הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ דעות לגבי העמסה מלוכלכת.

• פותח/ת השרשור StasA
  • פורסם בתאריך

StasA

משתמש מתחיל
27
10
נק' מוניטין:
19
27
10
אוקיי אני פשוט רוצה לשמוע את הדעות שרצות פה.

מה אתם חושבים על יום העמסה מלוכלכת בזמן חיטוב עם גרעון של 500-550
כל 14 יום כאשר האורך חיטוב הוא 4 חודשיים

האופן שזה יתבצע זה פשוט לאכול כל מה שאדם אוכל בציט די אבל עם סינון של שומן , זאת אומרת כל אוכל שמכיל בעיקר סוכרים ולא שומן
לדוגמא : סוכריות גומי , ארטיקים , עוגות
התפריט הכללי באותו יום יהיה 100גרם חלבון + העמסה.

*חייב לציין שכבר הרצתי את זה פעם אחת , הופתעתי מהכמות גליקוגן שהתמלאה ויחסית צבירת נוזלים נמוכה וגם הם ירדו מהר מאוד.
אבל החלק המעניין שזה פשוט שדרג לי את החיטוב וגרם לי להתחטב מהר יותר עם אותו תפריט שהייתי לפני ההעמסה הזאת.

אבל בכל זאת אני רוצה לשמוע את הדעות בפורום.
*אני מודע שהעמסה נקייה כנראה יותר עדיפה.

אם מישהו גם התנסה בא שישתף מה הוא חשב עליה

הועבר לפורום מתחילים בתזונה ואימונים.
להבא שים לב היכן אתה פותח שאלות.

אידאלי זה לא, אבל כל אדם מגיב שונה לדברים.
אני אישית מעמיס בצורה מגעילה כל שבוע - וזה עובד לא רע (אפשר להתווכח על אורך החיטובים שלי..)

אבל ככלל הייתי ממליץ לעשות העמסה רגילה ואם רוצים לבצע אחת מלוכלכת לבצע אותה אחת לחודש (3 העמסות רגילות ו1 מלוכלכת).

ספציפית אליך, אם אתה יורד חצי קילו בשבוע למרות ההעמסה המלוכלת, והתפריט חיטוב שלך לא רצחני ותוכנית האימונים טובה, לא רואה סיבה לא לעשות את זה

• פותח/ת השרשור
אני יורד אפילו 800גרם בשבוע

זה גם מה שאני עושה. עבד לי הכי טוב. בעיקר בקטע הפסיכולוגי. שבחיטוב זה ניראה לי החלק היותר קשה.

אני יורד אפילו 800גרם בשבוע
אם זה כבר למשך זמן רב ככה, כנראה שאתה במינוס קלורי גבוה מדי במשך השבוע.

מה הגרעון הקלורי שלך?

• פותח/ת השרשור
אם זה כבר למשך זמן רב ככה, כנראה שאתה במינוס קלורי גבוה מדי במשך השבוע.

מה הגרעון הקלורי שלך?
באיזור 800 כן , נגיד ש 800 זה השיא , נע בין 700-800
אני אציין שאני על סייקל של חומרים בנוסף ככה שאני פחות דואג לאיבוד שריר

באיזור 800 כן , נגיד ש 800 זה השיא , נע בין 700-800
אני אציין שאני על סייקל של חומרים בנוסף ככה שאני פחות דואג לאיבוד שריר
בסייקלים אני לא מבין בכלל
@Daniel Barack יוכל לעזור יותר ממני בנושא

תמיד עדיף העמסה נקייה. המטרה היא הישענות על פחמימה מורכבת ולא סוכרים, זה מה שימלא הכי טוב ואיכותי את הגליקוגן. אפשר להכניס צ'יט קטן אבל להפוך את ההעמסה לצ'יט אחד גדול די מפספס את המשמעות. זה שזה עשה לך טוב ואתה חושב שזה איכותי והירידה הייתה טובה, זה יכו ללהיות. רק תנסה העמסה ע"פ הספר ותראה את הבדלים.

עריכה:
זה שלא עלית הרבה נוזלים מעיד על אי-מילוי טוב של גליקוגן. וזה נובע מהעמסה מבוססת סוכרים.

Back
למעלה תחתית