הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תוכנית אימונים

• פותח/ת השרשור RoyF
  • פורסם בתאריך

RoyF

משתמש מתחיל
245
8
נק' מוניטין:
11
245
8
אהלן חברה!

מה דעתכם על התוכנית הזאת (הווליום של מס החזרות של הרגליים גבוה מכיוון שאני רק רוצה לשמר ולא רוצה לגדול בהם)
נמצא בתקופת גרעון שלילי לא גבוה מצליח לעלות במשקלים.

אשמח להצעות שיפורים ייעולים..

אימון A:(חזה)

בנץ פרס+פרפר 10x3

חזה עליון עם דאמבלים על ספה 10x4

כבלים מלמעלה לחזה תחתון 10x4

מילטרי פרס+יד אחורית עם חבל 12x3

הרחקות כתפיים לצדדים+מוט w 12x3

אימון B:(רגליים+גב+יד קדמית)

מתח עם משקל 10x4

פולי עליון+T באר 10x3

חתירה במכונה 12/10x3/4

סקוואט 15x4

דדליפט 8x4

פשיטת ירך לפנים 15x4

יד קדמית משקולות חופשי 12x3

יד קדמית בכבלים יד יד 12x3

אל תסתמך על התשובה שלי כי אני רושם על מנת לבחון את מה שאני חושב או יודע ולראות תשובות אחרים בעניין.
הנפח שלך עלול לגרום לחוסר התאוששות להוריד אותך במסת שריר, הרי לפי הגיון אם באימוני מסה לא בהכרך שיש צורך בנפח כזה אלא אם כן אתה מתקדם אז בטוח שבחיטוב לא..
מספר חזרות גבוהה כדי לשמר זה לא מיתוס? לי נראה שעדיף לעבוד באותה מתכונת כדי לשמר את המשקלי עבודה, למרות שלמשקלי עבודה יש קשר ישיר למסת שריר, כדי לשמר מסת שריר אני לא בטוח או יודע שזאת הדרך המיטבית.
לא הבנתי למה מספר החזרות ברגליים גדול יותר משאר התרגילים.

תשובה לו ולי חברה?
@White Walker
@kotzer
@.eliko b.e

• פותח/ת השרשור
אל תסתמך על התשובה שלי כי אני רושם על מנת לבחון את מה שאני חושב או יודע ולראות תשובות אחרים בעניין.
הנפח שלך עלול לגרום לחוסר התאוששות להוריד אותך במסת שריר, הרי לפי הגיון אם באימוני מסה לא בהכרך שיש צורך בנפח כזה אלא אם כן אתה מתקדם אז בטוח שבחיטוב לא..
מספר חזרות גבוהה כדי לשמר זה לא מיתוס? לי נראה שעדיף לעבוד באותה מתכונת כדי לשמר את המשקלי עבודה, למרות שלמשקלי עבודה יש קשר ישיר למסת שריר, כדי לשמר מסת שריר אני לא בטוח או יודע שזאת הדרך המיטבית.
לא הבנתי למה מספר החזרות ברגליים גדול יותר משאר התרגילים.

תשובה לו ולי חברה?
@White Walker
@kotzer
@.eliko b.e

אני מצליח לשמר מסת שריר ולפתח בנפח גבוה בעיקר מנסיון השנים לגביי מספר החזרות ברגליים אין לי את הרצון לגדול בהם אלה רק לשמר ולהרגיש עבודה וברגע שאוריד את החזרות מן הסתם יעלה המשקל וברגליים אני רוצה לעבוד על סיבולת ולא על כוח וכן אני לגמרי פה על מנת ללמוד ותמיד בדעה וגישה כזאת.
תודה מראש לכל מי שיגיב ויעזור בדיון פה..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית