפלוס של 500 בערך ביום ההעמסה, לא יותר, כשהשומן בכמות כמה שיותר נמוכה, חלבון בינוני (נגיד סביבות 1.5 גרם לקילו) והשאר פחמימה.

• פותח/ת השרשור
נשמע לי המון.
תגיע לדעתי לפלוס של 500 בערך ביום ההעמסה, לא יותר, כשהשומן בכמות כמה שיותר נמוכה, חלבון בינוני (נגיד סביבות 1.5 גרם לקילו) והשאר פחמימה.
אוקיי תודה, עכשיו העמסה יכולה להתבצע ביום של אימון גם? ואם כן מומלץ לעשות אירובי או לא לעשות ? ולהחזיר 500 כלומר םחות או יותר להגיע לניטרלי שלי?
וסתם לידע כללי, החלוקת קלוריות שלי (חלבון פחמימה שומן) ביום יום היא נכונה?
הקפצה?

אוקיי תודה, עכשיו העמסה יכולה להתבצע ביום של אימון גם? ואם כן מומלץ לעשות אירובי או לא לעשות ?
אם אתה עושה אימון באותו יום אז בבוקר לפני ההעמסה, הייתי מעדיף אבל לא להתאמן באותו יום בכלל.
ולהחזיר 500 כלומר םחות או יותר להגיע לניטרלי שלי?
התכוונתי עד 500 מעל הניטרלי.
וסתם לידע כללי, החלוקת קלוריות שלי (חלבון פחמימה שומן) ביום יום היא נכונה?
החלוקה נראית בסדר.

Back
למעלה תחתית