הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה ביקורת מסה

haim15959

משתמש פעיל
486
34
נק' מוניטין:
119
486
34
Screenshot_2017-05-29-02-05-17.png
Screenshot_2017-05-29-02-05-27.png
20170529_015950.jpg
20170529_015937.jpg

שתי התמונות מלמעלה הם מלפני חודשיים ושתי התמונות מלמטה מהיום נראה שעליתי במסת שריר או בעיקר בשומן?
7קילו יותר עכשיו לא רציתי להתחיל מסה אבל נתקעתי קצת בחיטוב ולא רציתי "לבזבז" זמן בנטרלי אז עשיתי +של 200 ויום שחיטות אחד בשבוע לא ציט אלה יום שלם אז בגלל זה אני ממש מפחד שעליתי בעיקר בשומו

לפי דעתי לא רואים עלייה בשומן אבל התמונות לא באותם מרחק ולדעתי בתמונה מהצד הראשונה כיווצת... בכל מקרה תזכור שהשבע קילו האלה הרוב מהם זה נוזלים שאיבדת בחיטוב אז אין מה לדאוג... אתה עם תפריט מסודר נכון? כאילו לא סתם טוחן כל היום ואומר שהוא במסה.. ? אם כן הכל טוב

• פותח/ת השרשור
לפי דעתי לא רואים עלייה בשומן אבל התמונות לא באותם מרחק ולדעתי בתמונה מהצד הראשונה כיווצת... בכל מקרה תזכור שהשבע קילו האלה הרוב מהם זה נוזלים שאיבדת בחיטוב אז אין מה לדאוג... אתה עם תפריט מסודר נכון? כאילו לא סתם טוחן כל היום ואומר שהוא במסה.. ? אם כן הכל טוב
שחכתי לציין שאני בחיטוב כבר שבועיים מה שאומר שירדו לי הרבה נוזלים ועכשיו אני 103 קילו והייתי 97
ולא כיווצתי בתמונות

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית