הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

קליפר מומלץ?

• פותח/ת השרשור sand22
  • פורסם בתאריך
סרט מדידה לא יכול להחליף קליפר. אני כתבתי שקליפר הוא כלי למדידת אחוז שומן, וסרט מדידה למדידת היקף. אז מה שאתה כתבת בציטוט הוא מה שלא קשור.
אוקיי אבל אני עניתי על הטענה של הקליפר.
מה זה קשור בכלל לסרט מדידה עכשיו?

בקיצור הסינגור שלך מיותר, לא צריך בכוח.
מבחינת כלי מעקב היקפים ותמונות יתנו אינדיקציה הרבה יותר טובה מקליפר.

אפשר גם להשתמש בקליפר כמו שהגבתי לה בתגובה הראשונה אבל זו ממש לא האופציה הראשונה לבחור,
אני עובד רק עם היקפים ותמונות (ועוד עשרות דיאטנים בתחום) ועושה ככה גם הכנות תחרותיות.

אוקיי אבל אני עניתי על הטענה של הקליפר.
מה זה קשור בכלל לסרט מדידה עכשיו?
אתה לא בכיוון גבר, תשים לב למה אני הגבתי, התגובה של HELLBOY שהציע סרט מדידה כחלופה.
למעקב גם בשביל לקוחות, סרט מדידה יהיה אמין יותר ועולה פחות מ10 ש"ח.
זה השירשור שאתה נכנסת בו. בסוף אתה ו liav יותר סחים ממני.

אתה לא בכיוון גבר, תשים לב למה אני הגבתי, התגובה של HELLBOY שהציע סרט מדידה כחלופה.
הוא לגמרי צודק שעדיף סרט מדידה למעקב.
זה השירשור שאתה נכנסת בו. בסוף אתה ו liav יותר סחים ממני.
נכון, בגלל זה התגובה הרצינית הראשונה בשירשור היא שלי 🤦‍♂️

אל תנסה להישמע חכם בכוח, שתעבוד עם קליפר / סרט מדידה עם לקוחות אולי תוכל לתת את דעתך.
נראה מגניב ושימושי, כמה עולה כזה דבר?
וזה רק מראה כמה אין לך מושג.

זה בכלל שני דברים שונים. קליפר בודק אחוז שומן. סרט מדידה בודק היקף. זה לא יכול לעקוב אחרי ירידה בשומן.
יש נוסחאות למדידת אחוזי שומן עם היקף מותניים וצוואר. בנוסף שעם סרט מדידה אתה לא יכול לטעות. יותר אמין ומדוייק יהיה רק נתיחה לאחר המוות.

יש נוסחאות למדידת אחוזי שומן עם היקף מותניים וצוואר. בנוסף שעם סרט מדידה אתה לא יכול לטעות. יותר אמין ומדוייק יהיה רק נתיחה לאחר המוות.
אבל הסרט מודד את כל ההיקף. זה אומר שומן, שריר, עצמות, הכל יחד.

אני בודק אחוז שומן לפי כמה משקל יש על הסקוואט לעומת הדדליפט.
אם הסקוואט חזק והדדליפט חלש, אתה שמן. נקודה.

הכי פשוט, אמין ומדויק.

ו? אתה משתמש בנוסחא לחישוב ולא מעריך על פי היקף בלבד.

דרך נוספת למעקב זה להשתמש במראה ומצלמה.

כל שיטה אחרת יהיה ביזבוז כסף, אבל זה כבר שיקול שלך.

לא משתמש בקליפר, אם הייתי - הייתי קונה harpenden או skyndex יד שנייה, או מכשיר שדיאטן אחר השתמש בו והיה יחסית מרוצה מהדיוק של מדידת קפל העור. לא הייתי נכנס לכל הנוסחאות של מדידת אח"ש בכל מקרה, ומסתפק במדידת קפל העור בלבד באיזורים שונים.

למרות שזה לא מה שביקשת, מציע לך להסתפק בעין שלך, תמונות, היקפים, משקל + וידוא היענות טובה לאימוני כוח. זה די מייתר קבלת ערך אחוז שומן "מדויק".
לגבי לקוחות שאוהבים את זה או שזה מושך אותם, צריך להסביר להם שזה לא מדויק בכלל וגם ככה אחוז שומן מסוים נראה על כל אחד אחרת.

זה בכלל שני דברים שונים. קליפר בודק אחוז שומן. סרט מדידה בודק היקף. זה לא יכול לעקוב אחרי ירידה בשומן.

לא.
קליפר מעריך אחוז שומן ע"י מדידת עובי קפל העור באזורים שונים בגוף. הערכים של עובי קפל העור נכנסים לנוסחה מסוימת שמתיימרת להעריך את אחוז השומן בגוף. היא לא ממש מדויקת.
עם סרט מדידה ניתן למדוד היקפים של אזורים שונים בגוף, וגם להכניס אותם לנוסחה ספציפית שמעריכה את אחוזי השומן בגוף (פה ניסו לתקף אותה מול דקסה למשל - A novel body circumferences-based estimation of percentage body fat - PubMed).

אבל הסרט מודד את כל ההיקף. זה אומר שומן, שריר, עצמות, הכל יחד.

והקליפר מודד את גם את העור ומתעלם משומן שהוא לא תת-עורי...

אין פה דיוק מושלם או שיטה שמבודדת את כל השומן בגוף. יש הערכה של אחוזי השומן לפי דגימה של אזורים שונים בגוף.

לא.
קליפר מעריך אחוז שומן ע"י מדידת עובי קפל העור באזורים שונים בגוף. הערכים של עובי קפל העור נכנסים לנוסחה מסוימת שמתיימרת להעריך את אחוז השומן בגוף. היא לא ממש מדויקת.
עם סרט מדידה ניתן למדוד היקפים של אזורים שונים בגוף, וגם להכניס אותם לנוסחה ספציפית שמעריכה את אחוזי השומן בגוף (פה ניסו לתקף אותה מול דקסה למשל - A novel body circumferences-based estimation of percentage body fat - PubMed).

מה "לא"? רק הסברת איך זה עובד. זה לא נוגד את מה שכתבתי לגבי הייעוד של הקליפר או הסרט מדידה. למעשה זה אפילו מחזק. תודה אבל.

בשלל צבעים
862787f8224a9f88d19a10120d8b9dee.jpg

וברצינות,אין למה..סתםלשרוף כסף
לא רוצה להעלות תמונה
מה עולה לי לראש שאני שומע ״קליפר״

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית