הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

עבודה במכירות, מה מומלץ?

• פותח/ת השרשור DDT
  • פורסם בתאריך

DDT

משתמש משקיע
2,759
1,971
נק' מוניטין:
4,596
2,759
1,971
אהלן חבר'ה.
אני בקרוב מסיים שנה ב' בתואר והגעתי למסקנה שהתחום לא בשבילי, אני אסיים את התואר כי טיפשי יהיה להפסיק לקראת הסוף.
יש לציין שעבדתי בתחום ולא אהבתי אותו בכלל.

אני רוצה לחזור לתחום המכירות, מאד אהבתי אותו ואני מצויין בו, אבל הפעם אני רוצה לנסות להתקדם איתו, יש למישהו רעיון איפה כדאי להתחיל ולאן כדאי לשאוף? (יש לי ניסיון של שנה במכירות).

תגדיר טוב במכירות? יש את האפשרות של ECOMMERCE כעצמאי מהבית, איביי, אמזון וכו', יש אפשרות לכסף טוב שם.
יש גם את כל החרטות של שוק ההון.

מה בסוף עם התחום שלנו?

סוכנות תיירות\נסיעות? הרבה אפשרויות קידום ובונוסים...

• פותח/ת השרשור
תגדיר טוב במכירות? יש את האפשרות של ECOMMERCE כעצמאי מהבית, איביי, אמזון וכו', יש אפשרות לכסף טוב שם.
יש גם את כל החרטות של שוק ההון.

מה בסוף עם התחום שלנו?

החלטתי לדחות את זה קצת בינתיים, לא מצאתי מסלול שמתאים לי כרגע.

סוכנות תיירות\נסיעות? הרבה אפשרויות קידום ובונוסים...

וואלה רעיון...

במה אתה מסיים תואר?

קרימינולוגיה

• פותח/ת השרשור
וואו וזה אשכרה לא מעניין? ואיפה אתה לומד את זה?

התואר עצמו סופר מעניין.
אבל התחום עצמו לא מתאים לכל אחד מבחינת תעסוקה, יש יותר מידי מינוסים ואחרי שנתיים בלימודים ושנה בתעסוקה הבנתי שזה פשוט לא בשבילי.
יש אנשים שמאד אוהבים את זה ומאד נהנים מבחינת תעסוקה.

התואר עצמו סופר מעניין.
אבל התחום עצמו לא מתאים לכל אחד מבחינת תעסוקה, יש יותר מידי מינוסים ואחרי שנתיים בלימודים ושנה בתעסוקה הבנתי שזה פשוט לא בשבילי.
יש אנשים שמאד אוהבים את זה ומאד נהנים מבחינת תעסוקה.
איך מתקבלים לזה? יש בכלל משהו כזה בארץ?

אהלן חבר'ה.
אני בקרוב מסיים שנה ב' בתואר והגעתי למסקנה שהתחום לא בשבילי, אני אסיים את התואר כי טיפשי יהיה להפסיק לקראת הסוף.
יש לציין שעבדתי בתחום ולא אהבתי אותו בכלל.

אני רוצה לחזור לתחום המכירות, מאד אהבתי אותו ואני מצויין בו, אבל הפעם אני רוצה לנסות להתקדם איתו, יש למישהו רעיון איפה כדאי להתחיל ולאן כדאי לשאוף? (יש לי ניסיון של שנה במכירות).
מאמן כושר 😁

תנסה אולי סוכן ביטוח בחברה גדולה שמעתי שמקבלים הרבה כסף אם מוכרים הרבה פוליסות

קרימינולוגיה
זה אחד מהתארים שאין מה לעשות איתם אלא אם אתה עובד בשב"ס או במשטרה וכד'.

הייתי ממליץ לך לא בטוח בזמן הקרוב אבל מתי שהןא לעשות הסבת מקצוע היינו להמשיך ללימודי תואר שני בתחום משיק, יהיו לך קורסי השלמה אבל בסוף זה ישתלם גם יהיה לך עוד מקצוע/תואר וגם תוכל "להשתמש" בזה למגוון רחב יותר של עבודות וגם תיהיה נחשב יותר בהשוואה לשאר שמתמודדים מולך על התפקיד.

• פותח/ת השרשור
זה אחד מהתארים שאין מה לעשות איתם אלא אם אתה עובד בשב"ס או במשטרה וכד'.

הייתי ממליץ לך לא בטוח בזמן הקרוב אבל מתי שהןא לעשות הסבת מקצוע היינו להמשיך ללימודי תואר שני בתחום משיק, יהיו לך קורסי השלמה אבל בסוף זה ישתלם גם יהיה לך עוד מקצוע/תואר וגם תוכל "להשתמש" בזה למגוון רחב יותר של עבודות וגם תיהיה נחשב יותר בהשוואה לשאר שמתמודדים מולך על התפקיד.

חשבתי על זה, אבל אני פחות בכיוון (אפילו שיש לי ציונים טובים).
אני עכשיו יותר בקטע של שיווק ומכירות, אחרי התואר אני מניח שאעשה קורס פרקטי כלשהו במקצוע וגם אם לא, הבנתי שזה תחום שיש בו המון כסף אם אתה טוב בו.
אבל עד אז אני רוצה לצבור כמה שיותר ניסיון תעסוקתי במקום שיאפשר לי גם לסיים את השנה האחרונה בתואר.

חשבתי על זה, אבל אני פחות בכיוון (אפילו שיש לי ציונים טובים).
אני עכשיו יותר בקטע של שיווק ומכירות, אחרי התואר אני מניח שאעשה קורס פרקטי כלשהו במקצוע וגם אם לא, הבנתי שזה תחום שיש בו המון כסף אם אתה טוב בו.
אבל עד אז אני רוצה לצבור כמה שיותר ניסיון תעסוקתי במקום שיאפשר לי גם לסיים את השנה האחרונה בתואר.
אם הכיוון שלך הוא שיווק ומכירות צא ללימודים גבוהים - MBA. מבחינת דירוג שכר אתה יכול להגיע לממש כמעט פי 2. לתשומת לבך. אגב, אתה יכול ללמוד תוך כדי עבודה זה הרבה פחות אינטנסיבי יום בשבוע כולה.

• פותח/ת השרשור
אם הכיוון שלך הוא שיווק ומכירות צא ללימודים גבוהים - MBA. מבחינת דירוג שכר אתה יכול להגיע לממש כמעט פי 2. לתשומת לבך. אגב, אתה יכול ללמוד תוך כדי עבודה זה הרבה פחות אינטנסיבי יום בשבוע כולה.

יש מצב, נראה מה זה יקנה לי.

יש גם את תחום הנדלן שאתה יכול לחשוב אליו. שזה בסוף באמת מכירות.

עצה שלי לראות איפה יש את הכסף הגדול באמת ולכוון לשם.

נגיד ללכת לעבוד כסוכן נסיעות/תיירות לדעתי זה פחות טוב. לאט לאט כמות האנשים שמתמשים בשירותים האלו מדלדל.

• פותח/ת השרשור
יש גם את תחום הנדלן שאתה יכול לחשוב אליו. שזה בסוף באמת מכירות.

עצה שלי לראות איפה יש את הכסף הגדול באמת ולכוון לשם.

נגיד ללכת לעבוד כסוכן נסיעות/תיירות לדעתי זה פחות טוב. לאט לאט כמות האנשים שמתמשים בשירותים האלו מדלדל.

מסכים לגבי השורה השנייה והשלישית.
האמת שהבנתי שנדלן זה תחום בעייתי בארץ, בעיקר בגלל שיש יותר ביקוש מהיצע (לא מפשירים מספיק קרקעות= אין לקבלנים מה לבנות= אין מה למכור.
אם אלך על נדלן אני כבר אעזוב את הארץ.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית