מה לא נכון בדיוק ? תרצה להרחיב?.לא נכון
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מה לא נכון בדיוק ? תרצה להרחיב?.לא נכון
רובם שרלטנים והם יודעים את זהמה לא נכון בדיוק ? תרצה להרחיב?.
ראיתה פעם מישהו תובע אותם ? הרבה יודעים שזה חרטא. אבל יש אנשים שמאמינים. או לפחות נגיד מוכנים לשלם בשביל לנסות לראות מה יהיה.רובם שרלטנים והם יודעים את זה
לא שזכור לי. מה שכן עשו עליהם תוכניות בכלבוטק מלא פעמים והוציאו אותם רמאים וגם גילו כמה שברחו מהארץ.ראיתה פעם מישהו תובע אותם ? הרבה יודעים שזה חרטא. אבל יש אנשים שמאמינים. או לפחות נגיד מוכנים לשלם בשביל לנסות לראות מה יהיה.
אין הונאה, הוא מוכר ומישהו קונה, זה הכל.אותו דבר עם המחרטט הזה. יש אנשים שמוכנים לשלם כסף בשביל לנסות את הדברים שהוא מוכר וזה זכותם. זה לא אומר שיש פה הונאה.
מסכים מאוד. ולא טענתי אחרת.מה שכן, הוא ליצן וכבוד הוא לא יקבל כאן.
הוציאו אותם רמאים
השיחה הייתה האם הוא עושה הונאה. אני רק אמרתי שלא. בעיקר כי זה עבירה חמורה שקשה להוכיח במיוחד במקרים כאלו.אין הונאה, הוא מוכר ומישהו קונה, זה הכל.
יבגני הגיב לגביי הקוראים בקלפים.. ורצית על זה הרחבה לא?אז לא מבין על מה בדיוק הדיון. אני רק רציתי לקבל הרחבה מיבגני ל2 מילים שלו.
לא נכון שאף אחד לא מאשים אותם בהונאהמה לא נכון בדיוק ? תרצה להרחיב?.
אמרת שהם לא רמאים כי הם מאמינים בשטויות האלה, אני חושב שהם כן רמאים כי הם לא באמת מאמינים בזה. לגבי לתבוע על הונאה זה נראה לי בעייתי כי מה תגיד, שהעתיד לא קרה כמו שההוא קרא לך בקלפים?אז לא מבין על מה בדיוק הדיון. אני רק רציתי לקבל הרחבה מיבגני ל2 מילים שלו.
אני לא מבין מה העניין, אז הוא לא חי כמוכם.לא שזכור לי. מה שכן עשו עליהם תוכניות בכלבוטק מלא פעמים והוציאו אותם רמאים וגם גילו כמה שברחו מהארץ.
אין הונאה, הוא מוכר ומישהו קונה, זה הכל.
כמו שיש צלמי חתונה שלא יודעים לצלם במצלמת פוקט והם מוכרים חבילה ואנשים קונים ואחכ בוכים בשקט על מה שקיבלו.
(סתם דוגמא מתחום שהייתי בו פעם)
מה שכן, הוא ליצן וכבוד הוא לא יקבל כאן. כמו שיהב טען שצריך לתת לו.
שמתם לב שהוא הסביר שמשמינים בגלל אינסולין - aka מידע לא נכון?
הוא לא בא להגן על תזה באוניברסיטה. המסר היה סוכר לבן / פחמימות פשוטות הוא לא טוב.שמתם לב שהוא הסביר שמשמינים בגלל אינסולין - aka מידע לא נכון?
חוקית אני יכול להמציא מכונת זמן ולעבוד עליך שהיא עובדת, זאת לא נוכלות כי לא גנבתי לך את הכסף אתה בחרת להאמין במוצר שלי ולשלם עליו. לדעת למכור את המוצר שלך זה יכולת נדירה שאולי 1% מהאוכלוסיה בורך בה. בגלל זה אנשים פותחים עיניים זה משהו שלהם אין.
לאבא שלי יש רולקס וזה התקלקל לו אחרי 6-7 שנים לא זוכר בדיוק כמה.זה לא נכון, יש פה שאלה האם אתה המצאת את המכונה בידיעה שהיא לא עובדת ועבדת עליי שהיא כן עובדת בכוונת מכוןן, אם זה המקרה אז זה לא חוקי.
בתור אחד שיש לו רולקס, זה נכון שזה סמל סטטוס אבל זאת לא הסיבה היחידה לחובב שעונים לקנות רולקס.
אתה לא תמצא שעון במחיר סביר (או סיני כמו שקראתם לזה) שיעבוד עוד 50 שנה באותה רמת דיוק.
(ויש פה גם עניין של עליית ערך עם השנים)
לעניין הבחור/שיווק - קיימים מליונים כמוהו ברחבי העולם , סהכ עוד מאמן כושר עם ידע מצומצם שעושה סרטוני יוטיוב כדי להשיג מתאמנים , אני באמת לא מבין מה הסיפור.
שהשמנה תיווצר באותה מידה כשאתה בפלוס קלורי, כל עוד הוא לא מגיע מחלבון.מה לא נכון בזה?
לאבא שלי יש רולקס וזה התקלקל לו אחרי 6-7 שנים לא זוכר בדיוק כמה.
התיקון עלה כמובן עוד כמה אלפי שקלים (בסביבות העשרת אלפים) וזה עוד בסניף שלהם בציריך שהיה יותר זול מבארץ.
אם אתה חושב ששעון שעובד טוב צריך לעלות 50,000 שקל אתה פשוט טועה (ובכל מקרה זה לא המצב כי בשעונים של רולקס יש בעיות אחרי לא יותר מדי זמן).
שהשמנה תיווצר באותה מידה כשאתה בפלוס קלורי, כל עוד הוא לא מגיע מחלבון.
(תהליכי העיכול של חלבון דורשים יותר אנרגיה ועשויים להפוך לשריר גם בכמות גדולה מידי כביכול)
1חולי סכרת T1 בדרך כלל מאוד רזים משום שחסר להם אינסולין.
2רמות כרוניות גבוהות של אינסולין כן גורמים להשמנה