אני שחיף אקטומורף ופעם תמיד הייתי מתאמן בתקופות כאילו בהתחלה שהתחלתי הייתי מתאמן 3 חודשים ולא הייתי מתמיד כל פעם ואחרי ה 3 חודשים האלה הייתי תמיד מתאמן חודש ומפסיק (תקופות בקיצור) עכשיו חזרתי להתאמן יש לי תוכנית של :
חזה:
שכיבות סמיכה 2 סטים 20 חזרות
בנץ פרס בשיפוע עליון 2 סטים 15 חזרות
מקבילים 2 סטים 20 חזרות
לגב:
מתח 2 סטים 20 חזרות
פולי עליון לעורף 3 סטים 15 חזרות
מתח בישיבה במכונה 3 סטים 15 חזרות
רגליים :
סקוואט בסמית 4 סטים 20 חזרות
עכשיו אני לא יודע אם התזונה שלי טובה שזה כאילו מבחינת אם זה הרבה מדי אפילו שאני אקטןמורף (יש לציין שהקיבה שלי גדלה משמעותית ואני יכול לאכול ממש הרבה אבל ממש)
בבוקר:
קופסת גבינה לבנה 9% + כפית שמן זית
פיתה שלמה עם חביתה מביצה אחת
גיינר סןפר אפקט 1200 קלוריות
בייניים:
שמנת מרוחה בלחם שחור
אגוזי מלך
צהריים :
3 כוסות אורז + 200 גרם חזה עוף + כפית חומוס עם שמן זית ופיתה/לחמניה
כפית רוטב סויה
ביניים : ( לפני אימון)
2 תמרים
גיינר לפי ארוחת ערב
ערב :
3 כוסות אורז + 200 גרם חזה עוף + 2 כפיות טחינה + פיתה / לחמניה
פעמיים בשבוע אני מגוון במקום האורז והחזה עוף בפסטה ובשר בקר
ואני מתכנן כל שבוע להוסיף 2 מאכלים קטנים כמו ממרח אבוקדו בלחמניה , קופסת שמנת , שייק של פירות עם הרבה קלוריות , להוסיף בטטות , תפוחי אדמה וכו '
עכשיו אני מרגיש כל יום מפוצץ אבל אני מסוגל לאכול את זה כמו שאמרתי הקיבה שלי גדלה משמעותית
אני לא יודע אם התזונה בסדר אז תענו לי על השאלה ?
והאימונים ? איך הם ?
שחזרתי לבתאמן השבוע נתפס לי כל הגוף ולא עשיתי מתיחות אחרי אימון, אתמול התאמנתי בפעם השנייה עם ידיים תפוסות וגב תפוס בקטנה אבל הצלחתי להתאמן עם משקלים נמוכים ..
ועכשיו הידיים עוד יותר תפוסות לי .. טוב זה לא העניין אני רק חייב חוות דעת על התזונה והאימונים..
חזה:
שכיבות סמיכה 2 סטים 20 חזרות
בנץ פרס בשיפוע עליון 2 סטים 15 חזרות
מקבילים 2 סטים 20 חזרות
לגב:
מתח 2 סטים 20 חזרות
פולי עליון לעורף 3 סטים 15 חזרות
מתח בישיבה במכונה 3 סטים 15 חזרות
רגליים :
סקוואט בסמית 4 סטים 20 חזרות
עכשיו אני לא יודע אם התזונה שלי טובה שזה כאילו מבחינת אם זה הרבה מדי אפילו שאני אקטןמורף (יש לציין שהקיבה שלי גדלה משמעותית ואני יכול לאכול ממש הרבה אבל ממש)
בבוקר:
קופסת גבינה לבנה 9% + כפית שמן זית
פיתה שלמה עם חביתה מביצה אחת
גיינר סןפר אפקט 1200 קלוריות
בייניים:
שמנת מרוחה בלחם שחור
אגוזי מלך
צהריים :
3 כוסות אורז + 200 גרם חזה עוף + כפית חומוס עם שמן זית ופיתה/לחמניה
כפית רוטב סויה
ביניים : ( לפני אימון)
2 תמרים
גיינר לפי ארוחת ערב
ערב :
3 כוסות אורז + 200 גרם חזה עוף + 2 כפיות טחינה + פיתה / לחמניה
פעמיים בשבוע אני מגוון במקום האורז והחזה עוף בפסטה ובשר בקר
ואני מתכנן כל שבוע להוסיף 2 מאכלים קטנים כמו ממרח אבוקדו בלחמניה , קופסת שמנת , שייק של פירות עם הרבה קלוריות , להוסיף בטטות , תפוחי אדמה וכו '
עכשיו אני מרגיש כל יום מפוצץ אבל אני מסוגל לאכול את זה כמו שאמרתי הקיבה שלי גדלה משמעותית
אני לא יודע אם התזונה בסדר אז תענו לי על השאלה ?
והאימונים ? איך הם ?
שחזרתי לבתאמן השבוע נתפס לי כל הגוף ולא עשיתי מתיחות אחרי אימון, אתמול התאמנתי בפעם השנייה עם ידיים תפוסות וגב תפוס בקטנה אבל הצלחתי להתאמן עם משקלים נמוכים ..
ועכשיו הידיים עוד יותר תפוסות לי .. טוב זה לא העניין אני רק חייב חוות דעת על התזונה והאימונים..