סרטון סיכום תחרות 25.5.17

• פותח/ת השרשור liv
  • פורסם בתאריך

liv

משתמש פעיל
664
365
נק' מוניטין:
1,720
664
365
volcan gym
אתמול הייתה התחרות השניה שלי, חמישה חודשים אחרי התחרות הראשונה.
גם הניסיון מההכנה הקודמת וגם המעבר לוולקן הפכו את ההכנה הזאת להרבה יותר נכונה, וגם ממנה למדתי דברים שאני איישם בהכנה הבאה.
תודה ענקית למאמן שבנה את התוכנית, שיפר לי את הטכניקה, ולימד אותי שבשר זה טעים @PowerLifting. הבאת אותי לתוצאות מעולות ואני לא יכולה לחכות להתחיל את התוכנית החדשה.
הייתה תחרות מעולה וכמות גדולה של מתחרים חזקים, אירגון טוב ואווירה מעולה.

התוצאות:
סקוואט- פתחתי ב80, כניסה שניה 90 שעלה יותר קל ממה שציפיתי, כניסה שלישית עם 95 שנכשלתי.
בנץ- כניסה ראשונה 42.5, כניסה שניה 47.5, כניסה שלישית כשל עם 50. קיוויתי ל50 אבל בכל זאת pr.
דדליפט- כניסה ראשונה 105 (היה הכניסה השלישית בדצמבר, אגב נכשלתי בדיוק במשקל הזה), כניסה שניה 115, כניסה שלישית 120 pr.
טוטאל 257.5, משקל 53.7, מקום ראשון בקטגורייה (כי הייתי בה לבד 😆) ומקום ראשון אבסולוטי בטינז (גיל 14-20).
(אגב את ההכנה התחלתי בשאיפה ל90 סקוואט 45 בנץ ו120 דדליפט, ככה שלמרות הכשלים אני מרוצה)

סקוואט כניסה שניה 90 קג:

בנץ כניסה ראשונה עם 42.5 קג, לעצרי אין לי סרטון של הכניסה השניה והשלישית, אם מישהו במקרה צילם אני אשמח שישלח לי.

דדליפט 120 קג. הכניסה שהייתה הכי חשובה ביום הזה מבחינתי, כבר 5 חודשים שאני מכוונת למשקל הזה ואני שמחה וגאה בעצמי שעמדתי במטרה שהצבתי לעצמי. רציתי להישאר עוד עם המוט למעלה אבל הרגשתי שהאחיזה לא הכי חזקה ופחדתי להיפסל על זה, בכל זאת לא וויתרתי על חיוך למאמן לפני שהורדתי את המוט.

נתראה בדצמבר?

אני רק שאלה.

ראיתי שאת (ולא רק את אלא מתחרים נוספים) מריחים משהו לפני הכניסה. אפשר לשאול מה זה?

קודם כל, בוא נתחיל מזה שנאה דורש נאה מקיים כשנכנסת לפה והגבת אז:
א. תקפת אותי אישית.
ב. נתת טיעונים לא נכונים ולא מנומקים עליי (ונוכחת לגלות שטעית, כרגיל).
ככה שאם כבר אתה מדבר על עצמך בגוף שלישי , לפחות תהיה מתואם עם האישיות השניה שלך.

דבר שני, אני לא חייב ליעל כלום, כמו שנאמר לה לפני: אם היא תעלה סרטון ותרשום משהו היא חשופה לביקורת פה בפורום, אני שאלתי על מה שעניין אותי והגבתי ש״אם״ ... ״אז״....
מבחינתי לראות ילדה בת 17 עושה דדליפט 120 זה לא מרשים וזכותי לא ׳להתלהב׳ מזה ויותר עניין אותי עניין הצמחונות ו אידיאולוגיה מול המאמן , אני רואה פה ילדות בנות 17 עושות 120 דדליפט ואז עוד 200 מתח / הנפות/ ומסאל אפים.
ככה שהפרופורציות שלי ל׳התלהבות והתרשמות ופרגון׳ בהחלט שונות ממישהו שיש לו יותר מידי זמן פנוי לצלם ולערוך וידאויים של פווארליפטינג ולדבר על עצמו בגוף שלישי.

לראות את הצדיק עושה עבודה עם בוכניק ומגיע לטוטאל של אושר (כמעט) על משקל גוף נמוך יותר תוך זמן קצר , זה יותר מעניין ומרשים וכתבתי לו כל הכבוד פעמיים.

ההגדרות שלנו ל׳הצלחה׳ כנראה שונות בגלל זה כנראה אתה חושב שלערוך וידאו של פווארליפטינג ולקרוא לעצמך בגוף שלישי הופך אותך לאיזה כוכב, בעולם שלי אתה מסכן.
הכל עניין של פרופורציה וזה נוגע לגביי התגובות שלי בפוסט הזה , זכותך להגיב לי חזרה אגב ולהוכיח לעצמך שוב, שטעית.

בהצלחה בעריכת וידאו , מקווה שתגיע רחוק עם זה.
אני שמח לראות שאתה מתאמץ כ"כ לכתוב לי תשובות ארוכות כמו הגלות.

סורי, לא התרשמתי, באמת נדב.
לך תדע, אולי בפעם הבאה שאני אגיב לך על ההערה אדיוטית פה בפורום, תלמד כבר לא לענות ולהמשיך הלאה. לפעמים סייג לחכמה שתיקה, הייתי מעריך אותך יותר.

המון הצלחה בכל שתעשה יקירי.

זה משהו שנולדתי איתו והשתפר לאורך השנים.
שיחקתי כדורסל (מקצועני) אבל עוד שהייתי בן 16 בערך כבר התחלתי להטביע (ואני 1.78) ובזמנו לא עבדתי בכלל על כוח מתפרץ.
תגיד לו ששיחקת בהעמרס..הוא יתלה פוסטר שלך בחדר

אני שמח לראות שאתה מתאמץ כ"כ לכתוב לי תשובות ארוכות כמו הגלות.

סורי, לא התרשמתי, באמת נדב.
לך תדע, אולי בפעם הבאה שאני אגיב לך על ההערה אדיוטית פה בפורום, תלמד כבר לא לענות ולהמשיך הלאה. לפעמים סייג לחכמה שתיקה, הייתי מעריך אותך יותר.

המון הצלחה בכל שתעשה יקירי.

יפה, עורך וידאו מנסה לחנך אותי וקובע שהערות שלי אידיוטיות...
גם באמת אכפת לי אם עורך וידאו יעריך אותי או לא, אני אגיב כמה שאני רוצה ואיך שאני רוצה, תתרשם אל תתרשם.
בחיים עצמם (ולא מאחורי מקלדת) אתה בסה״כ עוד משועמם, תמשיך להגיב על התגובות שלי דווקא חסרים לי מעריצים מהשכבה הנמוכה של האוכלוסיה.
אם תרצה עצות תזונה / ירידה במשקל / אימוני כוח / או סתם שיעורים באיך להצליח בחיים תנסה לפנות לד-ולר מה שהוא עושה ברוורס אתה לא תעשה בחיים שלך , שווה לקחת ממנו כמה טיפים.
בהצלחה עם פרימייר , לערוך וידאו של פווארליפטינג זה נורא קשה, חבל שזה לא שורף קלוריות...

קודם כל, בוא נתחיל מזה שנאה דורש נאה מקיים
נדב היקר, אתה דורש שתיהיה רמה בפורום. מספר פעמים תהית מה קרה לפורום?! וכו' אבל מה איתך נאה דורש נאה מקיים?
למה לצאת לתקוף ולעקוץ מישהו אחר מכל השירשור (וכן בשירשורים הקודמים) נראה כאילו מנסים בכוונה לרדת על האחר ולא כי ישנה איכפתיות או אחווה כאן.
מבחינתי לראות ילדה בת 17 עושה דדליפט 120 זה לא מרשים וזכותי לא ׳להתלהב׳ מזה
זה אחד מהדברים הכי לא ראויים מבחינה ספורטיבית ושהורסים את הרמה כאן. אכן זכותך וזכות כל אחד אחר לא להתלהב, אבל בבקשה אל תהרסו ותרדו על הבן אדם ותחפשו סיבות להכפישו. אם לא בא לכם להחמיא או להגיב תשאירו את זה כמו שזה.

אחד הדברים הכי מכוערים שנראים לאחרונה שישנם ספורטאים שמשתמשים בהשגיהם במקום להרים את עצמם לקבור את האחר. בבקשה בואו נישאר מהסוג בו ההישג מרים אותנו ולא חלילה להיפך.

כמה קשה כבר לפרגן אני לא מבין
מכל מה שיעל רשמה נתפסתם דווקא על משפט אחד כדי להצית אש , וזה עבד לכם איכשהו
גם צמחוני מאידיאולוגיה יכול לוותר על הצמחונות כשישמע דעה של "מאמן כושר" ... אני בטוח שאושר לא הכריח אותה לוותר על זה , אז חלאס להכנס בנושאים שלא קשורים אליכם . זה בינה ובין אושר , ואם היא הפסיקה זה כי היא ילדה גדולה ויודעת מה טוב לה

יעל כל הכבוד , תחרות מעולה !! תמשיכי לתת בראש

מבחינתי לפרגן לכזאת טכניקה זאת צביעות ממדרגה ראשונה.
פירגנתי לבוכניק ואני מפרגן למי שאני רואה לנכון לפרגן.
אני לא חייב פה לאף אחד כלום, זה פורום ויש ביקורת בפורום אם אני רואה או קורא משהו שלא מתאים לי או שלא נראה לי טוב בעין אני אגיב ואומר את דעתי, לא כי אני ספורטאי ואני רוצה לרדת על אחרים כי זה עושה לי טוב אלא כי יש את האחריות כמאמן למנוע מאחרים לעשות טעויות כאלו ואחרות שלדעתי לא עוברות תחת תורת האימון שלי, מספיק שהצלתי ילד אחד מושפע מהטעויות האלו וכבר עשיתי את שלי, אם משהו שאמרתי לא נכון מבחינתכם אני יכול להתווכח בתרבות דיון ולומר את דעתי ולנמק. אני לא חייב לאף אחד פרגון והפורום הזה לא נולד והתקדם לרמה שהוא היום מליקוקי תחת להיפך, הפורום הזה הגיע לרמה מסויימת (היום הרמה ירדה) ר-ק בגלל שאנשים פה היו ביקורתיים, חדים עם היערות שהוציאו אנשים מהכלים וגרמו לשינוי מחשבתי גדול.
אם אתם לא מסוגלים להתמודד עם זה, זאת לא בעיה שלי.

לגבי פותחת הפוסט - כל הכבוד על ההתמדה ועל הרצון, אך באמת כדאי שתבדקי את הטכניקה, לא הייתי רוצה להיות הגב שלך.
בנוגע לקלאש שיש פה, הפורום הזה מזמן נהיה פוליטי לחלוטין וכל מי שלא בדעת הרוב (המתחרים והחברה של גל ואושר) הוא מוקצה.
אפשר לשנות את שם הפורום לקהילת הפאוורליפטינג של ישראל ופשוט לסגור את הקבוצה בפייסבוק.

הפורום הזה מזמן נהיה פוליטי לחלוטין וכל מי שלא בדעת הרוב (המתחרים והחברה של גל ואושר) הוא מוקצה
בולשיט.
אני והמתאמנים שלי, אנחנו מיעוט קטן בפורום הזה.
ההפך,
יש כאן הייטינג אדיר כלפיי וכלפי המכון שלי ע"י משתמשים, בעיקר המתוסכלים מבינהם.
וזה בסדר, תמיד כשמישהו מצליח, מתחילה לצוץ הקנאה והלכלוך.

בולשיט.
ההפך,

אין פה שום הייטינג יש אמת וביקורת, על הישגיך האישיים קיבלת מוניטין מפה עד הודעה חדשה.
זה לא אומר שחייבים להסכים עם שיטות האימון שלך או לפרגן למתאמנים שלך שמרימים מכוער ובטכניקה שקשה לעבור עליה לסדר היום.
אתה רוצה להיות אבי נעלבי, סבבה... שום דבר לא אישי.
ואני לא יודע איך תסכול קשור לפה באיזשהי צורה או דרך.

בעזהי"ת

בדיחה צבאית עתיקה מספרת על צ'יקו שניגש בוקר אחד למרפאת השיניים לצורך טיפול ושמע לחרדתו את הרופא מזמזם לעצמו: "איזה יופי של בוקר, בא נקדח חור מפה ועד אוסטרליה". אז זהו, שאני תוהה לעצמי האם לא אמורה לנוח עלי הרוח, ולהתחיל למחוק כאן תגובות מפה ועד אוסטרליה.

נושא הצמחונות ראוי לדיון, נושאי הטכניקה עוד יותר ראויים, אבל יש כאן שני דברים שלחלוטין לא במקום:
א. כשמישהו או מישהי שהכינו את עצמם בצורה מאומצת וממושכת לתחרות ועכשיו באים לחלוק את התוצאות, אפשר לוותר לרגע על הצורך בדיונים נוספים, ואפילו ראויים.
ב. הטחת מהלומות מילוליות בין חברי פורום אחרים כחלק מהדיון הזה, ממש לא ראוייה. לא צריך להרוס את הרגע המאושר של ספורטאי. אפשר לחכות לרגע.

