הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ GH הורמון גדילה

• פותח/ת השרשור Eduard
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול

Eduard

משתמש מתחיל
277
0
נק' מוניטין:
241
277
0
איזה תופעות לוואי יש לחומר ? והאם שימוש ב GH יותר מומלץ משימוש בסטרואידים אחרים?

תכלס GH זה GH אבל שמעתי כבר מהרבה אנשים שהביוטרופין הוא הכי איכותי ממה שניתן להשיג בארץ
(אנשים רואים תוצאות ממשיות מ2IU)
לא מאמין לסוחרים ולגבי 2IU אני מאד מאד סקפטי-מזקיר לי אנשים שמצליחים לפרוס קופסת חלבון לחודשיים

לא מאמין לסוחרים ולגבי 2IU אני מאד מאד סקפטי-מזקיר לי אנשים שמצליחים לפרוס קופסת חלבון לחודשיים

לא מדבר על סוחרים.. בכל זאת GH בתור תרופה לבעיות גדילה הביוטרופין נחשב הכי יקר ואיכותי
ורופאים מעדיפים לתת אותו על גבי אלטרנטיבות יותר זולות כמו Norditropin וGenotropin וSomatropin בכל זאת כולם הם רפואים ובכולם יש שימוש בארץ לטיפול בבעיות גדילה.. זה בערך כמו ההבדל בין שרינג לטסט האירני

רוצה להכנס לברברת? בבקשה! איך רופים יודעים איזה תרופה מועדפת על מתחריה? לא יודעים יש צוותי קד"מים ששייכים לחברות תרופות שתפקידם ללקדם את התרופות שלהם בשוק ע"י מתן טובות הנאה לאותם רופאים. אני עם אישתי הייתי 3 פעמים בבית מלון באילת בסמינרים מסובסדים ע"י חברות תרופות. התנאי היה להיות נוכח בהרצאה שלהם על תרופות. זוהי דוגמה קיצונית,אבל עטים,מחזיקי מפתחות,כוסות וזבל אחר- חופשי,רק תתנו לחולים תרופות של חברת איקס...
אין ספק שביוטרופין נשמע יותר אמין ממתחרה הסיני שלה.
נשמע.

רוצה להכנס לברברת? בבקשה! איך רופים יודעים איזה תרופה מועדפת על מתחריה? לא יודעים יש צוותי קד"מים ששייכים לחברות תרופות שתפקידם ללקדם את התרופות שלהם בשוק ע"י מתן טובות הנאה לאותם רופאים. אני עם אישתי הייתי 3 פעמים בבית מלון באילת בסמינרים מסובסדים ע"י חברות תרופות. התנאי היה להיות נוכח בהרצאה שלהם על תרופות. זוהי דוגמה קיצונית,אבל עטים,מחזיקי מפתחות,כוסות וזבל אחר- חופשי,רק תתנו לחולים תרופות של חברת איקס...
אין ספק שביוטרופין נשמע יותר אמין ממתחרה הסיני שלה.
נשמע.

אף אחד לא דיבר על משהו סיני.. ביוטרופין לדוג' מיוצרת במכון וייצמן ונארזת בגרמניה.. אולי זה רק אני אבל זה נשמע מבטיח

אף אחד לא דיבר על משהו סיני.. ביוטרופין לדוג' מיוצרת במכון וייצמן ונארזת בגרמניה.. אולי זה רק אני אבל זה נשמע מבטיח
אני פעמיים עשיתי סיני
פעם ראשונה- הכזבה
פעם שניה- הפתעה
MOO- לא הבנתי אותך

אני פעמיים עשיתי סיני
פעם ראשונה- הכזבה
פעם שניה- הפתעה
MOO- לא הבנתי אותך

הרופאים לא רק מקבלים עטים לראות הרצאות על תרופות
הם מקבלים כסף כדי להמליץ למטופלים שלהם על "תרופות נסיוניות" או שימוש בתרופה X על פני Y

אני פשוט ממשיך את מה שרשמת

אני פעמיים עשיתי סיני
פעם ראשונה- הכזבה
פעם שניה- הפתעה
MOO- לא הבנתי אותך

אם אני ישקיע כסף בסטרואידים ועל אחת כמה וכמה בGH אני יעדיף ללכת על בטוח וללכת על משהו ברמה הגבוה ביותר...בכל זאת מדובר בבריאות שלך ובהרבה כסף

אז למה לך להתחיל עם זה, אלא אם כן אתה רואה את עצמך על במת האולימפיה או הולך למשוך יותר מאנדי בולטון

אז למה לך להתחיל עם זה, אלא אם כן אתה רואה את עצמך על במת האולימפיה או הולך למשוך יותר מאנדי בולטון

הולך למשוך יותר מאנדי בולטון נשמע יותר ראלי חח
בכל מקרה לדעתי זה לא שיכול, אתה רוצה להמשיך להתקדם בספורט שאתה אוהב אם זה BB או PL
בלי סטרואידים אין לך סיכוי לא בזה ולא בזה, אני לא אגיד כרגע כמה אני מושך אבל תהיה בטוח שזה תוצאה יפה על אחת כמה וכמה לוותק ולגיל שלי ולעבודה שעד לפני יומיים הייתי עושה אימוני לייצנות לBB הממוצע..
אם תתארגנו פה על אימון משותף תהיה בטוח שאני יהיה שם, סרטון אני אצלם אם ואני אגיע למספר עגול לפני הגיוס

נערך לאחרונה:
עם מישהו פה חושב שבאותו שרינג או נורמה או זאמבון אין מרכיבים סיניים-לטעמי הוא נעיבי מאד,הרבה מאד חומרי גלם לתעשיה פארמקולוגית מיוצרת היום בסין וזה לא אומר שום דבר רע לגבי האיכות שלו. לי זה ברור .

עם מישהו פה חושב שבאותו שרינג או נורמה או זאמבון אין מרכיבים סיניים-לטעמי הוא נעיבי מאד,הרבה מאד חומרי גלם לתעשיה פארמקולוגית מיוצרת היום בסין וזה לא אומר שום דבר רע לגבי האיכות שלו. לי זה ברור .

כאשר מדובר על GH שעדיף שיגיע בקירור תהיה בטוח שיש עדיפות לייצור בארץ או יבוא מאירופה

כאשר מדובר על GH שעדיף שיגיע בקירור תהיה בטוח שיש עדיפות לייצור בארץ או יבוא מאירופה
פה אני מסכים איתך. שאלה שוב - מה כל אחד יכול להרשות לעצמו...וסדר עדיפויות-אני אעדיף לקחת 5IU סיני ליום ל3 חודשים ולא 2IU ארופאי לחודש באותו מחיר. ותסתכל עליי ותגיד שסיני לא עושה את העבודה

פה אני מסכים איתך. שאלה שוב - מה כל אחד יכול להרשות לעצמו...וסדר עדיפויות-אני אעדיף לקחת 5IU סיני ליום ל3 חודשים ולא 2IU ארופאי לחודש באותו מחיר. ותסתכל עליי ותגיד שסיני לא עושה את העבודה

KALINA זה בגלל שאתה נציג של צ'נג:sarcastic:

במצב סטרילי-עם שניהם היו חינם- ברור שהייתי בוחר בפארמה,אבל שזה נוגע בכסף...סיני עושה את העבודה

KALINA זה בגלל שאתה נציג של צ'נג:sarcastic:
MOO- עכשיו שרפת את כל האגדה של ה"טבעיות" שלך!
מאיפה אתה יודע שקוראים לו צ'נג???🤫🤫🤫😉
ואל תגיד שזה כמה אצל רוסים-כולם או אלכס או בוריס..

איך שהוא הגיע גל שני של היפו שעתיים אחרי שטיפלתי בראשון,יאתי מהבית לאסוף את אישתי מעבודה ותוך כדי נהיגה שמתי לב שפנסים ברחוב התחילו להכבא...לא בהנתי מה קרה,הגעתי לחניה שהשדא הראיה שלי היה בגודל מטבע,הבנתי מה קרה,ראיתי שליח פיצה עם בקבוק קולה חולף מול האוטו ולא היה לי כח לקרוא לו כי לא יכולתי לפתול את הדלת.. התעוררתי מזה שתמר שפכה לי איזה קילו סוכר בפה...
DON'T TRY IT AT HOME

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית