הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון דדליפט 270 ק"ג של יוני הטבעוני

זה כי הוא רגיל לציוד מן הסתם. ההרמה לא מתקבלת במועצת החכמים.
.
הוא נוסע מאשקלון לוולקן כל פעם, מי שחשוב לו להתאמן עם ציוד תחרותי ונוסע כל פעם במיוחד זה ראוי להערכה וכל הכבוד לו על זה.

זה שנסעתי מהקריות פעמיים בחודש כדי להתרגל לציוד וזה שאני אמשיך להגיע לוולקן מידי פעם זה הופך אותי לרגיל לציוד?

הוא נוסע מאשקלון לוולקן כל פעם, מי שחשוב לו להתאמן עם ציוד תחרותי ונוסע כל פעם במיוחד זה ראוי להערכה וכל הכבוד לו על זה.

זה שנסעתי מהקריות פעמיים בחודש כדי להתרגל לציוד וזה שאני אמשיך להגיע לוולקן מידי פעם זה הופך אותי לרגיל לציוד?
זה היה בצחוק, אם היית קורא את הדיון פה היית מבין.
חוץ מזה שרשמתי שם: "ולעניין: מדהים". לא ברור למה השמטת חלק זה כשיצטטת אותי.

זה היה בצחוק, אם היית קורא את הדיון פה היית מבין.
חוץ מזה שרשמתי שם: "ולעניין: מדהים". לא ברור למה השמטת חלק זה כשיצטטת אותי.
ציניות או לא יש אנשים שעושים עניין מזה שהציוד בוולקן ואחרי כל תחרות הנושא הזה חוזר, לא ציטטתי אותך כדי לצאת על זה ולא ראיתי מקודם מה שנאמר בשרשור השני.
אני בסך הכול אומר שמי שחשוב לו לבוא ולהתאמן עם ציוד תחרותי יכול לעשות את זה ואין כל מניעה מזה

ציניות או לא יש אנשים שעושים עניין מזה שהציוד בוולקן ואחרי כל תחרות הנושא הזה חוזר, לא ציטטתי אותך כדי לצאת על זה ולא ראיתי מקודם מה שנאמר בשרשור השני.
אני בסך הכול אומר שמי שחשוב לו לבוא ולהתאמן עם ציוד תחרותי יכול לעשות את זה ואין כל מניעה מזה
אני מסכים וכתבתי את דעתי בנושא הציוד בדיון השני (בקצרה: אני לא נגד המצב הנוכחי).

בעזהי"ת

אתה רוצה לדון בנושא? בבקשה. יש דיון קיים בשרשור סמוך. עד אז, אין צורך לקחת עוד שרשור מתוך הנושא המקורי שלו - אל הדיון הזה.
המשך דיון באשכול הזה יגרור מצידי פעולות עריכה.

אני מסכים וכתבתי את דעתי בנושא הציוד בדיון השני (בקצרה: אני לא נגד המצב הנוכחי).
זה בדיוק כמו שגולש למשל ייאלץ להגיע
בעזהי"ת

אתה רוצה לדון בנושא? בבקשה. יש דיון קיים בשרשור סמוך. עד אז, אין צורך לקחת עוד שרשור מתוך הנושא המקורי שלו - אל הדיון הזה.
המשך דיון באשכול הזה יגרור מצידי פעולות עריכה.
מקובל, לא ראיתי שזה גלש לזה בדיון השני ואם הייתי רואה לפני שהגעתי לדיון הזה אז לא הייתי מתיייחס לנושא הזה כאן, אני אעבור לדיון השני.

לגבי יוני: ב2 הפעמים שהייתי בוולקן הוא היה ורואים שיש לו המון פוטנציאל בין אם זה בליפטינג או בסטרונגמן

• פותח/ת השרשור
אם הוא מפסיק להיות טבעוני בגללך,אתה המשיח

וברצינות,כל הכבוד
ולמה יש הפרש גדול בין הסקוואט לדדליפט?
הוא לא השקיע בכלל בסקוואט לפני שהגיע אליי. עד לפני 4 חודשים הסינגל שלו היה 170.

זה יוני, מתאמן שלי,
הכרתי אותו באיש החזק
והוא טבעוני 🤯

התחרה בקרב 3:
סקוואט 200
בנץ' 160
דדליפט 270:

יוני גדל בטירוף מאז הפעם האחרונה שאני זוכר שהתאמנו יחד באשדוד, כל הכבוד, כיף לראות
בחור חזק מאוד.
באיזה חגורה הוא משתמש?
ברהאמה 13 מ"מ של טיטאן(קנה ממני לפני שנתיים בערך)

יוני גדל בטירוף מאז הפעם האחרונה שאני זוכר שהתאמנו יחד באשדוד, כל הכבוד, כיף לראות

ברהאמה 13 מ"מ של טיטאן(קנה ממני לפני שנתיים בערך)
החגורה טבעונית? לא מצאתי מידע עליה.
מחפש לחבר טבעוני חגורה שלא מעור וכרגע לא מוצא יותר מידי

@PowerLifting
אתה יכול לבקש מיוני לפרט קצת על התפריט שלו?
דר'א אם אני לא טועה יש בחור מבוגר שהתחרה רק בדדליפט והוא גם טבעוני

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית