הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כאבים בחזה במשך חצי שנה.

matannnn

משתמש מתחיל
37
1
נק' מוניטין:
1
37
1
יש לי כבר חצי שנה כאבים בחזה העליון,כנראה באחד הגידים.
ניסיתי סלקוקס וארקוקסיה לא עזר.
הלכתי לאורטופד מומחה בהדסה, הוא אמר שאין לו מושג מה יש לי, שלח אותי למיפוי עצמות שלא הצביע על שום דבר משמעותי.
הוא אמר אחרי בדיקה שזה אולי דלקת של אחד הגידים ונתן לי זריקה עם חומר סטרואידי לנסות לראות אולי זה יעזור.
כואב לי בפעולה של פתיחת בית החזה ופעולות שמערבות את החזה העליון.
בסה"כ עשיתי צילום רגיל, אולטראסאונד לכתף ולפקטוראליס מייג'ור, ומיפוי עצמות וכולם יצאו תקינים.
אני מניח שזה דלקת שלא עוברת בגלל שהמקום בעייתי ותכלס כמעט כל תנועה שאני עושה אני מפעיל את האיזור אז קשה לאיזור לנוח.
הרופא אמר לי לחזור עוד 3 חודשים אם הכאב לא עובר, אבל מן הסתם שאני לא מתכוון לחכות עוד 3 חודש בלי לעשות עם זה כלום.
אז רציתי לשאול אם יש לכם איזה פיתרון שאני יכול לנסות, אולי רופא מומחה בפציעות ספורט?
את האמת אני כבר מאיוש לגמרי ואין לי מושג מאיפה הדבר הזה נפל עלי..

היי/
במצב זה אחרי ששללו גורמים שונים באמצעי ההדמיה , אפפשר לדבר על שריר שלד ותנועה.
ישנם גורמים רבים בהם יכול להגרם כאב בכלוב בית החזה לכן הייתי ממליץ לך ללכת לפיזיותרפיסט העובד עם ספורטאים ולבצע בדיקה ואבחנה.

• פותח/ת השרשור
היי/
במצב זה אחרי ששללו גורמים שונים באמצעי ההדמיה , אפפשר לדבר על שריר שלד ותנועה.
ישנם גורמים רבים בהם יכול להגרם כאב בכלוב בית החזה לכן הייתי ממליץ לך ללכת לפיזיותרפיסט העובד עם ספורטאים ולבצע בדיקה ואבחנה.
שמע תכלס נראה לי שבגלל המיקום של הדלקת זה לא עובר כי כל תנועה שאני מבצע כמעט אני מפעיל את האיזור לכן החלטתי להשתדל כמה שפחות לזוז ובנתיים יש שיפור יפה.
עכשיו אם אני אקח כדורים כמו איבופן או ארקוקסיה, אתה חושב שזה ייעל את התהליך ויזרז אותו? הבנתי שכל הכדורים האלה בתכלס משכחי כאבים ולא ממש עוזרים לדלקות.

היי.
כדור ומנוחה אמנם יכולים לתרום לכאבים אבל לא בהכרח פותרים את הבעיה. ממליץ לנסות לחזור בהדרגתיות וכן לבצע תנועה בהתחלה אולי אפילו בלי משקל כדי שתהיה אינדיקציה טובה להמשך, כי אם עדיין יכאב כנראה שהמנוחה לא הועילה והמצב אכן דורש בדיקה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית