דיון נעלי היאבקות לאימוני כוח?

• פותח/ת השרשור touro
  • פורסם בתאריך

touro

משתמש פעיל
300
31
נק' מוניטין:
77
300
31
פרופיט בת ים
שבוע טוב לכולם.

מה דעתכם על נעלי היאבקות לעבודה על סקוואט, פרסים למיניהם ודדליפט?
כשהנפות יהיו אז יהיו גם נעליים עם הגבהה, עד אז אני צריך משהו שטוח (ולא, אולסטאר לא נוחות לי) בתקציב נמוך והן גם טובות לי לאימוני איגרוף שאני עושה פה ושם, נראה שנעלי היאבקות נכנסות בדרישות.
הכוונה לסגנון כזה:

d3d185d6bbde18b624b3d572a1fc6ba3.jpg

אני אישית עושה עם Sabo Deadlift את כל ההרמות (זה אותו רעיון של נעלי היאבקות אני חושב).
ונראה לי שהרבה מהטופ העולמי מתאמנים עם נעלי היאבקות.

זה ממש סבבה, מומלץ להרבה אנשים
לא מומלץ אבל אם יש לך בעיות כף רגל, כמו פלטפוס או דברים כאלה

• פותח/ת השרשור
אם יש לך נעליים כאלה, תנסה להתאמן איתם.
אם אתה מתכוון לקנות עדיף לקנות משהו ייעודי
קיבלתי, הליפטרים של ריבוק מומלצות? אני פשוט מאוד דל תקציב ומפחד להזמין מחו"ל משהו שלא אוכל למדוד בארץ.

קיבלתי, הליפטרים של ריבוק מומלצות? אני פשוט מאוד דל תקציב ומפחד להזמין מחו"ל משהו שלא אוכל למדוד בארץ.
למיטב הבנתי הליפטרים של ריבוק לא משהו כי הם מיועדים לקרוספיט, כלומר הן לא לכאן ולא לכאן, הן מנסות לשלב נעלי ריצה עם נעלי הרמה, וזה גורם לפגיעה משני הכיוונים
יש לך את הנעליים של סאבו זולות יחסית, שאתה יכול למדוד במרכז ואז להזמין מחו"ל בזול ברמות מגוחכות, או שיש לך את אדידס פאוורליפט או אדיפאוור, שטובות יותר, אבל יקרות יותר
יש לך גם את ריבוק לגסי, אבל הן הכי יקרות מכל אלה

יש לי אותם ופחות הייתי ממליץ לעשות איתם דדליפט.
ברור שזו לא נעל טובה לדדליפט, גם עם הNike Romaleos 2 שלי אני לא מדדלפט.
הוא שאל על ריבוק קרוספיט שהיא גם עם הגבהה בעקב, הצעתי לו אלטרנטיבה שגם בה יש הגבהה בעקב, לדדליפט אפשר להסתפק באולסטאר שהן לא כאלה יקרות

ברור שזו לא נעל טובה לדדליפט, גם עם הNike Romaleos 2 שלי אני לא מדדלפט.
הוא שאל על ריבוק קרוספיט שהיא גם עם הגבהה בעקב, הצעתי לו אלטרנטיבה שגם בה יש הגבהה בעקב, לדדליפט אפשר להסתפק באולסטאר שהן לא כאלה יקרות

אם הוא רוצה של ריבוק הייתי מציע לו את הנעליים של מארק בל שיכולות להתאים גם לסקוואט וגם לדדליפט.

אם הוא רוצה של ריבוק הייתי מציע לו את הנעליים של מארק בל שיכולות להתאים גם לסקוואט וגם לדדליפט.
יש לי אותן ואני גם ממליץ עליהן, אבל הבעיה היא שנכון לכרגע ריבוע לא מוכרים אותן יותר, לפחות לזמן הקרוב, אז אפשר למצוא אותן רק בשאריות באמזון ואיביי

יש לי אותן ואני גם ממליץ עליהן, אבל הבעיה היא שנכון לכרגע ריבוע לא מוכרים אותן יותר, לפחות לזמן הקרוב, אז אפשר למצוא אותן רק בשאריות באמזון ואיביי

בדקת גם בסניף אאוטלט בחולון ?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית