הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ גיינר מונע להוריד שומן?!

itamard

משתמש מתחיל
239
26
נק' מוניטין:
29
239
26
היי אני מתאמן בחדר כושר בעיקר על אימוני כח ורואה תוצאות, בנוסף אני שותה גיינר ואוכל בהתאם לעלייה במסה, יש לי בערך20% שומן, ואני מתאמן הרבה יחסית על הבטן ולא רואה תוצאות. החלטתי לעשות יותר אירובי בנוסף לאימונים ולהפחית קלוריות, אך האם זה שאני שותה גיינר ימנע ממני להוריד שומן??

עשית סלט מהמון נושאים.

קודם כל, אי אפשר להוריד שומן + עלייה במסה.
אלו שני תהליכים מנוגדים.

אם תעבוד על הבטן ב20% שומן לא תראה פתאום ריבועים. גם אם תעשה אירובי, כל עוד אתה לא מגיע לאחוז שומן נמוך.

אתה צריך להחליט קודם מה המטרה שלך, לעלות משקל (בלי להתייחס לזה שאתה כבר 20% שומן..) או לרדת במשקל ובאחוזי שומן.

• פותח/ת השרשור
אני חושב שעדיף לעלות במשקל, כי בכל זאת אני במסה ורואה תוצאות בכל חלקי הגוף מלבד הבטן, אך עדיין זה מפריע לי שיש לי התפתחות טובה של שרירים בשאר הגוף, ובבטן לא, כל אחד רוצה שיהיה לו ריבועים בבטן, ושאני מסתכל במראה אני מסופק מהמסה, אבל גם מבואס מהבטן.
בכל זאת גיינר יוסיף לי עוד אחוזי שומן?

אני חושב שעדיף לעלות במשקל, כי בכל זאת אני במסה ורואה תוצאות בכל חלקי הגוף מלבד הבטן, אך עדיין זה מפריע לי שיש לי התפתחות טובה של שרירים בשאר הגוף, ובבטן לא, כל אחד רוצה שיהיה לו ריבועים בבטן, ושאני מסתכל במראה אני מסופק מהמסה, אבל גם מבואס מהבטן.
בכל זאת גיינר יוסיף לי עוד אחוזי שומן?
תלוי במאזן הקלורי שלך. גיינר זה לא אבקת קסמים. שה סך הכול אבקת חלבון בתוספת של פחמימות.

• פותח/ת השרשור
אז כאילו אם אני ירצה לרדת במשקל אז אצטרך לוותר על הגיינר?

לא, אבל אתה תהיה יחסית רעב אם תשתה את הגיינר בזמן ירידה במשקל לכן הוא פחות רלוונטי

Back
למעלה תחתית