עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
היי מישהו ממליץ על אחד מאלה? ומכירים מקום מומלץ שמוכרים במחיר טוב?
או קליפר אחר שקל לתפעול שמומלץ?
FatTrack Pro Digital Body Fat Caliper
![]()
2
Warrior Digital Body Mass (Fat) Caliper
מי שתוהה כמה לירה שווה אז זה 0.0001 שקל (בהנחה והוא דיבר על לירה ישראלית)אם את רוצה לדעת באמת מה המס׳ המדויק של הא.ש שלך המכשיר הזה לא שווה לירה.
משקל גוף + היקפים + תמונות + ביצועים לדעתי זה מספיק לגמרי בשביל לקבל אינדיקציהגם משקל גוף זה מדד לא מספיק אמין להרכב הגוף ומאוד משתנה מהרבה גורמים
פשוט השאלה מה זה נותן לך ששאר הבדיקות (שכנראה בכל מקרה תעשה) לא יתנו לך. זה בערך כמו לקנות סרט מדידה רק שרלוונטי רק לאזורים מסויימים בגוף, יותר יקר ומתאים רק לזה (ולא גם לתפירת בדים על הדרך).אני לא מסכים עם השליליות הזאת ל "שורף כסף", כל אחד יקבע מה שהוא רוצה לעצמו, לא שאלו את דעתכם.
יש אנשים שמשתמשים בקליפר, ביניהם דיאטנים שעושים מעקב ללקוחות שלהם.
@sand22 את כנראה יודעת יותר טוב, לדעתי תתייעצי עם דיאטנים אחרים מה יותר כדאי לקנות.
זאת השאלה שלך, לא שלהפשוט השאלה מה זה נותן לך ששאר הבדיקות (שכנראה בכל מקרה תעשה) לא יתנו לך. זה בערך כמו לקנות סרט מדידה רק שרלוונטי רק לאזורים מסויימים בגוף, יותר יקר ומתאים רק לזה (ולא גם לתפירת בדים על הדרך).
אז אני שואל אותה את השאלה שלי, ואז היא תענה לי על התשובה, ואז תסיק מסקנות חדשות.זאת השאלה שלך, לא שלה
מישהו ממליץ על אחד מאלה?
היא מתייעצת איזה קליפר לקנות, מה לא מובן?אז אני שואל אותה את השאלה שלי, ואז היא תענה לי על התשובה, ואז תסיק מסקנות חדשות.
אגב, זאת דווקא כן שאלה שלה:
אחיהיא מתייעצת איזה קליפר לקנות, מה לא מובן?
כל החסרונות והיתרונות של הקליפר היא כבר יודעת. קליפר היא תקנה בכל זאת.
אם יש לך קליפר להמליץ לה אתה מוזמן, היא תשמח, אבל אם לא אז התשובה שלך היא בעצם דעה שלא רלוונטית בשבילה.
הכל בסדר גבר.אחי
תכין איזה שייק חלבון ותרגע הכל בסדר
זה בכלל שני דברים שונים. קליפר בודק אחוז שומן. סרט מדידה בודק היקף. זה לא יכול לעקוב אחרי ירידה בשומן.למעקב גם בשביל לקוחות, סרט מדידה יהיה אמין יותר ועולה פחות מ10 ש"ח.
קליפר מודד במקסימום כפלי עור.זה בכלל שני דברים שונים. קליפר בודק אחוז שומן. סרט מדידה בודק היקף. זה לא יכול לעקוב אחרי ירידה בשומן.