עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לא מאמין לסוחרים ולגבי 2IU אני מאד מאד סקפטי-מזקיר לי אנשים שמצליחים לפרוס קופסת חלבון לחודשייםתכלס GH זה GH אבל שמעתי כבר מהרבה אנשים שהביוטרופין הוא הכי איכותי ממה שניתן להשיג בארץ
(אנשים רואים תוצאות ממשיות מ2IU)
לא מאמין לסוחרים ולגבי 2IU אני מאד מאד סקפטי-מזקיר לי אנשים שמצליחים לפרוס קופסת חלבון לחודשיים
רוצה להכנס לברברת? בבקשה! איך רופים יודעים איזה תרופה מועדפת על מתחריה? לא יודעים יש צוותי קד"מים ששייכים לחברות תרופות שתפקידם ללקדם את התרופות שלהם בשוק ע"י מתן טובות הנאה לאותם רופאים. אני עם אישתי הייתי 3 פעמים בבית מלון באילת בסמינרים מסובסדים ע"י חברות תרופות. התנאי היה להיות נוכח בהרצאה שלהם על תרופות. זוהי דוגמה קיצונית,אבל עטים,מחזיקי מפתחות,כוסות וזבל אחר- חופשי,רק תתנו לחולים תרופות של חברת איקס...
אין ספק שביוטרופין נשמע יותר אמין ממתחרה הסיני שלה.
נשמע.
אני פעמיים עשיתי סיניאף אחד לא דיבר על משהו סיני.. ביוטרופין לדוג' מיוצרת במכון וייצמן ונארזת בגרמניה.. אולי זה רק אני אבל זה נשמע מבטיח
אני פעמיים עשיתי סיני
פעם ראשונה- הכזבה
פעם שניה- הפתעה
MOO- לא הבנתי אותך
אני פעמיים עשיתי סיני
פעם ראשונה- הכזבה
פעם שניה- הפתעה
MOO- לא הבנתי אותך
אז למה לך להתחיל עם זה, אלא אם כן אתה רואה את עצמך על במת האולימפיה או הולך למשוך יותר מאנדי בולטון
עם מישהו פה חושב שבאותו שרינג או נורמה או זאמבון אין מרכיבים סיניים-לטעמי הוא נעיבי מאד,הרבה מאד חומרי גלם לתעשיה פארמקולוגית מיוצרת היום בסין וזה לא אומר שום דבר רע לגבי האיכות שלו. לי זה ברור .
פה אני מסכים איתך. שאלה שוב - מה כל אחד יכול להרשות לעצמו...וסדר עדיפויות-אני אעדיף לקחת 5IU סיני ליום ל3 חודשים ולא 2IU ארופאי לחודש באותו מחיר. ותסתכל עליי ותגיד שסיני לא עושה את העבודהכאשר מדובר על GH שעדיף שיגיע בקירור תהיה בטוח שיש עדיפות לייצור בארץ או יבוא מאירופה
פה אני מסכים איתך. שאלה שוב - מה כל אחד יכול להרשות לעצמו...וסדר עדיפויות-אני אעדיף לקחת 5IU סיני ליום ל3 חודשים ולא 2IU ארופאי לחודש באותו מחיר. ותסתכל עליי ותגיד שסיני לא עושה את העבודה
במצב סטרילי-עם שניהם היו חינם- ברור שהייתי בוחר בפארמה,אבל שזה נוגע בכסף...סיני עושה את העבודהכאשר מדובר על GH שעדיף שיגיע בקירור תהיה בטוח שיש עדיפות לייצור בארץ או יבוא מאירופה
במצב סטרילי-עם שניהם היו חינם- ברור שהייתי בוחר בפארמה,אבל שזה נוגע בכסף...סיני עושה את העבודה
MOO- עכשיו שרפת את כל האגדה של ה"טבעיות" שלך!KALINA זה בגלל שאתה נציג של צ'נג:sarcastic:
לא..פעם אחד הגעתי לקומה ממינון ממש מצחיק,מעז לא מתעסק עם זהאתה לוקח את הGH עם אינסולין?
לא..פעם אחד הגעתי לקומה ממינון ממש מצחיק,מעז לא מתעסק עם זה