הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ איך התפריט הנ"ל לחיטוב?

OmerD11

משתמש מתחיל
98
5
נק' מוניטין:
5
98
5
אני ביעוץ בישראלבודי כבר כמה חודשים.. בנו לי שם תפריט למסה והכל היה בסדר ואתמולהייתי ביעוץ והמייעץ נתן לי את התפריט הזה לחיטוב לאחר מסה נקייה..
הוא אמר שהוא ישנה לי התפריט שוב בעוד 3 שבועות שבועיים ככה פשוט הוא לא רוצה להוריד יותר מדי אוכל על ההתחלה..
מה אומרים?
שוקל - 67
גובה 172
ארוחת בוקר:

2 פרוסות לחם מחיטה מלאה או שיפון

2 ביצים שלמות (בכל צורה) + כף קוטג'/גבינה לבנה 5% + ירק/ חצי גביע קוטג'

ארוחת ביניים:

2 פרוסות לחם מחיטה מלאה/שיפון

2 פרוסות גבינה צהובה 28%/ 3 פרוסות פסטרמה או כתף בקר

ירק

מיד אחרי אימון/ ארוחת ביניים:

כף מדידה חלבון bpi על בסיס מים + 200 מ"ל חלב והשאר מים

צהריים:

2.5 כוסות חד פעמי שקופות לאחר בישול:cray:15 כפות מטבח(325 גרם) אורז בסמטי/קינואה/עדשים/שעועית/כוסמת/גרגירי חומוס או בטטה /בורגול/אפונה/תפו"א (פי 1.5 יותר)

נתח בגודל כף יד וחצי לאחר הכנה (150 גרם סה"כ) חזה עוף/הודו /בקר רזה (סינטה, פילה, כתף),דג, עוף ללא עור

ירקות

ארוחת ערב:
200 גרם מנת אורז/פסטה

ירקות

קופסת טונה בשמן(לסנן היטב)/ 100 גרם מנת בשר(כמו הצהריים)

2 כפות שמן זית כתית מעולה + כף טחינה גולמית משומשום מלא לפני דילול במים

הקטע שהוא לא עשה לי את התפריט הזה עם חישוב BMR וכל זה.. ומאזן קלורי.. פשוט הוא הוריד ארוחה או 2 מהמתפריט מסה...
מה אומרים?
ואיפה אני בודק ערכים של התפריט?

ערכים של התפריט תבדוק בכל מחשבון קלוריות באינטרנט, זה לא בעיה, תפרסם את הערכים כאן, אחרת אתה פשוט לא תקבל פה עזרה
ונשמע לי קצת מוזר להתחיל חיטוב ב-67 קילו בגובה שלך, אם עשית באמת מסה נקייה יש לך בכיף עוד 5-10 קילו לפני שבכלל תצטרך לעשות חיטוב, ואם לא אז לא עשית מסה נקייה, והתפריט היה בעייתי מלכתחילה, ושלא נדבר על מה שהוא עשה עכשיו, שזה לשנות לך את התפריט בלי לבדוק בכלל האם זה יתאים לך

• פותח/ת השרשור
ערכים של התפריט תבדוק בכל מחשבון קלוריות באינטרנט, זה לא בעיה, תפרסם את הערכים כאן, אחרת אתה פשוט לא תקבל פה עזרה
ונשמע לי קצת מוזר להתחיל חיטוב ב-67 קילו בגובה שלך, אם עשית באמת מסה נקייה יש לך בכיף עוד 5-10 קילו לפני שבכלל תצטרך לעשות חיטוב, ואם לא אז לא עשית מסה נקייה, והתפריט היה בעייתי מלכתחילה, ושלא נדבר על מה שהוא עשה עכשיו, שזה לשנות לך את התפריט בלי לבדוק בכלל האם זה יתאים לך
התחלתי אצלו לפני שנה עם 59 קילו אבל יש לי שומן בטני שאני רוצה להוריד ובגלל זה החיטוב..
אני חושב שאני יכול למשוך עוד 4 קילו אבל מעדיך עכשיו לעשות את החיטוב.. המטרה לי שמההתחלה ההיתה להוריד שומן אבל לא יכלתי כי הייתי על 59 קילו שזה כלום.. אז הייתי חייב לעלות במשקל.

ומה זאת אומרת לבדוק אם יתאים לי?

התחלתי אצלו לפני שנה עם 59 קילו אבל יש לי שומן בטני שאני רוצה להוריד ובגלל זה החיטוב..
אני חושב שאני יכול למשוך עוד 4 קילו אבל מעדיך עכשיו לעשות את החיטוב.. המטרה לי שמההתחלה ההיתה להוריד שומן אבל לא יכלתי כי הייתי על 59 קילו שזה כלום.. אז הייתי חייב לעלות במשקל.

ומה זאת אומרת לבדוק אם יתאים לי?
8 קילו בשנה זה איטי מאוד, מפתיע אותי שפיתחת שומן בטני, או שבכלל יש לך שומן בטני משמעותי במשקל הזה

• פותח/ת השרשור
8 קילו בשנה זה איטי מאוד, מפתיע אותי שפיתחת שומן בטני, או שבכלל יש לך שומן בטני משמעותי במשקל הזה
כבר ששקלתי 59 יהה לי שומן בטני מציק.(לא כ"כ נורא גם עכשיו אבל מעדיף להוריד אותו ) ובגלל זה עליתי במשקל כי לא יכלתי לעשות חיוטב ב59 ...
אז מה אתה אומר?

כבר ששקלתי 59 יהה לי שומן בטני מציק.(לא כ"כ נורא גם עכשיו אבל מעדיף להוריד אותו ) ובגלל זה עליתי במשקל כי לא יכלתי לעשות חיוטב ב59 ...
אז מה אתה אומר?
אני עדיין לא חושב שיש לך ממש מה לחטב, אתה מוזמן אם אתה רוצה לפרסם תמונה ולקבל חוות דעת
בכל מקרה תפרסם את הערכים של התפריט, אי אפשר לתת חוות דעת אחרת

• פותח/ת השרשור
אני עדיין לא חושב שיש לך ממש מה לחטב, אתה מוזמן אם אתה רוצה לפרסם תמונה ולקבל חוות דעת
בכל מקרה תפרסם את הערכים של התפריט, אי אפשר לתת חוות דעת אחרת
איזה אתר אבל אתה ממליץ ? כי יש סטיות תקן בין אתרים שונים . ואשלח לך תמונות לפרטי עוד מעט 😃

• פותח/ת השרשור
לדעתי myfitnesspal הוא אתר די אמין
והכוונה הייתה שתפרסם את התמונה פה
אני חושב ללכת לתז
לדעתי myfitnesspal הוא אתר די אמין
והכוונה הייתה שתפרסם את התמונה פה
התזונאי שלי מישראלבודי פשוט הוריד לי מהכמות של התפריט במסה ואמר שהוא לא עובד ע"פ BMR וכל זה וחישוב קלורי וזה קצת הציק לי .. אני צודק לא ?
למרות שעם כל המתמאנים שלו הוא עושה ככה וזה עובד.. אבל עדיין נראלי שעדיף מישהו שעובד עם BMR ומאזן קלורי שלילי , לא?

אני חושב ללכת לתז

התזונאי שלי מישראלבודי פשוט הוריד לי מהכמות של התפריט במסה ואמר שהוא לא עובד ע"פ BMR וכל זה וחישוב קלורי וזה קצת הציק לי .. אני צודק לא ?
למרות שעם כל המתמאנים שלו הוא עושה ככה וזה עובד.. אבל עדיין נראלי שעדיף מישהו שעובד עם BMR ומאזן קלורי שלילי , לא?
זה נשמע קצת כמו שיטת משצליח, על חלק זה יעבוד וחלק לא
אם הוא היה נותן לך guidelines כלליים לאכילה במקום תפריט אז הייתי אומר ניחא, אבל אני לא יודע על בסיס מה הוא מחשב כמה אתה צריך לאכול
גם אם הוא לא היה רוצה לחשב לך את ה-BMR, הוא עדיין היה צריך לעשות את זה כרשת ביטחון כדי לוודא שמה שהוא עושה מתאים לך
נשמע לי פשוט לא מקצועי במיוחד

• פותח/ת השרשור
זה נשמע קצת כמו שיטת משצליח, על חלק זה יעבוד וחלק לא
אם הוא היה נותן לך guidelines כלליים לאכילה במקום תפריט אז הייתי אומר ניחא, אבל אני לא יודע על בסיס מה הוא מחשב כמה אתה צריך לאכול
גם אם הוא לא היה רוצה לחשב לך את ה-BMR, הוא עדיין היה צריך לעשות את זה כרשת ביטחון כדי לוודא שמה שהוא עושה מתאים לך
נשמע לי פשוט לא מקצועי במיוחד
אני חושב לעבור למשה לייעוץ באתר. שמעתי עליו טוב ושהוא ממש מקצועי. מה אתה אומר , כדאי לי ?
לא אכפת לי שזה באינטרנט כי אז אין מדידות וזה לא קריטי.. אפשר לעשות מדידות בבית

אני חושב לעבור למשה לייעוץ באתר. שמעתי עליו טוב ושהוא ממש מקצועי. מה אתה אומר , כדאי לי ?
לא אכפת לי שזה באינטרנט כי אז אין מדידות וזה לא קריטי.. אפשר לעשות מדידות בבית
מציע לך מאוד, הוא מקצועי בטירוף, וכן יעשה לך את כל הבדיקות הנחוצות ומעקב כמו שצריך לגבי ההתקדמות
כל מי שלקח ייעוץ ממנו פה מרוצה עד הגג

• פותח/ת השרשור
מציע לך מאוד, הוא מקצועי בטירוף, וכן יעשה לך את כל הבדיקות הנחוצות ומעקב כמו שצריך לגבי ההתקדמות
כל מי שלקח ייעוץ ממנו פה מרוצה עד הגג

חשבתי במחשבון גולינו מקווה שזה בסדר..

160 גרם חלבון
61 שומן
183 פחמימות.
1962 קלוריות

• פותח/ת השרשור
אז בגדול התפריט סבבה
שמח לשמוע 😃 אין בו גם דברים שהם לא בריאים או שומניים נכון?זה שיש 2 כוסות אורז וכמות גדולה כזו של פחמימות ז הבסדר?
או בגלל שכרגע הוא לא הוריד לי יותר מדי באוכל כי צריך בהדרגתיות?

שמח לשמוע 😃 אין בו גם דברים שהם לא בריאים או שומניים נכון?זה שיש 2 כוסות אורז וכמות גדולה כזו של פחמימות ז הבסדר?
או בגלל שכרגע הוא לא הוריד לי יותר מדי באוכל כי צריך בהדרגתיות?
אין עם התפריט בעיות, אבל אתה כבר בחיטוב, אין ממש לאן עוד להוריד, אלא אם הוא רוצה להוריד אותך למקסימום ההגיוני, וזה יהיה רק להוריד רק עוד איזה 200 קלוריות

• פותח/ת השרשור
אין עם התפריט בעיות, אבל אתה כבר בחיטוב, אין ממש לאן עוד להוריד, אלא אם הוא רוצה להוריד אותך למקסימום ההגיוני, וזה יהיה רק להוריד רק עוד איזה 200 קלוריות
סבבה אחי.
אבל הכמות פחמימות לא גבוהה מדי לחיטוב ?
וגם שיש לי בארוחה אחת 2 כוסות אורז שזה מלא פחמימה .. לא ?
בדרכ בחיטוב אוכלים מעט פחמימות לפי מה שהבנתי.

סבבה אחי.
אבל הכמות פחמימות לא גבוהה מדי לחיטוב ?
וגם שיש לי בארוחה אחת 2 כוסות אורז שזה מלא פחמימה .. לא ?
בדרכ בחיטוב אוכלים מעט פחמימות לפי מה שהבנתי.
אין בעיה עם כמות הפחמימה אם זה מתאים אישית לך

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית