הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כריס קורנל מת

פשוט הזוי, עצוב מאוד. יצא לי להיות פעמיים בהופעה שלו - אחת השנה בארץ מופע סולו ואחת עם סאונדגארדן לפני 3 שנים בערך... אומן ענק עם קול ייחודי ומאוד מצער, אמרו כבר מה סיבת המוות או שעדיין לא יודעים?

ולחשוב שעוד איזה עשור או שניים החבר'ה הצעירים יותר אפילו לא ידעו מי זה כריס קורנל...

פשוט הזוי, עצוב מאוד. יצא לי להיות פעמיים בהופעה שלו - אחת השנה בארץ מופע סולו ואחת עם סאונדגארדן לפני 3 שנים בערך... אומן ענק עם קול ייחודי ומאוד מצער, אמרו כבר מה סיבת המוות או שעדיין לא יודעים?
לפי מה שאומרים, הוא תלה את עצמו...
באותו יום הוא עוד הופיע עם סאונדגארדן אם אני לא טועה, פרסמו קטעים מההופעה הזו.

צר לי לשבור את הקונצנזוס, אבל בסה״כ זמר. לא מבין אנשים שמתאבלים על מוזיקאים.

ישנם אנשים הרבה יותר חשובים לאנושות שאנשים לא מעידים עפעף שהם הולכים. (מדענים, מנהיגים וכו׳)

ישנם אנשים הרבה יותר חשובים לאנושות שאנשים לא מעידים עפעף שהם הולכים. (מדענים, מנהיגים וכו׳)

מדענים זה סיפור אחר, אבל על רוב 'המנהיגים' שהולכים יש לרוב הרבה קהל שמניד עפעף.
מה עוד שלטעמי מוזיקאי טוב חשוב מאוד לאנושות.

מדענים לא פונים לרגש, מוזיקאים כן.
לכן הגיוני שאדם יתחבר למוזיקה באותה רמה כמו לבן אדם קרוב, כי שניהם פונים לרגש. כנ"ל עם כל אומנות אחרת שפונה לרגש

שלא מנידים עפעף על מדענים או אנשים בעלי השפעה זה באמת חבל, אבל זה לא סותר שזה מאוד עוצב. אפשר להשפיע על המון אנשים ובצורה עמוקה מאוד דרך מוזיקה, הוא ספציפית השפיע עליי מאוד והוא היה אישיות גדולה (בתחומו שלו). לא שברת שום קונצנזוס, כל אחד ודעתו.

@MasterSplitter גרמת לי לחשוב על מה שכתבת.
ביל גייטס, צוקרברג, ברין, פייג. לכולם השפעה כבירה על החיים שלי/שלנו אבל קשה לי למצוא רגש כלפיהם מלבד הערכה וכמובן קנאה...
לעומת זאת יש לו מעט מוזיקאים ואומנים שאני ממש "אוהב" כי בתקופות מסוימות בחיים הם ממש מלווים אותך. ולכן כאשר אומן כזה נפטר אני מרגיש צער.

אני חלילה לא שמח שאמן מת, ואני מבין את החיבור. אבל מכאן ועד ״טרגדיה״ וכו׳ לדעתי הפער הוא גדול.

מבלי לזלזל באמנים, אבל אם נסתכל עמוק על מה הוא אמן / יוצר / בדרן - מטרתו לשעשע אותנו בדרכים כאלו ואחרות. זה הכל.

יש לי דווקא לא מעט נסיון ותובנות על מוזיקה / תעשייה, עבדתי 5 שנים בזאפה והאקסית שלי מוזיקאית.

אני חלילה לא שמח שאמן מת, ואני מבין את החיבור. אבל מכאן ועד ״טרגדיה״ וכו׳ לדעתי הפער הוא גדול.

מבלי לזלזל באמנים, אבל אם נסתכל עמוק על מה הוא אמן / יוצר / בדרן - מטרתו לשעשע אותנו בדרכים כאלו ואחרות. זה הכל.

יש לי דווקא לא מעט נסיון ותובנות על מוזיקה / תעשייה, עבדתי 5 שנים בזאפה והאקסית שלי מוזיקאית.

ועדיין אתה לא יודע לנגן לה במפוחית

• פותח/ת השרשור
@MasterSplitter

השוואה מטופשת. יש שירים ומלודיות שילוו אותך לאורך כל החיים ויצילו אותך ממקומות חשוכים, ממש כמו שתרופה תציל אותך ממחלה. זה שלא מתאבלים או סופדים לאחד לא אומר שזה צריך להשליך על האחר, אין קשר.

בשבילי כריס קורנל היה השלמות הווקאלית, השירים שלו מגיל צעיר מאוד ועד סוף חייהם של אנשים רבים ישארו וינוגנו, הרבה אחרי שקברו אותו וכולם הספיקו להפרד ולספוד.

אני לא מסכים שאנשים לא ידעו מי היה כריס קורנל, יש כמה המנונים שילוו אותנו לנצח שהוא כתב ושר.

@יהב תעשה Chris cornell ביוטיוב, תהנה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית