שלמות של אישה

sandrik

משתמש פעיל
492
3
נק' מוניטין:
185
492
3
אין לי מילים פשוט לתאר את הבחורות האלא,
מה לא אתן רק כדי להגיע לרמה הזו:

39a7c-Shannon_Leroux.jpg

fa03c-Arina_Manta.jpg

30fea-JNLa.jpg

5ee6b-2mhx94g.jpg

e667b-l_622d55bfed7e73090aa5c80045080a12.jpg

bda0c-Sam.jpg

ef6b3-mich212.jpg

1d7af-LarissaReis.jpg

28b8c-Adela12.jpg

129b8-Natalie_Benson.jpg

e93f3-Dina.jpg

ea7b0-Marzia.jpg

e26c3-Angela_Segovia.jpg

72e1b-Neely.jpg

98179-Sharon.jpg

2bfc0-stretch.jpg

8c6a6-boxinggirl.jpg

עשית לי את הערב..🙌
אם את רוצה גוף כזה,תתחילי לחסוף כסף לעתיד..GH סיליקון,חומרים,תוספים..וכל העסק הולך להיות לא זול.אבל בסוף יהיה טוב:79nb:

• פותח/ת השרשור
עשית לי את הערב..🙌
אם את רוצה גוף כזה,תתחילי לחסוף כסף לעתיד..GH סיליקון,חומרים,תוספים..וכל העסק הולך להיות לא זול.אבל בסוף יהיה טוב:79nb:
יש כסף יש רצון יש הכל...
הדבר היחיד שמפריע זה הגיל:)

:😃(

אף פעם לא מאוחר מדי 😃
זאת בתמונה 7 😍

וואלה סיליקון וזה באסה... הכי טוב טבעי 👏

הדרך לפיגורה הרצוייה ...

...רצופה בעיות, ולהן יש פתרונות. כולל כימיים. אחת הדרכים היא לבסס מראה ראשוני שאת שואפת להגיע, ועם הזמן להוסיף עליו.

אגב, גיל הוא לא מגבלה לכלום, אם את יודעת מה הגבולות שלך. קחי לדוגמה את העלמה בתמונות. היא רק בת 17, ומתחרת פיטנס.

• פותח/ת השרשור
...רצופה בעיות, ולהן יש פתרונות. כולל כימיים. אחת הדרכים היא לבסס מראה ראשוני שאת שואפת להגיע, ועם הזמן להוסיף עליו.

אגב, גיל הוא לא מגבלה לכלום, אם את יודעת מה הגבולות שלך. קחי לדוגמה את העלמה בתמונות. היא רק בת 17, ומתחרת פיטנס.
היא נהדרת,
השאיפה שלי באמת להגיע לרמה כזו,
אך אני יודעת שללא כימיה זה אבוד בקמרה של אישה.

היא נהדרת,
השאיפה שלי באמת להגיע לרמה כזו,
אך אני יודעת שללא כימיה זה אבוד בקמרה של אישה.

אני מסופק אם היא לקחה משהו (אם כי לא שולל). בארה"ב וגם ברוסיה זה די מקובל שילדים עוסקים בתחומי ספורט שוני. זה מוביל ליצירת בסיס גופני לעתיד לבוא. הנערה שאת רואה לקחה חלק בהתעמלות קרקע, ואין זה אלא טבעי שפיטנס יעניין אותה.

לא חייבים כימייה, אבל זה יכול לעזור.

השורה התחתונה: קודם תמצי את הפוטנציאל הטבעי שלך, כדי שתדעי לכלכל את צעדייך לעתיד לבוא. את לא יכולה לרוץ אם את לא יודעת ללכת.

נערך לאחרונה:
בעמוד השני של "איך זה מרגיש..."
http://www.t-nation.com/free_online_article/sex_news_sports_funny/what_it_feels_like

יש כתבה קצרה של "איך זה לצאת עם מתחרת-גוף". הוא מתאר את אורח החיים שלהן, וזה ממש לא פשוט.

Dating can be tough. One figure competitor I was seeing had to be in bed by 7 p.m. because she got up at 3 a.m. to do cardio, then started training clients at 5 a.m. That 9 p.m. movie or concert you wanted to take her to see? Out of the question.
...
Finally, if you're in a serious, live-in, expense-sharing relationship, you have to understand that figure competition is expensive. You'll be spending a lot of money on hair, nails, tanning, suits, supplements, photography, and travel.

להיות בTOP, זה אומר תשומת לב קפדנית על הכל.

עוד כתבה שווה משם, עם האחת:
http://www.t-nation.com/article/features/the_jamie_eason_experience

אבל היא באמת פריקית גנטית 🙌

Back
למעלה תחתית