הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

עבודה במכירות, מה מומלץ?

• פותח/ת השרשור DDT
  • פורסם בתאריך
יש לי חברים שעובדים במכירת רכבים, והם עושים כסף טוב וזה תחום שלא נגמר לעולם.

ביטוח או מוצרי השקעה (אופציות, מניות, נדל"ן). אפשר לעשות מלא כסף כבר מההתחלה ואם אתה בחברה גדולה יש אפשרויות קידום.

מאיזו סיבה?
התעשייה והאקדמייה כרגע מאוד מתרכזים בקטע של מכונויות אוטונומיות.
ברגע שזה יקרה. ואנחנו מאוד קרובים לזה כבר עכשיו. (הערכה של כמה שנים בודדות)
זה כנראה יתחיל מזה שלא יהיו נהגים בתחבורה ציבורית ובהמשך מוניות. לדוגמא UBER מאוד דוחפת את התחום הזה. היא אפילו עוברת על חוקים באנגליה וארה"ב בשביל לקדם את התחום.

בהמשך כנראה גם אנשים פרטיים יפסיקו לקנות מכוניות כי פשוט יהיה יותר זול להשתמש במונית.

כיום הרבה אנשים מחזיקים אוטו רק כי הם רוצים לנסוע בו לעבודה חזרה ולנסוע אולי בסופ"ש. כלומר בערך 23 שעות ביום בערך האוטו עומד. ולכן שימוש במונית שעובדת 24/7 יהיה הרבה יותר זול מבחינת הצרכן לשימוש.

יהיו מכוניות בבעלות פרטית. אבל זה כבר יהיה לא כללי ולא נוח לרוב האוכלוסיה.

כמה זה כסף טוב? (טווח)

מהיכרות של סוחרי רכב זה תלוי בכמה דברים וגם משתנה מסוחר לסוחר, יש סוחרים שעובדים כשכירים ומגיעים עם בונוסים ל10 בחודש ומהצד עושים עוד עסקאות של קנייה בזול ומכירה, ומגיעים גם ל20, ויש גם חודשים ללא עסקאות מהצד ומסתפקים במשכורת רגילה.

הכל תלוי בסופו של דבר בכמה אתה טוב, מקושר, כמה כסף יש לך להשקיע בעסקאות מהצד, כי רק כסף מביא כסף.

אם אין לך מצפון ואתה אוהב מכירות, טוב בהן, הייתי שוקל להכנס לאופציות בינאריות ופורקס, זה יצא מהחוק בארץ (זה כבר עכשיו אפור)
ממש בחודשים הקרובים, אבל הכמויות שאתה תרוויח שמה.. הייתי מנצל את זה שזה עדיין לא תחום שחור על הנייר.

אם אין לך מצפון ואתה אוהב מכירות, טוב בהן, הייתי שוקל להכנס לאופציות בינאריות ופורקס, זה יצא מהחוק בארץ (זה כבר עכשיו אפור)
ממש בחודשים הקרובים, אבל הכמויות שאתה תרוויח שמה.. הייתי מנצל את זה שזה עדיין לא תחום שחור על הנייר.
רעיון ממש מטומטם, תתרחק אם אתה רוצה עתיד נקי. מה גם שעד שתבנה תיק לקוחות התחום יגסוס וימות.

תעבוד רק מול חו"ל. תשפשף את האנגלית שלך. זה הטיפ שלי עבורך, מאחד שעבד בתחום כמה שנים טובות.

• פותח/ת השרשור
רעיון ממש מטומטם, תתרחק אם אתה רוצה עתיד נקי. מה גם שעד שתבנה תיק לקוחות התחום יגסוס וימות.

תעבוד רק מול חו"ל. תשפשף את האנגלית שלך. זה הטיפ שלי עבורך, מאחד שעבד בתחום כמה שנים טובות.

למזלי יש לי אנגלית מעולה.
מה הכוונה לעבוד רק מול חו"ל? באיזה תחום?

למזלי יש לי אנגלית מעולה.
מה הכוונה לעבוד רק מול חו"ל? באיזה תחום?
במכירות, לא משנה מה תמכור, תעבוד מול חו"ל אם אתה רוצה להתפתח.
לאף אחד לא אכפת שמכרת רכבים בישראל, אבל אם מכרת לשוק בינלאומי זה נשמע יותר טוב בקו"ח

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית