הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שאלה לגביי צריכת אבקת גיינר

• פותח/ת השרשור nirbe
  • פורסם בתאריך

nirbe

משתמש מתחיל
5
0
נק' מוניטין:
0
5
0
שלום,
אני מעוניין להעלות במשקל ובמסה (מתאמן כל יום)
עד לפני חודש לקחתי אבקת גיינר ultragainer והוא לא עזר לי.

ההתלבטות שלי היא האם כדאי לי לקנות perfect 3000 או צאמפיון מאס. האם מומלץ לי יחס של 1:4 או 1:8?

המשקל שלי 53 קילו וגובה 1.69.

תודה.

המשקל שלך צריך תפריט טוב. גיינר ולא משנה היחס שלו לא יגרום לך לעלות במשקל/במסה רק שילוב גיינר בתפריט יביא לך עלייה במשקל/במסה.

במשקל שלך לא צריך לא גיינר ולא אבקת חלבון רק תפריט טוב עם הרבה חלבון שיהיה במאזן קלוריות חיובי.

• פותח/ת השרשור
המשקל שלך צריך תפריט טוב. גיינר ולא משנה היחס שלו לא יגרום לך לעלות במשקל/במסה רק שילוב גיינר בתפריט יביא לך עלייה במשקל/במסה.

במשקל שלך לא צריך לא גיינר ולא אבקת חלבון רק תפריט טוב עם הרבה חלבון שיהיה במאזן קלוריות חיובי.
הבעיה היא שאני חייל ורוב הזמן בשטח בלי אוכל ככה שאין לי ברירה אלא לקחת גיינר.

אוקיי זה משהו אחר...

עדיין, אם אין לך בעיה לאכול היינו שאתה מסוגל להכניס כיכר לחם ליום, ליטר חלב וכו אתה מסודר. במידה ואתה לא מסוגל אז באמת תוסיף גיינר אבל תזכור שזה לא אבקת קסם אלא מה שמשחק כאן זה המאזן קלוריות שלך היינו כמה קלוריות תכניס בסופו של יום ואתה יכול להשתמש בגיינר להשלים את החסר אבל לא לסמוך עליו כ"שחקן" בלעדי.

• פותח/ת השרשור
אוקיי זה משהו אחר...

עדיין, אם אין לך בעיה לאכול היינו שאתה מסוגל להכניס כיכר לחם ליום, ליטר חלב וכו אתה מסודר. במידה ואתה לא מסוגל אז באמת תוסיף גיינר אבל תזכור שזה לא אבקת קסם אלא מה שמשחק כאן זה המאזן קלוריות שלך היינו כמה קלוריות תכניס בסופו של יום ואתה יכול להשתמש בגיינר להשלים את החסר אבל לא לסמוך עליו כ"שחקן" בלעדי.
כיכר לחם זה משהו שאני יכול לאכול, וחלב אני לוקח עם הגיינר.
השאלה איזה אבקה מתאימה לי?

תכתוב כאן בבקשה מה התפריט שלך היינו מה יוצא לך לאכול ליום + תחשב מה הערכים של זה וכמה סה"כ קלוריות זה.

לשמור על כותרת עניינית להבא, אחרת השרשור יינעל.

(מתאמן כל יום)
בשביל מה?
השאלה איזה אבקה מתאימה לי?
בשביל להגיד איזה אבקה מתאימה לך צריך לדעת מה הערכים היומיים שאתה אוכל כי האבקה באה להשלים ערכים יומיים של קלוריות.
ממליץ לך לקרוא:
המדריך השלם להעלאה במסת השריר - קילוגרם - כושר ופיתוח הגוף

Back
למעלה תחתית