סרטון סיכום תחרות 25.5.17

• פותח/ת השרשור liv
  • פורסם בתאריך

liv

משתמש פעיל
664
365
נק' מוניטין:
1,720
664
365
volcan gym
אתמול הייתה התחרות השניה שלי, חמישה חודשים אחרי התחרות הראשונה.
גם הניסיון מההכנה הקודמת וגם המעבר לוולקן הפכו את ההכנה הזאת להרבה יותר נכונה, וגם ממנה למדתי דברים שאני איישם בהכנה הבאה.
תודה ענקית למאמן שבנה את התוכנית, שיפר לי את הטכניקה, ולימד אותי שבשר זה טעים @PowerLifting. הבאת אותי לתוצאות מעולות ואני לא יכולה לחכות להתחיל את התוכנית החדשה.
הייתה תחרות מעולה וכמות גדולה של מתחרים חזקים, אירגון טוב ואווירה מעולה.

התוצאות:
סקוואט- פתחתי ב80, כניסה שניה 90 שעלה יותר קל ממה שציפיתי, כניסה שלישית עם 95 שנכשלתי.
בנץ- כניסה ראשונה 42.5, כניסה שניה 47.5, כניסה שלישית כשל עם 50. קיוויתי ל50 אבל בכל זאת pr.
דדליפט- כניסה ראשונה 105 (היה הכניסה השלישית בדצמבר, אגב נכשלתי בדיוק במשקל הזה), כניסה שניה 115, כניסה שלישית 120 pr.
טוטאל 257.5, משקל 53.7, מקום ראשון בקטגורייה (כי הייתי בה לבד 😆) ומקום ראשון אבסולוטי בטינז (גיל 14-20).
(אגב את ההכנה התחלתי בשאיפה ל90 סקוואט 45 בנץ ו120 דדליפט, ככה שלמרות הכשלים אני מרוצה)

סקוואט כניסה שניה 90 קג:

בנץ כניסה ראשונה עם 42.5 קג, לעצרי אין לי סרטון של הכניסה השניה והשלישית, אם מישהו במקרה צילם אני אשמח שישלח לי.

דדליפט 120 קג. הכניסה שהייתה הכי חשובה ביום הזה מבחינתי, כבר 5 חודשים שאני מכוונת למשקל הזה ואני שמחה וגאה בעצמי שעמדתי במטרה שהצבתי לעצמי. רציתי להישאר עוד עם המוט למעלה אבל הרגשתי שהאחיזה לא הכי חזקה ופחדתי להיפסל על זה, בכל זאת לא וויתרתי על חיוך למאמן לפני שהורדתי את המוט.

נתראה בדצמבר?

תקרא שניה שוב, לא אכפת לי שהוא מלקק אמרתי שהוא לא תורם כמו שקולדפייר לטעמכם ׳לא תרם׳.
לא משנה, בכל מקרה זה לא מעניין אני אמשיך להגיב בצורה ובדרך שהגבתי עד עכשיו ואם למישהו יש בעיה אישית עם זה, חבל.
אתה עונה לי כאילו שאני תוקף אותך ואני לא מבין למה.
ההשוואות שלך מיותרות ואתה יכול להמשיך להגיב איך שבא לך כל עוד אתה כותב בצורה מתורבתת, אף אחד לא אמר לך לסתום את הפה.

אתה עונה לי כאילו שאני תוקף אותך ואני לא מבין למה.
ההשוואות שלך מיותרות ואתה יכול להמשיך להגיב איך שבא לך כל עוד אתה כותב בצורה מתורבתת, אף אחד לא אמר לך לסתום את הפה.

אני לא תוקף אותך, אולי זה נראה ככה בגלל הקריאה.
רק הגבתי לאיך ולמה זה ירד לפסים אישיים.
ההשוואות מבחינתי לא מיותרות וזה שאני מרגיש לגבי הלך הרוח בפורום , אז אני כותב את זה כי זאת דעתי וזה אבסורד זה הכל.

אני לא תוקף אותך, אולי זה נראה ככה בגלל הקריאה.
רק הגבתי לאיך ולמה זה ירד לפסים אישיים.
ההשוואות מבחינתי לא מיותרות וזה שאני מרגיש לגבי הלך הרוח בפורום , אז אני כותב את זה כי זאת דעתי וזה אבסורד זה הכל.
סבבה.
לדעתך זה אבסורד, לדעתי יש דברים אחרים שהם אבסורדים... כמו במה מתעסקים אנשים מסויימים בגיל מסויים על גבי פלטפורמה אינטרנטית.
טרולינג והייטינג זה אח, אבל זאת תמיד הייתה הלך הרוח כאן בפורום ואתה יודע את זה בדיוק כמוני.
כל אחד ודעתו.

סבבה.
לדעתך זה אבסורד, לדעתי יש דברים אחרים שהם אבסורדים... כמו במה מתעסקים אנשים מסויימים בגיל מסויים על גבי פלטפורמה אינטרנטית.
טרולינג והייטינג זה אח, אבל זאת תמיד הייתה הלך הרוח כאן בפורום ואתה יודע את זה בדיוק כמוני.
כל אחד ודעתו.

קודם כל בוא נתחיל מכמה דברים.
א. בסאב טקסט שלך אתה רושם לי שזה אבסורד שאני מתעסק בטרולינג והייטינג על גביי פלטפורמה אינטרנטית אז בוא נעשה רגע בדק בית ונגלה שאנחנו באותו גיל , אני בא לפה כותב את דעתי והולך אתה חי פה ומנסה להשליט משטר ולשנות את הפורום אז אתה רוצה לדבר באמת מה אבסורד ומה לא?
ב. אל תייחס לי טרולינג והייטינג כי אני לא טרול ולא הייטר , רק רושם את דעתי ואם יורדים איתי לפסים אישיים אני עונה חזרה זה הכל.

אתה רואה את העבר של הפורום בצורה לא נכונה מה שאתה קורא לו טרולינג והייטינג היה בעצם ביקורת לגיטימית בשפת הפורום(שאתה לא היית חלק ממנו בתקופתו) שהביא לשינוי בתפיסה שגרמה לך להגיע לאימוני כוח ולפורום הזה מלכתחילה ועכשיו אתה רוצה לשנות את זה , נקודה למחשבה.

לא אגיב פה בפוסט יותר כי באמת אני זקן ועייפתי ביי.

א. בסאב טקסט שלך אתה רושם לי שזה אבסורד שאני מתעסק בטרולינג והייטינג על גביי פלטפורמה אינטרנטית אז בוא נעשה רגע בדק בית ונגלה שאנחנו באותו גיל , אני בא לפה כותב את דעתי והולך אתה חי פה ומנסה להשליט משטר ולשנות את הפורום אז אתה רוצה לדבר באמת מה אבסורד ומה לא?
לא כתבתי שאתה עושה טרולינג והייטינג, אז ההנחה שלך לא נכונה.

אתה חי פה ומנסה להשליט משטר
א. זאת קהילה ויש אלפים כאלה, ואלפים של אנשים שעוזרים ותורמים מזמנם למען אותה קהילה שאיכפת להם ממנה.
ב. אני יכול להיות שכיר של מייק לצורך העניין, ולעבוד כפרילנסר. ואז זה בסדר?

ב. אל תייחס לי טרולינג והייטינג כי אני לא טרול ולא הייטר , רק רושם את דעתי ואם יורדים איתי לפסים אישיים אני עונה חזרה זה הכל.
שוב, לא ייחסתי אליך.
אתה אמרת משהו שאבסורד בעניך ואני אמרתי משהו שאבסורד בעיניי.
ההשוואה שלך הייתה לא רלוונטית בעינך בדיוק כמו שהאימרה שלי הייתה לא רלוונטית בעינך.
בזה אנחנו מסכימים?

אתה רואה את העבר של הפורום בצורה לא נכונה מה שאתה קורא לו טרולינג והייטינג היה בעצם ביקורת לגיטימית בשפת הפורום(שאתה לא היית חלק ממנו בתקופתו) שהביא לשינוי בתפיסה שגרמה לך להגיע לאימוני כוח ולפורום הזה מלכתחילה ועכשיו אתה רוצה לשנות את זה , נקודה למחשבה.
היה טוב וטוב שהיה, אני לא אחזור על הנושא הזה שגם אני וגם מייק (לא רוזנר) דיבר עליו כמה וכמה פעמים כי זה סתם לטחון מים.. אבל גם אתה לא היית בתקופה הזאת לא יותר ממה שאני הייתי כמשתמש פעיל והדברים שהיו אז כבר לא רלוונטיים להיום.
אני לא רוצה לשנות שום דבר, לא יודע מאיפה הבאת את זה.
הפורום עדיין מעודד עבודה נכונה, יש עדיין ציניות בכל פינה ויש עדיין טרולינג רק שמה לעשות, יש פורומים מסויימים שהם לא PL ששם הטרולינג מבריח את המשתמשים.

לא אגיב פה בפוסט יותר כי באמת אני זקן ועייפתי ביי.
u and me both
חג שמח וצום קל

לא כתבתי שאתה עושה טרולינג והייטינג, אז ההנחה שלך לא נכונה.

א. זאת קהילה ויש אלפים כאלה, ואלפים של אנשים שעוזרים ותורמים מזמנם למען אותה קהילה שאיכפת להם ממנה.
ב. אני יכול להיות שכיר של מייק לצורך העניין, ולעבוד כפרילנסר. ואז זה בסדר?

שוב, לא ייחסתי אליך.
אתה אמרת משהו שאבסורד בעניך ואני אמרתי משהו שאבסורד בעיניי.
ההשוואה שלך הייתה לא רלוונטית בעינך בדיוק כמו שהאימרה שלי הייתה לא רלוונטית בעינך.
בזה אנחנו מסכימים?

היה טוב וטוב שהיה, אני לא אחזור על הנושא הזה שגם אני וגם מייק (לא רוזנר) דיבר עליו כמה וכמה פעמים כי זה סתם לטחון מים.. אבל גם אתה לא היית בתקופה הזאת לא יותר ממה שאני הייתי כמשתמש פעיל והדברים שהיו אז כבר לא רלוונטיים להיום.
אני לא רוצה לשנות שום דבר, לא יודע מאיפה הבאת את זה.
הפורום עדיין מעודד עבודה נכונה, יש עדיין ציניות בכל פינה ויש עדיין טרולינג רק שמה לעשות, יש פורומים מסויימים שהם לא PL ששם הטרולינג מבריח את המשתמשים.

u and both
חג שמח וצום קל

אני רק מבקש משהו אחד, אל תזלזל באינטיליגנציה שלי ואל תכתוב דברים שאין לך מושג לגביהם.
כי רשמת פה כמה עובדות לא נכונות, קצת כבוד...

אני רק מבקש משהו אחד, אל תזלזל באינטיליגנציה שלי ואל תכתוב דברים שאין לך מושג לגביהם.
כי רשמת פה כמה עובדות לא נכונות, קצת כבוד...
הצלחת לעייף אותי.
אם איכשהו מכל מה שכתבתי הסקת שאני מזלזל באינטיליגנציה שלך, אז כנראה שאתה באמת זקן ועייף.

אמרתי *שאם* היא עזבה צמחונות אידיאולוגית בגלל המאמן *אז* אין לה עמוד שדרה. היא אמרה שלא אז לא הגבתי יותר.
הדיג׳י מחפש אותי בכל פוסט, והתגובות היחידות שלו בפורום בזמן האחרון הם ברמה אישית נגדי, אם הוא לא מקבל על זה באן וממשיך כמובן וכמובן שאני אגיב לו אבל שים לב, אני רק זה שעונה ומוכיח לו שהוא אידיוט שהוא מנסה לרדת לרמה האישית.
אני מציע לך קצת לקרוא את ההיסטוריה של ההודעות.
קולדפייר קיבל באן לצמיתות כי הוא רק הטריל לדעתכם ולא תרם יותר לפורום אבל כאשר יש פה משתמש שכל הודעותיו הם או ליקוקי תחת או הודעות אישיות נגדי ואתם משאירים אותו זה מאוד מוזר, רק אחכ אל תבואו בטענות שיורדים פה לפסים אישיים.

כן אני מבין שאתה קצת מתבכיין כי אתה חושב שכל ההודעות שלי נגדך, אבל לא. ההודעות שלי הם נגד גולשים שחושבים שמותר להם לדון על מה שהם רוצים, כמו הצמחונות של הילדה או יהב הנחמד שנכנס לכיס של אנשים.

אני אמנם לא מפרסם מאמרים ורק שואב מידע מהפורום, אבל לא נשאר אדיש לדברים שאני חולק עליהם.

ודרך אגב אני לא צריך לתרום בשביל שאני אוכל להגיב לך שאתה מתנהג בצורה בזויה ומביכה בהתאם לגילך ומעמדך בפורום, ולפי מה שראיתי מסביב אני לא היחיד שחושב ככה (הגיבו כמוני אנשים שמכירים אותך לדעתי מספר שנים לפי תאריכי ההצטרפות).

כן אני מבין שאתה קצת מתבכיין כי אתה חושב שכל ההודעות שלי נגדך, אבל לא. ההודעות שלי הם נגד גולשים שחושבים שמותר להם לדון על מה שהם רוצים, כמו הצמחונות של הילדה או יהב הנחמד שנכנס לכיס של אנשים.

אני אמנם לא מפרסם מאמרים ורק שואב מידע מהפורום, אבל לא נשאר אדיש לדברים שאני חולק עליהם.

ודרך אגב אני לא צריך לתרום בשביל שאני אוכל להגיב לך שאתה מתנהג בצורה בזויה ומביכה בהתאם לגילך ומעמדך בפורום, ולפי מה שראיתי מסביב אני לא היחיד שחושב ככה (הגיבו כמוני אנשים שמכירים אותך לדעתי מספר שנים לפי תאריכי ההצטרפות).

קודם כל תשתה מיםותרגע, דבר שני זכותו של כל אדם לגבש דעה על מה שבא לו ועל מי שבא לו.
מי שחושב שאני מביך ובזוי שיבושם לו, זה סהכ פורום וזה מזיז לי את הביצה.
למה אסור לי לשאול על צמחונות לדעתך? זה הדבר היחיד שמעניין אותי

קודם כל תשתה מיםותרגע, דבר שני זכותו של כל אדם לגבש דעה על מה שבא לו ועל מי שבא לו.
מי שחושב שאני מביך ובזוי שיבושם לו, זה סהכ פורום וזה מזיז לי את הביצה.
למה אסור לי לשאול על צמחונות לדעתך? זה הדבר היחיד שמעניין אותי

אתה באמת חושב שלא אתה זה שצריך לשתות מים? תענה לי בכנות, שים לב לכל ההודעות האחרונות שלך בפורום, נראה כאילו אתה רק מחפש להכנס באנשים ולהשפיל אותם.

למה אסור לך? לדעתי להכנס עם בן אדם לדיון על עקרנותיו והרגלי האכילה שלו מבלי שירצה, בשרשור שבכלל נפתח למטרות אחרות זו חציית קו אדום.

ואגב, לא שאלת בנימוס אלא התחלת להציב עובדות על זה שלהפסיק להיות צמחוני זה ללכת נגד העקרונות שלך "בגלל שהמאמן אמר", פשוט הצבת עובדות והתבטאת בצורה לא מכובדת לטעמי.

אתה באמת חושב שלא אתה זה שצריך לשתות מים? תענה לי בכנות, שים לב לכל ההודעות האחרונות שלך בפורום, נראה כאילו אתה רק מחפש להכנס באנשים ולהשפיל אותם.

למה אסור לך? לדעתי להכנס עם בן אדם לדיון על עקרנותיו והרגלי האכילה שלו מבלי שירצה, בשרשור שבכלל נפתח למטרות אחרות זו חציית קו אדום.

ואגב, לא שאלת בנימוס אלא התחלת להציב עובדות על זה שלהפסיק להיות צמחוני זה ללכת נגד העקרונות שלך "בגלל שהמאמן אמר", פשוט הצבת עובדות והתבטאת בצורה לא מכובדת לטעמי.

אתה מבין למה אתה צריך להרגע ולשתות מים, מציע לך לקרוא את הפוסט מחדש ולהבין שאתה יוצא אידיוט מהודעה להודעה.
היא כתבה שהמאמן שלה לימד אותה לאהוב בשר ככה שהיא כתבה שהמאמן שלה שינה את דעתה לגביי הצמחונות , אז שאלתי לגביי זה ולא קבעתי שום עובדה.
רשמתי ש׳אם׳ זה היה שינוי של אידיאולוגיה אז ... היא כתבה שלא אז הפסקתי אז על איזה דיון נכנסו בדיוק? (אגב זאת הפעם הלא יודע כמה שאני מסביר את זה לאנשים, אבל זה בסדר כי אני סימפטי לאנשים שיש להם קצת בעיות בבעיית הנקרא , זה לא אשמתם, זה החינוך מהבית או משהו כזה כנראה...)
לגביי כל השאר, תעבור שוב על הפוסט (אני מבין שזה ארוך וקשה להבין כי דברים נכתבים פה בשפה גבוהה ממה שאתה רגיל אליה או בלוגיקה שאינך מבין אבל תנסה) ותראה שזה שצריך להיות פה מובך זה לווא דווקא אני ושלהגיב על פוסט בלי לקרוא את כולו מוציא אותך קצת אידיוט.
אני יודע שעכשיו אתה כועס ורוצה להגיב בכעס אבל לפני שאתה מגיב שוב פעם שטויות, מציע לך לשתות מים ולחשוב פעמיים.
קריאה נעימה...

אתה מבין למה אתה צריך להרגע ולשתות מים, מציע לך לקרוא את הפוסט מחדש ולהבין שאתה יוצא אידיוט מהודעה להודעה.
היא כתבה שהמאמן שלה לימד אותה לאהוב בשר ככה שהיא כתבה שהמאמן שלה שינה את דעתה לגביי הצמחונות , אז שאלתי לגביי זה ולא קבעתי שום עובדה.
רשמתי ש׳אם׳ זה היה שינוי של אידיאולוגיה אז ... היא כתבה שלא אז הפסקתי אז על איזה דיון נכנסו בדיוק? (אגב זאת הפעם הלא יודע כמה שאני מסביר את זה לאנשים, אבל זה בסדר כי אני סימפטי לאנשים שיש להם קצת בעיות בבעיית הנקרא , זה לא אשמתם, זה החינוך מהבית או משהו כזה כנראה...)
לגביי כל השאר, תעבור שוב על הפוסט (אני מבין שזה ארוך וקשה להבין כי דברים נכתבים פה בשפה גבוהה ממה שאתה רגיל אליה או בלוגיקה שאינך מבין אבל תנסה) ותראה שזה שצריך להיות פה מובך זה לווא דווקא אני ושלהגיב על פוסט בלי לקרוא את כולו מוציא אותך קצת אידיוט.
אני יודע שעכשיו אתה כועס ורוצה להגיב בכעס אבל לפני שאתה מגיב שוב פעם שטויות, מציע לך לשתות מים ולחשוב פעמיים.
קריאה נעימה...

נו אתה מבין באיזו צורה אתה מדבר? אתה חושב שזה עושה רושם על מישהו באמת?

ולא משנה כמה פעמים תרשום את אותו הדבר, אם אני לא מגיב לכך כנראה שיש סיבה, הנימוק שלך לגבי מה שרשמת לה על צמחונות ממש לא מתקבל מבחינתי כי מה שאמרתי מלכתחילה הוא שאתה בכלל לא היית צריך להכנס לשם, ולא גם לא לשאול כי זה לא עניינך.

ולא משנה כמה פעמים תרשום את אותו הדבר, אם אני לא מגיב לכך כנראה שיש סיבה, הנימוק שלך לגבי מה שרשמת לה על צמחונות ממש לא מתקבל מבחינתי כי מה שאמרתי מלכתחילה הוא שאתה בכלל לא היית צריך להכנס לשם, ולא גם לא לשאול כי זה לא עניינך.

אני לא צריך להרשים על גביי פורום,
הנימוק שלך לגבי למה אני לא צריך לשאול הוא כי אני לא צריך להכנס לדיון על הרגלי אכילה מבלי שבן אדם ירצה.
אם בן אדם כותב שהמאמן שלו לימד אותו לאכול בשר , בדיו כמו שהוא מעלה וידאו הוא נתון לביקורת אם הוא לא היה רוצה ביקורת על כך הוא לא היה מזכיר את זה , זה לא פרט שחייבים להזכיר בפוסט בכל זאת היא הזכירה אותו.
זה שלדעתך זה לא מתאים זה נחמד רק כל שאר השטויות שאתה רושם מסביב מוציאות אותך אידיוט אני באמת כותב לך את זה כדי שתמנע מעצמך עוד מבוכה.

תפסיק להעיר לאנשים על מה לשאול ומה לא, בין עם זה לנדב או ליהב. הם יכולים לכתוב מה שהם רוצים וזכותך לחשוב עליהם מה שאתה רוצה. אם מישהו נפגע שילחץ על הדיווח ויקבל מענה.

ובינינו, הוא לא אמר לה שום דבר מעליב לגבי הצמחונות ולא נטפל אליה אז שחרר מזה. זה באמת כבר נראה מגוחך.

אני לא צריך להרשים על גביי פורום,
הנימוק שלך לגבי למה אני לא צריך לשאול הוא כי אני לא צריך להכנס לדיון על הרגלי אכילה מבלי שבן אדם ירצה.
אם בן אדם כותב שהמאמן שלו לימד אותו לאכול בשר , בדיו כמו שהוא מעלה וידאו הוא נתון לביקורת אם הוא לא היה רוצה ביקורת על כך הוא לא היה מזכיר את זה , זה לא פרט שחייבים להזכיר בפוסט בכל זאת היא הזכירה אותו.
זה שלדעתך זה לא מתאים זה נחמד רק כל שאר השטויות שאתה רושם מסביב מוציאות אותך אידיוט אני באמת כותב לך את זה כדי שתמנע מעצמך עוד מבוכה.

אתה כל הזמן מנסה להרשים, אבל זה לא עובד. יש פה כאלה שאוהבים ללקק לך את התחת כי אתה בעל וותק או השפעה מסויימת על חלק מהגולשים, אבל שוב - אני לא היחיד שרשם לך דברים מהסוג הזה, אז כשאתה אומר שאני מביך את עצמי אתה בטח גם מתכוון לחברים הוותיקים שלך שהעירו לך באותה צורה.

תפסיק להעיר לאנשים על מה לשאול ומה לא, בין עם זה לנדב או ליהב. הם יכולים לכתוב מה שהם רוצים וזכותך לחשוב עליהם מה שאתה רוצה. אם מישהו נפגע שילחץ על הדיווח ויקבל מענה.

ובינינו, הוא לא אמר לה שום דבר מעליב לגבי הצמחונות ולא נטפל אליה אז שחרר מזה. זה באמת כבר נראה מגוחך.

עצם זה שאתה מעיר לי אתה סותר את ההערה שלך, אני אמשיך להעיר למה שנראה לי לנכון ואתה יכול להמשיך להנות ממה שנראה "באמת מגוחך".

אתה כל הזמן מנסה להרשים, אבל זה לא עובד. יש פה כאלה שאוהבים ללקק לך את התחת כי אתה בעל וותק או השפעה מסויימת על חלק מהגולשים, אבל שוב - אני לא היחיד שרשם לך דברים מהסוג הזה, אז כשאתה אומר שאני מביך את עצמי אתה בטח גם מתכוון לחברים הוותיקים שלך שהעירו לך באותה צורה.

עצם זה שאתה מעיר לי אתה סותר את ההערה שלך, אני אמשיך להעיר למה שנראה לי לנכון ואתה יכול להמשיך להנות ממה שנראה "באמת מגוחך".
יום טוב יקירי

יפה שאתה משווה אנשים שמתאמנים מגיל 8, אתלטים מהטופ העולמי (כאלו שהם לא רק חזקים בצורה בלתי רגילה אלא גם גמישים כמו מתעמל אולימפי ועם כוח מתפרץ של שחקן כדורסל בNBA ) לילדה שמתאמנת יום וחצי , מושכת עם גב עגול בצורה מחרידה והברכיים שלה כמעט נוגעות אחת בשניה בסקוואט.

תאמין לי שאף אתלט אולימפי לא מתחיל מטכניקה מחרידה, הברכיים וכו׳ מגיע אחרי שהגוף שלך כבר חזק וגמיש בצורה בלתי רגילה ואז רק אז כדי לשבור שיא או לקחת מדליה יכול להיות שהברכיים יתכנסו.

וגם, האנשים האלו מתפרנסים מזה (ברוב המקרים) וזאת הקריירה שלהם.

זה מה שאתה משווה לילדה בת 17 בתחרות פווארליפטינג בישראל? יפה...
לא משווה בין אף אחד לאף אחד, בטח שלא למה שרשמת פה.
מצד שני אני גם לא רואה טעם בלהעיר לטכניקה על חזרה אחת, תחרות או לא חזרה אחת זה לא משהו שאפשר לבסס עליו ביקורת אלא אם כן היו פה 5-6 סינגלים.

בכל אופן הערתי לפותחת הפוסט על טכניקה בסרטוני אימון ולמאמן שלה לפחות 4 פעמים והבעתי את העמדה שלי פה כבר 5 שנים ברציפות בנושא.
מעבר לזה בן אדם בן 18 הוא בגיר בישראל לפי חוק כשירות משפטית, אם מותר לו לשאת נשק ולנהוג ואחרי שהעירו לו החליט להרים בצורה מסוימת על חשבון הבריאות, שיתפאדל.

צריך לראות לאן הרוח נושבת לפעמים, כמו שלא אנסה להמיר אתאיסט לשומר דת יש לי דברים יותר חשובים לעשות מלהתנצח בפורום PL(כמו לאכול).

לא משווה בין אף אחד לאף אחד, בטח שלא למה שרשמת פה.
מצד שני אני גם לא רואה טעם בלהעיר לטכניקה על חזרה אחת, תחרות או לא חזרה אחת זה לא משהו שאפשר לבסס עליו ביקורת אלא אם כן היו פה 5-6 סינגלים.

בכל אופן הערתי לפותחת הפוסט על טכניקה בסרטוני אימון ולמאמן שלה לפחות 4 פעמים והבעתי את העמדה שלי פה כבר 5 שנים ברציפות בנושא.
מעבר לזה בן אדם בן 18 הוא בגיר בישראל לפי חוק כשירות משפטית, אם מותר לו לשאת נשק ולנהוג ואחרי שהעירו לו החליט להרים בצורה מסוימת על חשבון הבריאות, שיתפאדל.

צריך לראות לאן הרוח נושבת לפעמים, כמו שלא אנסה להמיר אתאיסט לשומר דת יש לי דברים יותר חשובים לעשות מלהתנצח בפורום PL(כמו לאכול).

יפה , לכן גם אני לא הערתי לה על טכניקה. בסוף אנחנ דומים למרות שאתה שמן ;)

היי יעל.
כל הכבוד על העבודה הקשה.
אני פניתי אלייך בפרטי כבר בעבר לפני שהתאמנת אצל אושר ואת יודעת מה דעתי לגבי טכניקה לקויה.
אני מפרגנת לך על הכוח רצון ורק בנות שעברו הפרעות אכילה בצורה קיצונית (כמוני כמוך) יכולות להבין עד כמה כוח נפשי יש בנו וכמה מדהים זה כשהוא יוצא בזמן האימון. תחושת הגאווה הגדולה הזו של המעבר מהתחתית היישר למעלה היא בלתי ניתנת לתיאור.
עם זאת, כאשר צפיתי בלא מעט סרטונים שלך שבהם את מבצעת סטים של חזרות זה היה קשה לצפיה ואף מצמרר.
אני באמת חושבת שאת כל המוטיבציה שלך את צריכה להפנות לשיפור וייעול הטכניקה שלך ולא להרמת משקלים כבדים.
אין ספק שיש לך על מה לעבוד.

בהצלחה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית