שיפור המתח

• פותח/ת השרשור DoLeV
  • פורסם בתאריך

DoLeV

משתמש מתחיל
182
0
נק' מוניטין:
109
182
0
אני עושה 5-6 (אחיזה רגילה נראה לי פרונציה) חזרות רצוף ואני מעוניין לשפר את זה.
איזה דרך טובה יש לשיפור המתח?

הדרך הכי טובה לשפר את המתח היא לעשות מתח.

ולשתות חלב...

• פותח/ת השרשור
אני עושה את הWOD וזה כולל הרבה מתח אבל עדיין אני לא ממש מצליח לשפר...
יש איזשהי תוכנית (בנוסף לWOD) לאורך זמן שעוזרת להשתפר במתח?

מתח זה מקרה עצוב, דיי קשה להשתפר בזה. הכי טוב אם יש לך מתח בבית פשוט כל פעם שאתה רואה אותו לעשות עליו כמה חזרות. אני תליתי אחד במשרד ופשוט כל פעם שאני עוברת לידו אני עושה מתח.
בשביל ה- WOD יותר פשוט, ואולי גם עדיף כשיש אימונים של 100 מתח, ללמוד לעשות kipping pull-ups.

השיטה של ביל סטאר:
4 סטים של מקסימום, לא משנה איך הם ייראו. יכול להיות שזה יהיה גם 10 8 4 3. אתה סופר את הטוטאל, וכל פעם שאתה עושה אתה מוסיף לפחות חזרה. אם לא הצלחת להוסיף חזרה אתה מוסיף סט חמישי מקסימלי בשביל להוסיף ווליום. פעמיים - שלוש בשבוע בהתאם לאימונים האחרים שלך. עובד כמו קסם

מה רע בלעלות במשקלי עבודה בחתירה ופולי עליון
כדי להשתפר במתח?

זה לא יתרום מהר יותר? מאשר פשוט לעשות מתח...

לא,מתח עובד גם על שרירים שונים,והרבה יותר על האחיזה בין היתר.
ד"א,יש מטרה ספציפית שאתה רוצה לעשות הרבה מתח? כמה חזרות מתח אתה עושה לא אומר כל כך הרבה.

לא, מתרגלים מה שאתה רוצה לשפר.

• פותח/ת השרשור
יש לי מתח בבית אני אנסה את השיטה של ביל סטאר. תודה.

השיטה של ביל סטאר:
4 סטים של מקסימום, לא משנה איך הם ייראו. יכול להיות שזה יהיה גם 10 8 4 3. אתה סופר את הטוטאל, וכל פעם שאתה עושה אתה מוסיף לפחות חזרה. אם לא הצלחת להוסיף חזרה אתה מוסיף סט חמישי מקסימלי בשביל להוסיף ווליום. פעמיים - שלוש בשבוע בהתאם לאימונים האחרים שלך. עובד כמו קסם
למה לא אמרת את זה עד עכשיו :(
כמה לנוח בין הסטים האלה?

מוסיפים חזרה לטוטאל או חזרה לכל סט?

אתה אמור להוסיף בסופו של דבר חזרה לטוטאל, אם אתה יכול להוסיף חזרה כל סט מה טוב חחח

חזרה לטוטאל זה ממש לא הרבה לא?
אגב,יש לי בעיה,ברור לי שאני עושה משהו כנראה לא בסדר אבל כבר כמה מעל חודש שאני תקוע ב2 חזרות אני מנסה אין סוף תוכניות עבודה שקראתי אבל ברור לי שאני אמור בסופו של דבר לנסות לעשות יותר מ2 מתח לא משנה התכניות עבודה,אני פשוט לא מצליח להשתפר...

*זה משגע אותי כמה שאני גרוע בזה רוב התרגילים האחרים כמו שכיבות סמיכה וזה אני מעולה אבל מתח אני על הפנים

ניסית לעשות חזרות שליליות (להתחיל מלמעלה ולבצע את חלק "הירידה" שלך המתח תחת כמה שיותר שליטה) ברגע שאתה מגיע לכשל רגיל? אם לא אז זה שווה ניסיון, שאתה מגיע לכשל עם חזרות רגילות תתחיל לעשות שליליות עד שתגיע לכשל שלילי.

בקיצור, קניתי מוט למשקוף ואני מאמין שזה יעשה את העבודה

זה טבעי להיתקע על מספר חזרות מסוים ברגע שאתה עולה במשקל, השיטה של ביל סטאר עבדה עליי מצוין, התחלתי עם חזרה אחת במשקל של 91 קילו, השיא שלי היה 4 חזרות במשקל 99 ועכשיו אני עושה 2 במשקל 104.

זה טבעי להיתקע על מספר חזרות מסוים ברגע שאתה עולה במשקל, השיטה של ביל סטאר עבדה עליי מצוין, התחלתי עם חזרה אחת במשקל של 91 קילו, השיא שלי היה 4 חזרות במשקל 99 ועכשיו אני עושה 2 במשקל 104.
מקור השראה
😃

אני שוקל 65 ושם עלי דאמבל של 22.5 ועושה 5*3 אז זה אומר שאני עושה 87.5 ק"ג מתח?
ואם ניקח מישהו ששוקל 87.5 ויעשה 5*3 בלי משקל עליו מי יותק חזק?

Back
למעלה תחתית