אתה רוצה להיות אבי נעלבי, סבבה
חלילה לי להיעלב.
הכל בסדר, זה סך הכל פורום. כל מה שנכתב ברשת נשמע לא נעים. במציאות זה אחרת.
היו משתמשים שכתבו עליי דברים מזעזעים בפומבי כאן בפורום, ואחרי חודשיים הגיעו אליי למכון ושילמו לי כסף.

בולשיט.
ההפך,

עובדה שכאשר מתאמנים שלך מעלים סרטונים לפורום והביקורת לא חביבה (ובצדק בחלק נכבד מהפעמים), ישר צולבים את מי שכתב את הביקורת. ע״ע מה שהיה עם אלכס ורבים נוספים.
איך זה מתכנס עם מה שאתה טוען?

בעזהי"ת

בדיחה צבאית עתיקה מספרת על צ'יקו שניגש בוקר אחד למרפאת השיניים לצורך טיפול ושמע לחרדתו את הרופא מזמזם לעצמו: "איזה יופי של בוקר, בא נקדח חור מפה ועד אוסטרליה". אז זהו, שאני תוהה לעצמי האם לא אמורה לנוח עלי הרוח, ולהתחיל למחוק כאן תגובות מפה ועד אוסטרליה.

נושא הצמחונות ראוי לדיון, נושאי הטכניקה עוד יותר ראויים, אבל יש כאן שני דברים שלחלוטין לא במקום:
א. כשמישהו או מישהי שהכינו את עצמם בצורה מאומצת וממושכת לתחרות ועכשיו באים לחלוק את התוצאות, אפשר לוותר לרגע על הצורך בדיונים נוספים, ואפילו ראויים.
ב. הטחת מהלומות מילוליות בין חברי פורום אחרים כחלק מהדיון הזה, ממש לא ראוייה. לא צריך להרוס את הרגע המאושר של ספורטאי. אפשר לחכות לרגע.

לך אחורה לרגע, הגבתי על הצמחונות ועל הגב כהיערת אגב שידועה פה בפורום.
לאחר שהיא אמרה על האנורקסיה לא הגבתי כלום ואז בא הדיג׳י ודיבר עליי באופן אישי , לזה אני לא אשתוק. אבל לגביי הבחורה לא אמרתי כלום חוץ ממה שהיה ענייני לטעמי לפוסט ולא מחוץ לחוקי הפורום.
הערכה ופירגון זה משהו סובייקטיבי ואני לא חייב את זה לכל אחד (לפי השקפת עולמי).
תסתכל שוב מי פה התסיס את הכל ותבין את הלך הרוח של הפורום.

חלילה לי להיעלב.
הכל בסדר, זה סך הכל פורום. כל מה שנכתב ברשת נשמע לא נעים. במציאות זה אחרת.
היו משתמשים שכתבו עליי דברים מזעזעים בפומבי כאן בפורום, ואחרי חודשיים הגיעו אליי למכון ושילמו לי כסף.

אבל אתה כן טוען שאנשים פה מתוסכלים ומקנאים בך נכון?

• פותח/ת השרשור
גם בסרטון מטושטש, מרחוק, שלא רואים את הגב יעבירו ביקורת על הטכניקה שלי?

בעזהי"ת

לך אחורה לרגע, הגבתי על הצמחונות ועל הגב כהיערת אגב שידועה פה בפורום.
לאחר שהיא אמרה על האנורקסיה לא הגבתי כלום ואז בא הדיג׳י ודיבר עליי באופן אישי , לזה אני לא אשתוק. אבל לגביי הבחורה לא אמרתי כלום חוץ ממה שהיה ענייני לטעמי לפוסט ולא מחוץ לחוקי הפורום.
הערכה ופירגון זה משהו סובייקטיבי ואני לא חייב את זה לכל אחד (לפי השקפת עולמי).
תסתכל שוב מי פה התסיס את הכל ותבין את הלך הרוח של הפורום.

אני מתייחס בדברי למבחן התוצאה, ותוהה האם לא עדיף לקצר את האשכול הזה לאיזה עשר תגובות, ולהשאיר את הדיונים לפעם אחרת.

עובדה שכאשר מתאמנים שלך מעלים סרטונים לפורום והביקורת לא חביבה (ובצדק בחלק נכבד מהפעמים), ישר צולבים אותו. ע״ע מה שהיה עם אלכס ורבים נוספים.
איך זה מתכנס עם מה שאתה טוען?
מי צולב?
לגבי אלכס, תחזור לדיון, לא תיראה דבר אחד שכתבתי כנגדו וההפך- אני מצר על זה שהוא כבר לא כאן.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית