הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ התייעצות | תכנית SS כפתרון לתקיעה בבנץ פרס

• פותח/ת השרשור O343536
  • פורסם בתאריך

O343536

משתמש מתחיל
3
1
נק' מוניטין:
1
3
1
היי תקוע הרבה זמן במשקל בבנץ וראיתי אופציה לעשות תוכנית SS אבל אני לא עושה סקווט או דדליפט אף פעם
אפשר אולי שאעשה פשוט עבודה על החזה רק בנץ כמו בss 3 פעמים בשבוע אוריד נפח משמעותית ביד אחורית וכתפיים ואמשיך כל השאר כרגיל? עובד ppl זה יוצא שאני עושה SS רק על בנץ?

מארק ריפטו הסופר של SS שונה באופן אישית את הבנץ', הוא מעדיף פרס על פני בנץ'. לא הייתי לוקח עיצות או תוכנית לבנץ' ממישהו שלא מעניין אותו התרגיל.

עדיף לחפש תוכנית אחרת, ואם כבר אתה עושה בנץ' בלי תרגילים אחרים, סמולוב זה אחלה תוכנית.
הרבה אנשים נכשלים לעשות את סמולוב כמו שצריך לטעמי בגלל שהם משנים אותו יותר מידי, או לא יודעים להתאים אותו אליהם, אבל טכנית, זה תוכנית הרבה יותר טובה.

ואם כבר אתה עושה בנץ' בלי תרגילים אחרים, סמולוב זה אחלה תוכנית
אני חושב שמוגזם בשבילו עכשיו לקפוץ לסמולוב, הוא עושה 6 סטים של בנץ' בשבוע, לעבור ישר ל 31 סטים בשבוע זה מטורף

אני חושב שמוגזם בשבילו עכשיו לקפוץ לסמולוב, הוא עושה 6 סטים של בנץ' בשבוע, לעבור ישר ל 31 סטים בשבוע זה מטורף
אני לא מסכים איתך, אנשים חושבים שנפח גבוה זה נורא קשה ומוגזם למתאמן מתחיל, אבל עם נפח גבוה ישר יורדת העצימות. באופן אוטומטי אם אנחנו בונים תוכנית עם נפח נמוך, ולוקחים מתאמן בהדרגה למקסימום שלו, יצא שבסוף הבלוק העצימות שהוא יעבוד איתו נורא גבוה, לעשות 3 סטים ל5 חזרות בשבוע אפשר לשים הרבה יותר משקל מאשר 24 סטים ל5 חזרות בשבוע. הנפח הגבוה מבטיח עצימות נמוכה.

סמולוב אמנם מלא נפח, אבל העצימות נורא נמוכה, ולמתאמן יחסית מתחיל ובמיוחד בתרגיל כמו בנץ' שיכול לשאת הרבה יותר נפח מסקוואט ודדליפט בגלל הטווח תנועה הקצר יותר שלו, לדעתי סמולוב מאוד טוב.

אחד הסיבות שאני אוהב לתת הרבה נפח ותדירות למתאמנים מתחילים, זה שכשאתה עושה 136 חזרות בשבוע לבנץ' בתוכנית של סמולוב, אתה בונה טכניקה, תרגול מיומנות, גיוס יחידות מוטוריות, ופשוט יציבות ושליטה בתנועה מרוב תרגול, גם אם תאורתית לא התחזקת בכלל ב3 שבועות של סמולוב ג'וניור (שזה לא אפשרי) אתה יותר מיומן ומתורגל ושולט בתנועה מבילדר שעושה 30 חזרות בנץ' בשבוע למשך 5 חודשים.

למתאמן המתחיל יותר חשוב לי תרגול רב ורכישת מיומנות טכנית, ממשקל כבד על המוט, ונפח ותדירות גבוה זה דרך מעולה לדעתי.

מארק ריפטו הסופר של SS שונה באופן אישית את הבנץ', הוא מעדיף פרס על פני בנץ'. לא הייתי לוקח עיצות או תוכנית לבנץ' ממישהו שלא מעניין אותו התרגיל.

עדיף לחפש תוכנית אחרת, ואם כבר אתה עושה בנץ' בלי תרגילים אחרים, סמולוב זה אחלה תוכנית.
הרבה אנשים נכשלים לעשות את סמולוב כמו שצריך לטעמי בגלל שהם משנים אותו יותר מידי, או לא יודעים להתאים אותו אליהם, אבל טכנית, זה תוכנית הרבה יותר טובה.
בזמנו עשיתי פעמיים בשבוע סמולוב עם תרגילי עזר בעיקר לגב ועבד מדהים במשך כמה סבבים ברצף
תוכנית טובה אבל צריך לדעת באיזה משקלים לבחור כדי שמצד אחד לא תשרוף אותך ומצד שני לא תיהיה קלה מידי

סמולוב תוכנית נהדרת.
היתרון הענק שלה הוא,"הטחינה" של התרגיל,שמביאה בסוף לשלמות התנועה.
שכמובן יביא בסופו של דבר להתקדמות במשקלים.

שתי סבבים של התוכנית,קידמו אותי מאוד.
התוכנית סיזיפית ויש להערך לכך..
אוכל,שינה,דרייב טוב וכו
בהצלחה גדולה

מה יהיה עם הבנץ אה?! התרגיל הכי קשה ולא מתגמל 😃

• פותח/ת השרשור
סמולוב תוכנית נהדרת.
היתרון הענק שלה הוא,"הטחינה" של התרגיל,שמביאה בסוף לשלמות התנועה.
שכמובן יביא בסופו של דבר להתקדמות במשקלים.

שתי סבבים של התוכנית,קידמו אותי מאוד.
התוכנית סיזיפית ויש להערך לכך..
אוכל,שינה,דרייב טוב וכו
בהצלחה גדולה

מה יהיה עם הבנץ אה?! התרגיל הכי קשה ולא מתגמל 😃
מה עם תרגילי עזר לגב יד קדמית רגליים? עשית? וכמה עלית המשקלים?

עושה רק בנץ,דדליפט,וסקוואט(שחלש אצלי)
מטרת הקצה לשפר חזרה 1,כרגע שיפור של 10 ק''ג משו כזה
שים לב ש10 ק''ג בשבילך זה לא 10 ק''ג בשבילו, עם המשקלים שלך 10 קילו זה הרבה יותר מאשר בשבילו

שים לב ש10 ק''ג בשבילך זה לא 10 ק''ג בשבילו, עם המשקלים שלך 10 קילו זה הרבה יותר מאשר בשבילו
זאת אומרת שמתאמן מתחיל,יכול לעלות יותר משקלים?
או שזה קשור למשקל גוף וכו

אם אפשר גם הסבר 😃
בתוכנית של סמולוב,למה סופרים גם את טוטל הקג השבועי?
מספרים כמו 14,447??
תודה

זאת אומרת שמתאמן מתחיל,יכול לעלות יותר משקלים?
בוודאי, לעלות מ40 קילו בנץ ל100 קילו בנץ זה יותר קל מלעלות מ150 קילו בנץ ל170
אם אפשר גם הסבר 😃
מספרים כמו 14,447??
לא מכיר את הפרטים של התוכנית

אם אפשר גם הסבר 😃
מספרים כמו 14,447??
תודה
כי אנשים צריכים לראות מספרים גדולים בשביל הביטחון עצמי הנמוך שלהם😅

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית