עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
גם וויטליפטרים שעושים קלין מלא ותופסים משקלים משוגעים יכולים להוריד את המוט מבלי לזרוק אותו, אבל אני בכלל לא מדבר עליהם.במשקל מסויים קשה להוריד את המוט כמו שריפטו מדגים
אני לא עושה קלין במשקל משוגע אבל משקל לא רע ולא יכול להוריד את המוט בכיף.גם וויטליפטרים שעושים קלין מלא ותופסים משקלים משוגעים יכולים להוריד את המוט מבלי לזרוק אותו, אבל אני בכלל לא מדבר עליהם.
מדובר בפאוורקלין ולא בקלין, ומדובר בתכנית למתאמן מתחיל ולא בתכנית וויטליפטינג, מתאמן מתחיל לא מרים את ה-RM1 שלו בפאוורקלין ב-SS אז זה סתם להתפס לדברים לא קשורים, אני יותר אכבד מישהו שיגיד לי שלא מתאים לו לעשות פאוורקלין כי זה מורכב לו מידי ולא בא לו מאשר שיגיד שאין לו באמפרים
גם וויטליפטרים שעושים קלין מלא ותופסים משקלים משוגעים יכולים להוריד את המוט מבלי לזרוק אותו, אבל אני בכלל לא מדבר עליהם.
מדובר בפאוורקלין ולא בקלין, ומדובר בתכנית למתאמן מתחיל ולא בתכנית וויטליפטינג, מתאמן מתחיל לא מרים את ה-RM1 שלו בפאוורקלין ב-SS אז זה סתם להתפס לדברים לא קשורים, אני יותר אכבד מישהו שיגיד לי שלא מתאים לו לעשות פאוורקלין כי זה מורכב לו מידי ולא בא לו מאשר שיגיד שאין לו באמפרים
בשביל KG100 קלין לא צריך באמפרים. כמובן לא לזרוק את המשקל אלא להניח ואז זה סבבה.מהפורום קיבלתי את התפיסה שחייבים באמפרים בשביל קלין. ואחרי האשכול הזה, גם לפני שהגעת אני אתחיל, אבל אני רוצה קודם לחזק את הדדליפט שלי עוד, להגיע ל100 בערך ואז להתחיל עם הפווארקלין. כבר התחלתי לתרגל טכניקה באימונים.
בשביל KG100 קלין לא צריך באמפרים. כמובן לא לזרוק את המשקל אלא להניח ואז זה סבבה.
תשתמש במגביהים (הנחת הפלטות על פלטות או משהו שמגביה) לקצר את הטווח תנועה.תן לי קודם להגיע ל100 דדליפט...
איך אני יכול לעשות פווארקלין עם פחות מפלטה של 20 כל צד ? לעשות האנג?
כאחד שעשה פעם ראשונה ובעל טכניקה גרועה עלה בקלות וירד בקלות 90KG בסוף אימון בלי אנרגיה וריכוז ובכלל בחיטוב:אני אשמח לראות את כל מי שכתב פה שלא צריך לזרוק את המוט , עושה פווארקלין מעל 100 קילו לחזרות ומניח את המוט.
מחכה לסרטון...
כאחד שעשה פעם ראשונה ובעל טכניקה גרועה עלה בקלות וירד בקלות 90KG בסוף אימון בלי אנרגיה וריכוז ובכלל בחיטוב:
עכשיו תתאר מה יכול לעשות מישהו שיש לו טכניקה טובה ובריכוז...
אני אשמח לראות את כל מי שכתב פה שלא צריך לזרוק את המוט , עושה פווארקלין מעל 100 קילו לחזרות ומניח את המוט.
מחכה לסרטון...
אפשר להניח את המוט, זה מעייף זה לא נוח וזה יכול לגרום לפציעה למי שלא מנוסה.
אם אין ברירה , אין ברירה אבל עדיף לתרגל טכניקת הורדת המוט בזהירות לפני שמגיעים למשקלי עבודה.
בכל מקרה אם עוד לא הגעת לדדליפט 100 הייתי מתמקד בלהתחזק בכללי עוד לפני שאתה מתחיל בכלל לחשוב על תרגילים כמו פווארקלין (למטרת שיפור הכוח) .
בגלל זה אמרתי קודם דדליפט 100 וטכניקה. כמובן שאם אעשה אתרגל להורדת המוט לכל אורך הדרך לכן זה כן יהיה חלק מהטכניקה.
אתה משחק אותה? או מה?זה לא 100 קילו, זה לא פווארקלין וזה לא לחזרות...
אתה משחק אותה? או מה?
לעשות לשלוש חזרות? או ש100KG יספק אותך? בקלין עושים RM3 בתוכניות אימון.
עם RM3 ניתן להתמודד בלי לזרוק כפי שהוכחתי ועשיתי (ללא תרגול!). מאמין שמי שמאומן בתרגיל יצליח בקלות להתמודד עם 100KG לשלוש חזרות - יוריד בקלות, אגב "הקושי" לא הורגש בסוף (בהורדה) כלל אלא בהתחלה.
שוב פעם אומר שלא הורגש קושי בהורדה של המוט אלא בעלייה. האמת שלא זוכר אם ניסיתי לאט או מהר, זה משנה? תכלס אין שום יתרון לאם זה לאט או מהר, העיקר להוריד בבטחה.פווארקלין עושים 3*3 או 3*5
תעשה עם 100 ועם להוריד לאט, בהצלחה.
לא אומר שלא תוכל אבל תעשה ותגיד לי איך הרגשת...
ראית את הסרטון? 90KG יורד מהכתפיים בקלות רבה. מאמין שמי שמאומן בטכניקה ועוד עושה זאת כRM3 שלו יעשה זאת בקלות יותר.אני לא יודע מאיפה אנשים אומרים שאפשר בקלות להוריד קלין של 100 קילו מהפרונט סקוואט עד לריצפה. עוד לא יצא לי לראות מישהו עושה כיפוף מרפק (שזה מה שאמור לעזור לך להוריד את המוט בשליטה מאזור הכתפיים) עם מוט 100 קילו או 80 קילו.
לא אמרתי שזה רצוי להניח את המוט, אמרתי שזה אפשרי, וכל וויטליפטר יכול להחזיר את המוט לרצפה בלי לזרוק אותו, זה שזה לא נוח ומתיש זה משהו אחר.אפשר להניח את המוט, זה מעייף זה לא נוח וזה יכול לגרום לפציעה למי שלא מנוסה.
אם אין ברירה , אין ברירה
אף אחד לא דיבר על נוח או קל, הדיון על זה שאין באמפרים ובגלל זה לא לעשות פאוורקלין, עכשיו ץגיד לי שזה נשמע לך סיבה הגיונית.. כי לי לאעל מה הדיון המפגר הזה ? כל מי שעשה פאוורקלין בחיים שלו יודע שזה לא קל ולא נוח להוריד את זה לאט, אם יש לך אפשרות תזרוק מלמעלה, אם לא תוריד לאט. האם אחת האופציות טובה מהשנייה ? כן אבל הוא לא יכול אז די
אני אמרתי שזה הגיוני? אם כבר הבאת את המוט מלמעלה עד למצב של האנג קלין להשאיר אותו שם הרבה יותר קשה מפשוט להוריד אותו כמו דדליפטלא אמרתי שזה רצוי להניח את המוט, אמרתי שזה אפשרי, וכל וויטליפטר יכול להחזיר את המוט לרצפה בלי לזרוק אותו, זה שזה לא נוח ומתיש זה משהו אחר.
מעבר לכך, אני רוצה לראות מישהו כאן בפורום שהגיע בכלל ל-100 פאוורקלין ב-SS אני זוכר שאני בעצמי הגעתי לאיזה 80 בסוף התכנית, אתה שוכח שמדובר בתכנית למתאמן מתחיל.
אף אחד לא דיבר על נוח או קל, הדיון על זה שאין באמפרים ובגלל זה לא לעשות פאוורקלין, עכשיו ץגיד לי שזה נשמע לך סיבה הגיונית.. כי לי לא
לא אמרתי שזה רצוי להניח את המוט, אמרתי שזה אפשרי, וכל וויטליפטר יכול להחזיר את המוט לרצפה בלי לזרוק אותו, זה שזה לא נוח ומתיש זה משהו אחר.
מעבר לכך, אני רוצה לראות מישהו כאן בפורום שהגיע בכלל ל-100 פאוורקלין ב-SS אני זוכר שאני בעצמי הגעתי לאיזה 80 בסוף התכנית, אתה שוכח שמדובר בתכנית למתאמן מתחיל.
אף אחד לא דיבר על נוח או קל, הדיון על זה שאין באמפרים ובגלל זה לא לעשות פאוורקלין, עכשיו ץגיד לי שזה נשמע לך סיבה הגיונית.. כי לי לא
מי אחראי על חובות לראק? @White Walkerאני גם יכול לעשות דדליפט ומיד אחר כך סלטה אחורה.