נק' מוניטין:
6
- 102
- 32
סרט מדידה לא רלוונטי לבדיקת אחוז שומן.קליפר מודד במקסימום כפלי עור.
רחוק מלתת אינדיקציה מדויקת על אחוז השומן.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
סרט מדידה לא רלוונטי לבדיקת אחוז שומן.קליפר מודד במקסימום כפלי עור.
רחוק מלתת אינדיקציה מדויקת על אחוז השומן.
לא הבנתי, מה זה קשור למה שרשמתי?סרט מדידה לא רלוונטי לבדיקת אחוז שומן.
סרט מדידה לא יכול להחליף קליפר. אני כתבתי שקליפר הוא כלי למדידת אחוז שומן, וסרט מדידה למדידת היקף. אז מה שאתה כתבת בציטוט הוא מה שלא קשור.לא הבנתי, מה זה קשור למה שרשמתי?
אוקיי אבל אני עניתי על הטענה של הקליפר.סרט מדידה לא יכול להחליף קליפר. אני כתבתי שקליפר הוא כלי למדידת אחוז שומן, וסרט מדידה למדידת היקף. אז מה שאתה כתבת בציטוט הוא מה שלא קשור.
אתה לא בכיוון גבר, תשים לב למה אני הגבתי, התגובה של HELLBOY שהציע סרט מדידה כחלופה.אוקיי אבל אני עניתי על הטענה של הקליפר.
מה זה קשור בכלל לסרט מדידה עכשיו?
זה השירשור שאתה נכנסת בו. בסוף אתה ו liav יותר סחים ממני.למעקב גם בשביל לקוחות, סרט מדידה יהיה אמין יותר ועולה פחות מ10 ש"ח.
הוא לגמרי צודק שעדיף סרט מדידה למעקב.אתה לא בכיוון גבר, תשים לב למה אני הגבתי, התגובה של HELLBOY שהציע סרט מדידה כחלופה.
נכון, בגלל זה התגובה הרצינית הראשונה בשירשור היא שלי 🤦♂️זה השירשור שאתה נכנסת בו. בסוף אתה ו liav יותר סחים ממני.
וזה רק מראה כמה אין לך מושג.נראה מגניב ושימושי, כמה עולה כזה דבר?
בסוף אתה ו liav יותר סחים ממני.
יש נוסחאות למדידת אחוזי שומן עם היקף מותניים וצוואר. בנוסף שעם סרט מדידה אתה לא יכול לטעות. יותר אמין ומדוייק יהיה רק נתיחה לאחר המוות.זה בכלל שני דברים שונים. קליפר בודק אחוז שומן. סרט מדידה בודק היקף. זה לא יכול לעקוב אחרי ירידה בשומן.
אבל הסרט מודד את כל ההיקף. זה אומר שומן, שריר, עצמות, הכל יחד.יש נוסחאות למדידת אחוזי שומן עם היקף מותניים וצוואר. בנוסף שעם סרט מדידה אתה לא יכול לטעות. יותר אמין ומדוייק יהיה רק נתיחה לאחר המוות.
זה בכלל שני דברים שונים. קליפר בודק אחוז שומן. סרט מדידה בודק היקף. זה לא יכול לעקוב אחרי ירידה בשומן.
אבל הסרט מודד את כל ההיקף. זה אומר שומן, שריר, עצמות, הכל יחד.
לא.
קליפר מעריך אחוז שומן ע"י מדידת עובי קפל העור באזורים שונים בגוף. הערכים של עובי קפל העור נכנסים לנוסחה מסוימת שמתיימרת להעריך את אחוז השומן בגוף. היא לא ממש מדויקת.
עם סרט מדידה ניתן למדוד היקפים של אזורים שונים בגוף, וגם להכניס אותם לנוסחה ספציפית שמעריכה את אחוזי השומן בגוף (פה ניסו לתקף אותה מול דקסה למשל - A novel body circumferences-based estimation of percentage body fat - PubMed).
תשמע אתה מקרה אבוד.מה "לא"? רק הסברת איך זה עובד. זה לא נוגד את מה שכתבתי לגבי הייעוד של הקליפר או הסרט מדידה. למעשה זה אפילו מחזק. תודה אבל.
לא רוצה להעלות תמונהבשלל צבעים
![]()
וברצינות,אין למה..סתםלשרוף כסף