הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון סיכום תחרות 25.5.17

• פותח/ת השרשור liv
  • פורסם בתאריך

liv

משתמש פעיל
664
365
נק' מוניטין:
1,720
664
365
volcan gym
אתמול הייתה התחרות השניה שלי, חמישה חודשים אחרי התחרות הראשונה.
גם הניסיון מההכנה הקודמת וגם המעבר לוולקן הפכו את ההכנה הזאת להרבה יותר נכונה, וגם ממנה למדתי דברים שאני איישם בהכנה הבאה.
תודה ענקית למאמן שבנה את התוכנית, שיפר לי את הטכניקה, ולימד אותי שבשר זה טעים @PowerLifting. הבאת אותי לתוצאות מעולות ואני לא יכולה לחכות להתחיל את התוכנית החדשה.
הייתה תחרות מעולה וכמות גדולה של מתחרים חזקים, אירגון טוב ואווירה מעולה.

התוצאות:
סקוואט- פתחתי ב80, כניסה שניה 90 שעלה יותר קל ממה שציפיתי, כניסה שלישית עם 95 שנכשלתי.
בנץ- כניסה ראשונה 42.5, כניסה שניה 47.5, כניסה שלישית כשל עם 50. קיוויתי ל50 אבל בכל זאת pr.
דדליפט- כניסה ראשונה 105 (היה הכניסה השלישית בדצמבר, אגב נכשלתי בדיוק במשקל הזה), כניסה שניה 115, כניסה שלישית 120 pr.
טוטאל 257.5, משקל 53.7, מקום ראשון בקטגורייה (כי הייתי בה לבד 😆) ומקום ראשון אבסולוטי בטינז (גיל 14-20).
(אגב את ההכנה התחלתי בשאיפה ל90 סקוואט 45 בנץ ו120 דדליפט, ככה שלמרות הכשלים אני מרוצה)

סקוואט כניסה שניה 90 קג:

בנץ כניסה ראשונה עם 42.5 קג, לעצרי אין לי סרטון של הכניסה השניה והשלישית, אם מישהו במקרה צילם אני אשמח שישלח לי.

דדליפט 120 קג. הכניסה שהייתה הכי חשובה ביום הזה מבחינתי, כבר 5 חודשים שאני מכוונת למשקל הזה ואני שמחה וגאה בעצמי שעמדתי במטרה שהצבתי לעצמי. רציתי להישאר עוד עם המוט למעלה אבל הרגשתי שהאחיזה לא הכי חזקה ופחדתי להיפסל על זה, בכל זאת לא וויתרתי על חיוך למאמן לפני שהורדתי את המוט.

נתראה בדצמבר?

מעבר לזה בן אדם בן 18 הוא בגיר בישראל לפי חוק כשירות משפטית, אם מותר לו לשאת נשק ולנהוג ואחרי שהעירו לו החליט להרים בצורה מסוימת על חשבון הבריאות, שיתפאדל.

צריך לראות לאן הרוח נושבת לפעמים, כמו שלא אנסה להמיר אתאיסט לשומר דת יש לי דברים יותר חשובים לעשות מלהתנצח בפורום PL(כמו לאכול).

כאן ידידי אתה טועה נחרצות לטעמי.

ברגע שאתה כותב "על חשבון הבריאות" אתה בעצם מסכים שזה מצב שיש בו הקרבה של המצב הבריאותי של אותו אדם.

מדינת ישראל בשנת תשע"ז (2017) לצערי, ולצער כל מי שאינו אוכל חינם במדינה הזו (גם אם הוא לא יודע את זה או חושב אחרת) היא איננה מדינה קפיטליסטית מובהקת כפי שהייתי שמח אם היתה אלא מדינת רווחה.

מי מממן את אותם שירותי הרווחה האלו? אני, אתה ואני מקווה שחלק נוסף ממשתתפי הדיון הזה.

עכשיו, בהמשך למה שאמרת - אני מעדיף, למטרת הדיון ומטעמי נוחות בלבד וללא קשר לאדם כזה או אחר, להשתמש במונח "נערה" במקום "אדם בן 18".

כך, שכשאותה נערה תפצע בשל החלטתה "להרים בצורה מסוימת על חשבון הבריאות", בהנחה ואין לה ביטוח בריאות פרטי (לא עסק זול בימינו, בעיקר אלו שנותנים תמורה סבירה), מי שישלם על כך בסופו של דבר זה בין היתר אני ואתה!

ולכן, אומנם זה זכותה של אותה נערה כזו, אך אני ממש לא חושב שיש להסתכל על זה בגישה של "שתתפאדל" אלא לנסות למנוע את התופעה הפסולה הזו בכל הזדמנות באשר היא.

ומכוון שנאה דורש נאה מקיים אני בהחלט אשתדל גם לעשות כך בעצמי על גבי הפורום הזה, כמובן תוך שמירה על כללי הפורום.

היי יעל.
כל הכבוד על העבודה הקשה.
אני פניתי אלייך בפרטי כבר בעבר לפני שהתאמנת אצל אושר ואת יודעת מה דעתי לגבי טכניקה לקויה.
אני מפרגנת לך על הכוח רצון ורק בנות שעברו הפרעות אכילה בצורה קיצונית (כמוני כמוך) יכולות להבין עד כמה כוח נפשי יש בנו וכמה מדהים זה כשהוא יוצא בזמן האימון. תחושת הגאווה הגדולה הזו של המעבר מהתחתית היישר למעלה היא בלתי ניתנת לתיאור.
עם זאת, כאשר צפיתי בלא מעט סרטונים שלך שבהם את מבצעת סטים של חזרות זה היה קשה לצפיה ואף מצמרר.
אני באמת חושבת שאת כל המוטיבציה שלך את צריכה להפנות לשיפור וייעול הטכניקה שלך ולא להרמת משקלים כבדים.
אין ספק שיש לך על מה לעבוד.

בהצלחה

ליאור, אני ממש מעריכה את הדאגה שלך 😃 עשיתי את השיקולים שלי וזאת הדרך שבחרתי בה. תודה על הפירגון 😃

ליאור, אני ממש מעריכה את הדאגה שלך 😃 עשיתי את השיקולים שלי וזאת הדרך שבחרתי בה. תודה על הפירגון 😃

יעל יקירתי. אני בהחלט לא חושבת שאת מעריכה את הדאגה שלי והאמת שאני בטוחה ששמת את הערות שלי בצד מבלי להתייחס כלל לכתוב.
בכל מקרה ניסתי את מזלי ואם זו הדרך שבחרת בה שלאטום אוזניים ולסגור עיניים כלולה בה, בהצלחה.

יעל יקירתי. אני בהחלט לא חושבת שאת מעריכה את הדאגה שלי והאמת שאני בטוחה ששמת את הערות שלי בצד מבלי להתייחס כלל לכתוב.
בכל מקרה ניסתי את מזלי ואם זו הדרך שבחרת בה שלאטום אוזניים ולסגור עיניים כלולה בה, בהצלחה.

תודה <3

כאן ידידי אתה טועה נחרצות לטעמי.

ברגע שאתה כותב "על חשבון הבריאות" אתה בעצם מסכים שזה מצב שיש בו הקרבה של המצב הבריאותי של אותו אדם.

מדינת ישראל בשנת תשע"ז (2017) לצערי, ולצער כל מי שאינו אוכל חינם במדינה הזו (גם אם הוא לא יודע את זה או חושב אחרת) היא איננה מדינה קפיטליסטית מובהקת כפי שהייתי שמח אם היתה אלא מדינת רווחה.

מי מממן את אותם שירותי הרווחה האלו? אני, אתה ואני מקווה שחלק נוסף ממשתתפי הדיון הזה.

עכשיו, בהמשך למה שאמרת - אני מעדיף, למטרת הדיון ומטעמי נוחות בלבד וללא קשר לאדם כזה או אחר, להשתמש במונח "נערה" במקום "אדם בן 18".

כך, שכשאותה נערה תפצע בשל החלטתה "להרים בצורה מסוימת על חשבון הבריאות", בהנחה ואין לה ביטוח בריאות פרטי (לא עסק זול בימינו, בעיקר אלו שנותנים תמורה סבירה), מי שישלם על כך בסופו של דבר זה בין היתר אני ואתה!

ולכן, אומנם זה זכותה של אותה נערה כזו, אך אני ממש לא חושב שיש להסתכל על זה בגישה של "שתתפאדל" אלא לנסות למנוע את התופעה הפסולה הזו בכל הזדמנות באשר היא.

ומכוון שנאה דורש נאה מקיים אני בהחלט אשתדל גם לעשות כך בעצמי על גבי הפורום הזה, כמובן תוך שמירה על כללי הפורום.
תעבור על ההודעות שלי בחודשיים האחרונים, תראה את העמדה שלי, את כמות המידע והמלל ששפכתי ואחרי זה תגיב פה שוב(בין היתר על מאמר שתורגם מחו"ל בנושא גב עגול בדדליפט)

אנחנו לא סינגפור או שוויץ מבחינה כלכלית אבל הצרות הכלכליות שלנו כמדינה לא מתחילות ולא נגמרות באנשים שעושים פאוורליפטינג בצורה לא בטיחותית, יש בכל רגע נתון 20 אנשים שמתאמנים הרבה יותר גרוע באונ' ובכל חדר כושר ממוצע לצורך העניין אבל זה לא אומר שבכל אימון ננסה לעזור לכולם, מקסימום לתת עצה על חצי רגל לזה שעובד איתך באותו כלוב.

עוד על מדעי החברה: אם אתה מדבר על תועלת אישית, עדיף לי לא לבזבז זמן ולומר "תפאדלי" בפעם הרביעית מאשר לחסוך עלות ספקולטיבית שכנראה לא תשפיע בשום דרך על התקציב המדובר(חוק המספרים הגדולים בעניין ביטוח חברתי).
התועלת האישית שלי מזמן חשובה פי כמה מאותה עלות ספקולטיבית.

נערך לאחרונה:
תעבור על ההודעות שלי בחודשיים האחרונים, תראה את העמדה שלי, את כמות המידע והמלל ששפכתי ואחרי זה תגיב פה שוב(בין היתר על מאמק שתורגם מחו"ל בנושא גב עגול בדדליפט)

אנחנו לא סינגפור או שוויץ מבחינה כלכלית אבל הצרות הכלכליות שלנו כמדינה לא מתחילות ולא נגמרות באנשים שעושים פאוורליפטינג בצורה לא בטיחותית, יש בכל רגע נתון 20 אנשים שמתאמנים הרבה יותר גרוע באונ' לצורך העניין אבל זה לא אומר שבכל אימון ננסה לעזור לכולם, מקסימום לזה שעובד איתך באותו כלוב.

עוד על מדעי החברה: אם אתה מדבר על תועלת אישית, עדיף לי לא לבזבז זמן ולומר "תפאדלי" בפעם הרביעית מאשר לחסוך עלות ספקולטיבית שכנראה לא תשפיע בשום דרך על התקציב המדובר(חוק המספרים הגדולים בעניין ביטוח חברתי)

מה עניין ההודעות הקודמות שלך והעמדה שהפגנת עד כה? אני מגיב למה שאני קורא כאן ולא להודעות שלך חודשים קודמים ואני מחזיק בדעה שונה מזו שנשקפת מההודעה הנ"ל ובנוסף חושב שמה שרשום בה הוא טעות ולכן כתבתי את מה שכתבתי שהוא אמת ויציב.

כל מה שרשמת בתגובה האחרונה שלך שעליה אני מגיב כרגע אמת, נכון לחלוטין ומהווה גם את דעתי.

עם זאת, בחדר הכושר באוניברסיטה אתה לא יותר ממתאמן מן המניין כמו אלכס וגם כמוני עד ללפני חודשיים. בפורום הזה אתה מנהל ראשי והכלים שבידיך יותר רציניים (וגם, אאל"ט לחד"כ אתה מגיע כדי להתאמן. כאן, ברגע שאתה מנהל אתה לא נמצא רק כדי לקרוא אלא גם כדי לאכוף מדיניות).

מה גם שבפורום הזה הפוטנציאל לעניין יותר גבוה כי זה חלק בלתי מבוטל מתחומי העיסוק של הפורום.

למה אסור לך? לדעתי להכנס עם בן אדם לדיון על עקרנותיו והרגלי האכילה שלו מבלי שירצה, בשרשור שבכלל נפתח למטרות אחרות זו חציית קו אדום.
זכותו של אותו אדם לענות או לא לענות, במידה ולא יענה - אין פה שום דיון שאליו שני האנשים נכנסים שחוצה איזשהו קוו אדום. אך אם אותו בנאדם ענה, אז כנראה שהוא רוצה להיכנס לאותו דיון ספציפי, אחרת לא היה עונה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית