עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
פיטנס לנד ממש טוב
הוא גם מתחרה ומארגן תחרויות pl אצלו במכוןממה שראיתי הבעלים של המקום עושה ותומך במורכבים ככה שלא יהיה לך בעיה עם זה שם.
מי זה?הוא גם מתחרה ומארגן תחרויות pl אצלו במכון
עכשיו חזרתי מסיור בזאוס(לשעבר VIM) - אין מכונים כאלה בארץ, באמת שהייתי בהלם.
אזור אנאירובי ענק, עם אזור קטן שאפשר לעשות בו מורכבים עם באמפר פלייטס ומשטח נורמלי וסטודיו שהפכו אותו לסטודיו קרוספיט מרשים עם כל הציוד הנדרש.
הייתי שם פעם אחת ורוב האימון היה לחכות לראק שיתפנה
לאיש 2 ראקים, עדיין לא הספיק ?
Oleg ivanyukovמי זה?
עכשיו חזרתי מסיור בזאוס(לשעבר VIM) - אין מכונים כאלה בארץ, באמת שהייתי בהלם.
אזור אנאירובי ענק, עם אזור קטן שאפשר לעשות בו מורכבים עם באמפר פלייטס ומשטח נורמלי וסטודיו שהפכו אותו לסטודיו קרוספיט מרשים עם כל הציוד הנדרש.
169 ש"ח140 ש"ח לחודש בפעם האחרונה שקיבלתי פלייאר הביתה (שזה אותו מחיר כמו בהולמס פלייס בקניון רוטשילד).
לפי מה שאני רואה ויודע מהניסיון הדל שלי, בדרך כלל רוב התלונות הן בגלל עומס. כאשר נפתח חדר כושר חדש ואיכותי וגם אין הרבה עומס אז ממש כיף להתאמן שם ולכן הלקוחות מרוצים. ואז כאשר שומעים ביקורת טובה על חדר כושר מסוים המון אנשים עוברים לשם ובסופו של דבר גם שם יכול להיווצר עומס. בקיצור כמעט תמיד יהיה עומס אין מה לעשות.יש ביקורות מאוד טובות על פיטנס לנד, כל בחדרי כושר האחרים כמו ג'ו אקטיב, הולמס אני שומע המון תלונות שעמוס בערבים ואווירה לא הכי נעימה.
מכיר גם אנשים מזאוס, גם שם יש תלונות על עומס, אני חושב שהכי טוב זה לבקש אימון ניסיון בכל אחד מהמקומות בשעות שאתה מתאמן ולראות אם מסתדר לך.